hasaneness
Üye
Yaklasik 2 saat once son surumunu yukledim hic bir sıkınti yokxposed son versiyon kurup ta soft brick yasayan var mi ya ? Bu uyariyi yapmiyordu. Korktum simdi
Yaklasik 2 saat once son surumunu yukledim hic bir sıkınti yokxposed son versiyon kurup ta soft brick yasayan var mi ya ? Bu uyariyi yapmiyordu. Korktum simdi
Nerden indirebilirim ? Link varsa atabilirmisinWalkman player kullan kardrsim apollo yu ben her rom degistirdigimde kaldiriyorum
Albüm kapaklari kilit ekraninda piksel piksel duruyor. SaygilarPoweramp denedin mi? Benim favorim de o.Nerden indirebilirim ? Link varsa atabilirmisin
Edit: Tamam buldum. Ama bu daha beterAlbüm kapaklari kilit ekraninda piksel piksel duruyor. Saygilar
Poweramp benimde favorim ancak henüz satin alamadim. Paypal karti edinemedim henüz... Ücretsiz çözümlere bakiyorum su an.Poweramp denedin mi? Benim favorim de o.
googla amcaya sor ücretsiz olarak halledebilirsinPoweramp benimde favorim ancak henüz satin alamadim. Paypal karti edinemedim henüz... Ücretsiz çözümlere bakiyorum su an.

Poweramp premium apk mi yazayimgoogla amcaya sor ücretsiz olarak halledebilirsin![]()
denedim ama lisans hatasi veriyor

Poweramp denedin mi? Benim favorim de o.
Pc ye geçince upload eder link atarımPoweramp premium apk mi yazayimdenedim ama lisans hatasi veriyor
![]()
![]()
Tamam hocam cok sağolun bekliyorum.Pc ye geçince upload eder link atarım
Daha bugün fotoğraf attim instagrama, iki gün önce de video attim. Herhangi bir kilitlenme yok. SaygilarBeyler 5/28 versiyonunda instagram ne alemde? 4/13 de kamera siyahlığı problemi yanında fotoğraf yükleyememe sorunu da var, yüklemeye çalışırken telefon kilitleniyor. 5/28 de rahat fotoğraf yüklenebiliyor mu?
Daha bugün fotoğraf attim instagrama, iki gün önce de video attim. Herhangi bir kilitlenme yok. Saygilar
yükleyeyim bendeDaha bugün fotoğraf attim instagrama, iki gün önce de video attim. Herhangi bir kilitlenme yok. Saygilar
Telefonun kamerasi ya da baska bir kamera uygulamasiyla çekip yüklersek sıkıntı olmuyorama Hala camera Siyah?
Ona yapilacak çözüm var. Gelismis kamerayi ve yüksek kaliteli isleme yi kapatin ayarlardan. İnstagram sorunu düzeltene kadar ya da CM takimi hatayi düzeltene kadar (artik sorun hangisindan kaynakli ise) bu sekilde kullanacağız. Saygilarama Hala camera Siyah?