Telefon Tavsiyesi Telefon Önerisi.

Sponsorlu Bağlantılar

ishak388

ishak388

Üye
xperia l 4.3 güncellemesi aldı yeni :bigstar:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Moto G 4G LTE çıkmış , resmi sitesinden de sipariş edilebiliyor sizin bir haberiniz varmı ? sd card yuvasıda varmış türkiyeye de gelirmi ?

4G li oldugu icin gelecegini sanmiyorum ama gelirse cok iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: parsing

parsing

Üye
    Konu Sahibi
4G li oldugu icin gelecegini sanmiyorum ama gelirse cok iyi olur.
Sizce veya herhangi bir yerde okuduysanız tahminen ne zaman gelir eğer gelirse , çünkü moto g alcam eğer gelmesse hafızası sıkıntı yapcak gibi ama olsun bakalım.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
iphone 4-4s veya discovery

• Beğen
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Sizce veya herhangi bir yerde okuduysanız tahminen ne zaman gelir eğer gelirse , çünkü moto g alcam eğer gelmesse hafızası sıkıntı yapcak gibi ama olsun bakalım.

Hicbir yerde okumadim ve gelecegini de hic sanmiyorum. Ama eger gelecekse de cabuk gelmez. Moto G Kasim'da cikmisti. Turkiye'ye Subat'ta geldi. Moto G'de film falan izlemeyeceksen hafiza sikinti olmaz diye dusunuyorum. Telefonda zaten OTG var. O yuzden muzik, resim, video ve diger dosyalarini flash bellege atarsin. Telefonda sadece oyunlar ve uygulamalar yuklu kalir. Rahatca yeter. Hem zaten 2 senelik 50 GB depolama alani veriyor Google Drive... Guncellemeleri de alacaktir. Ayrica saf Android yuklu olmasi da avantaj. Kamerasi biraz yetersiz gelebilir. Onun disinda pek bir eksigi yok.

• Beğen

parsing

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4-4s veya discovery
discovery almıyacağım ıphone 4 1000 tl felan oda indirimli biraz pahalı benim için , teşekkürler.
Hicbir yerde okumadim ve gelecegini de hic sanmiyorum. Ama eger gelecekse de cabuk gelmez. Moto G Kasim'da cikmisti. Turkiye'ye Subat'ta geldi. Moto G'de film falan izlemeyeceksen hafiza sikinti olmaz diye dusunuyorum. Telefonda zaten OTG var. O yuzden muzik, resim, video ve diger dosyalarini flash bellege atarsin. Telefonda sadece oyunlar ve uygulamalar yuklu kalir. Rahatca yeter. Hem zaten 2 senelik 50 GB depolama alani veriyor Google Drive... Guncellemeleri de alacaktir. Ayrica saf Android yuklu olmasi da avantaj. Kamerasi biraz yetersiz gelebilir. Onun disinda pek bir eksigi yok.
Teşekkürler artık alıcam moto g bugün yarın

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
discovery almıyacağım ıphone 4 1000 tl felan oda indirimli biraz pahalı benim için , teşekkürler.

Teşekkürler artık alıcam moto g bugün yarın

Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun. İnşallah pişman olmazsın.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun.
Bu arada iPhone 4 öneren arkadaş, ona 1000 lira verilmez o fiyata ikinci el 4s var hatta 150-200 daha koysan iPhone 5 alırsın.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve parsing
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Hayırlı olsun.
Bu arada iPhone 4 öneren arkadaş, ona 1000 lira verilmez o fiyata ikinci el 4s var hatta 150-200 daha koysan iPhone 5 alırsın.
ben sıfır al demedim ki zaten sadece o fiyata 4veya4s bulursun dedim

• Beğen

parsing

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar çok çok özür dilerim sizi gerçekten yordum ancak babam yurt dışında çalıştığı yerdeki arkadaşları 700 tl civarı iphone 4 almışlar babam istiyorsan onu alabilirim dedi veya başka bir model de olabilir 4s mesela , iphone 5 alamaz muhtemelen , sizce almalımıyım ? yoksa moto g mi ?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Arkdaşlar çok çok özür dilerim sizi gerçekten yordum ancak babam yurt dışında çalıştığı yerdeki arkadaşları 700 tl civarı iphone 4 almışlar babam istiyorsan onu alabilirim dedi veya başka bir model de olabilir 4s mesela , iphone 5 alamaz muhtemelen , sizce almalımıyım ? yoksa moto g mi ?
kesinlikle iphone hiçbir sıkıntısını görmezsin ama 4s al 4 biraz kasıyor kasmaması için ayar yapman lazım

0MG90

0MG90

Üye
Moto G al boş ver onu.

• Beğen
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
moto g iphone 4sden 2 sene sonra çıkmasına rağmen hız konusunda yanından bile geçemez android teller genelde kötü olur zaten android 4,3 seneye kalmadan çoğu oyunu açmaz bnce ama iphone 4s daha 2 sene tüm oyunları açar şimdiye kadarda hiçbir kasma vb birşey görmedim

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Moto G Nexus serisi gibi. Güncelleme alır.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve parsing
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
iPhone 4 alma paran boşa gider. 4S ise güzel ve yeterli bir telefon fakat o kadar parayı vermek mantıksız... Yani yine Moto G kalıyor.

• Beğen

parsing

Üye
    Konu Sahibi
İphone'nun ekranı çok küçük geldi ya 3.5' bir oyun oynuyum desem oynuyamam onla oyunların çoğu iphone 5 için optimize edilmiş appstore de hep öyle diyor , ben moto g de ekrandaki tuşlar yüzünden ekran daha küçük oluyor diye sıkıntı ediyordum , iphonun ki dahada küçük , ancak app store'nin oyun ve uygulama konusunda daha iyi olduğunu biliyorum fakat iphone 4 veya 4s yüksek düzey grafikli oyunları çalıştırabilirmi nette ki videolarda mesela gta san , vice city felan donuyor hep ve 4s aynı şekilde oda donuyormu, birde eğer kullanıyorsan sormak isterim oyun oynarken özellikle fps türü oyunlarda ekran sıkıntı yapıyormu bazıları ekran yüzünden oynanmıyor felan diyor ? Muhtemelen moto g alacam kararım değişmedi heralda , az bir kararsızlık var :D .

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Sikinti olmaz o kadar da. Ellerin buyuk degilse. :D

• Beğen

parsing

Üye
    Konu Sahibi
Sikinti olmaz o kadar da. Ellerin buyuk degilse. :D
Peki güncellemesi ne olur acaba ? şuan acayip kararsızım ya :D 4s mi moto g mi alsam ? , bir de malum paralı oyunları netten korsan indirmek mecburiyetindeyim iphone da böyle bir seçenek varmı acaba ? birde moto x nasıl parası yurt dışında 1000 tl altında olurmu mesela iphone nu 700 tl civarı alıcam.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Peki güncellemesi ne olur acaba ? şuan acayip kararsızım ya :D 4s mi moto g mi alsam ? , bir de malum paralı oyunları netten korsan indirmek mecburiyetindeyim iphone da böyle bir seçenek varmı acaba ? birde moto x nasıl parası yurt dışında 1000 tl altında olurmu mesela iphone nu 700 tl civarı alıcam.
iphoneda paralı oyunları bedava yüklemek için birsürü taktik var

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
25pp ile istediğini yüklersin kolayca. Ama 4s son olarak iOs8 i alır o sıkıntılı. Android al rahatça kullan.

• Beğen