Telefon Tavsiyesi Telefon Önerisi.

Sponsorlu Bağlantılar

parsing

Üye
    Konu Sahibi
25pp ile istediğini yüklersin kolayca. Ama 4s son olarak iOs8 i alır o sıkıntılı. Android al rahatça kullan.
Peki moto x alsam yurt dışından daha iyi olurmu fiyatı ne olur (yurt dışı fiyatından bahsediyorum) ve güncelleme gelirmi onada sürekli , moto g gibi ?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Peki güncellemesi ne olur acaba ? şuan acayip kararsızım ya :D 4s mi moto g mi alsam ? , bir de malum paralı oyunları netten korsan indirmek mecburiyetindeyim iphone da böyle bir seçenek varmı acaba ? birde moto x nasıl parası yurt dışında 1000 tl altında olurmu mesela iphone nu 700 tl civarı alıcam.

Guncelleme sikinti olmaz. Olursa da XDA var. iPhone da 25pp ile istedigin oyunu ucretsiz yuklersin ama 4S almani tavsiye etmem. Moto X guzel telefon. İslemcisi hatirladigim kadariyla cift cekirdekli. Fakat Moto G den daha iyi tabi ki. Fiyatini ise bilemeyecegim.

Invoke

Invoke

Üye
*** Yanlış anlamışım. :D

parsing

Üye
    Konu Sahibi
Guncelleme sikinti olmaz. Olursa da XDA var. iPhone da 25pp ile istedigin oyunu ucretsiz yuklersin ama 4S almani tavsiye etmem. Moto X guzel telefon. İslemcisi hatirladigim kadariyla cift cekirdekli. Fakat Moto G den daha iyi tabi ki. Fiyatini ise bilemeyecegim.
Peki
Moto x avrupada satışda değilmi ?

0MG90

0MG90

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: parsing

parsing

Üye
    Konu Sahibi
Anil-D

Anil-D

Üye
moto g aldik arkadada 7 gune ozel kapak verdiler her gun takarsin :D

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Türkiye'de olmadığını biliyorum ancak avrupada varmı ?

Birde motox , moto g gibi baya bir güncelleme alır değilmi ?
Avrupa'da bulursun. İngiltere'de falan var diye biliyorum.

• Beğen
TuqRaa58

TuqRaa58

Üye
Üstüne 150 tl daha koyabilirsen nexus 5 1150 tl koyamazsan nexus4

• Beğen

parsing

Üye
    Konu Sahibi
Üstüne 150 tl daha koyabilirsen nexus 5 1150 tl koyamazsan nexus4
Ekranı çok büyük onun 4.7' bile büyük geliyor bana. Peki nexus 4 oyun ve vb. bazı şeylerden moto g den daha iyiymiş. Nexus 4 önerirmisiniz ? birde daha ne kadar güncelleme alır ?

Bu arada yurtdışı işi yattı malesef artık ya moto g yada nexus 4 alcam.
Nexus 4 e Android 5 gelirmi ?

Son düzenleme:
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ekranı çok büyük onun 4.7' bile büyük geliyor bana. Peki nexus 4 oyun ve vb. bazı şeylerden moto g den daha iyiymiş. Nexus 4 önerirmisiniz ? birde daha ne kadar güncelleme alır ?

Bu arada yurtdışı işi yattı malesef artık ya moto g yada nexus 4 alcam.
Nexus 4 e Android 5 gelirmi ?
Gelmez gibi. Belli olmaz ama.