Moto G 4G LTE çıkmış , resmi sitesinden de sipariş edilebiliyor sizin bir haberiniz varmı ? sd card yuvasıda varmış türkiyeye de gelirmi ?
Sizce veya herhangi bir yerde okuduysanız tahminen ne zaman gelir eğer gelirse , çünkü moto g alcam eğer gelmesse hafızası sıkıntı yapcak gibi ama olsun bakalım.4G li oldugu icin gelecegini sanmiyorum ama gelirse cok iyi olur.
Sizce veya herhangi bir yerde okuduysanız tahminen ne zaman gelir eğer gelirse , çünkü moto g alcam eğer gelmesse hafızası sıkıntı yapcak gibi ama olsun bakalım.
discovery almıyacağım ıphone 4 1000 tl felan oda indirimli biraz pahalı benim için , teşekkürler.iphone 4-4s veya discovery
Teşekkürler artık alıcam moto g bugün yarınHicbir yerde okumadim ve gelecegini de hic sanmiyorum. Ama eger gelecekse de cabuk gelmez. Moto G Kasim'da cikmisti. Turkiye'ye Subat'ta geldi. Moto G'de film falan izlemeyeceksen hafiza sikinti olmaz diye dusunuyorum. Telefonda zaten OTG var. O yuzden muzik, resim, video ve diger dosyalarini flash bellege atarsin. Telefonda sadece oyunlar ve uygulamalar yuklu kalir. Rahatca yeter. Hem zaten 2 senelik 50 GB depolama alani veriyor Google Drive... Guncellemeleri de alacaktir. Ayrica saf Android yuklu olmasi da avantaj. Kamerasi biraz yetersiz gelebilir. Onun disinda pek bir eksigi yok.
discovery almıyacağım ıphone 4 1000 tl felan oda indirimli biraz pahalı benim için , teşekkürler.
Teşekkürler artık alıcam moto g bugün yarın
ben sıfır al demedim ki zaten sadece o fiyata 4veya4s bulursun dedimHayırlı olsun.
Bu arada iPhone 4 öneren arkadaş, ona 1000 lira verilmez o fiyata ikinci el 4s var hatta 150-200 daha koysan iPhone 5 alırsın.
kesinlikle iphone hiçbir sıkıntısını görmezsin ama 4s al 4 biraz kasıyor kasmaması için ayar yapman lazımArkdaşlar çok çok özür dilerim sizi gerçekten yordum ancak babam yurt dışında çalıştığı yerdeki arkadaşları 700 tl civarı iphone 4 almışlar babam istiyorsan onu alabilirim dedi veya başka bir model de olabilir 4s mesela , iphone 5 alamaz muhtemelen , sizce almalımıyım ? yoksa moto g mi ?
.Peki güncellemesi ne olur acaba ? şuan acayip kararsızım yaSikinti olmaz o kadar da. Ellerin buyuk degilse.![]()
4s mi moto g mi alsam ? , bir de malum paralı oyunları netten korsan indirmek mecburiyetindeyim iphone da böyle bir seçenek varmı acaba ? birde moto x nasıl parası yurt dışında 1000 tl altında olurmu mesela iphone nu 700 tl civarı alıcam.iphoneda paralı oyunları bedava yüklemek için birsürü taktik varPeki güncellemesi ne olur acaba ? şuan acayip kararsızım ya4s mi moto g mi alsam ? , bir de malum paralı oyunları netten korsan indirmek mecburiyetindeyim iphone da böyle bir seçenek varmı acaba ? birde moto x nasıl parası yurt dışında 1000 tl altında olurmu mesela iphone nu 700 tl civarı alıcam.
25pp ile istediğini yüklersin kolayca. Ama 4s son olarak iOs8 i alır o sıkıntılı. Android al rahatça kullan.Peki güncellemesi ne olur acaba ? şuan acayip kararsızım ya4s mi moto g mi alsam ? , bir de malum paralı oyunları netten korsan indirmek mecburiyetindeyim iphone da böyle bir seçenek varmı acaba ? birde moto x nasıl parası yurt dışında 1000 tl altında olurmu mesela iphone nu 700 tl civarı alıcam.