Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

fx57

fx57

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi
Merhaba arkadaşlar htc chacha nın sorunlarından bıktım telefon çizildi gelecek yaza kadar beni idare edecek bir telefon alacağım bütçe 1000 tl en fazla üstüne para eklemem çok zor
telefon kasmısın kamerası sesi iyi olsun ön kamerası olsun akıcı olsun hafıza sorunu olmasın bana yeter
aklımda

-General Mobile Discovery Elite
-Motorola Moto G
-Nokia Lumia 1320
-Nokia lumia 925
-Samsung Galaxy Note 2
-Lg G Pro
aklıma şimdilik bunlar geliyor 2.el alamam

şimdiden Teşekkürler

Son düzenleme:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Motorola Moto G alıp, bir daha da konu açmaman dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

gorkem2239

Üye
xperia sp :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Lumia 925 listedeyken 1320 ye gerek yok. 925 moto g note 2 üçünden birini al diğerlerini ele.

fx57

fx57

Üye
    Konu Sahibi
Sana ne oluyor hangi konuyu açsam maydanoz oluyorsun foruma senin yüzünden girmek istemiyorum beni omet ile karistiriyorsun ben omet degilim lütfen bi daha actigim konulara cevap yazma ister konu açarım ister açmam senin için problem olmasın ve foruma böyle herşeye karşı çıkan insanları almasınlarDiğer arkdaslar için teşekkür ediyorum sp yi istemiyorum 1320 büyük ekranı olduğu için yazdım

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Büyük ekran olarak 925 ve note 2 ideal.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Sana ne oluyor hangi konuyu açsam maydanoz oluyorsun foruma senin yüzünden girmek istemiyorum beni omet ile karistiriyorsun ben omet degilim lütfen bi daha actigim konulara cevap yazma ister konu açarım ister açmam senin için problem olmasın ve foruma böyle herşeye karşı çıkan insanları almasınlarDiğer arkdaslar için teşekkür ediyorum sp yi istemiyorum 1320 büyük ekranı olduğu için yazdım

Kardeşim öncelikle bana ithafen bir şey yazıyorsan mesajımı alıntıla. Ben konu konu dolaşıp yazdığın cevabı bulmak zorunda değilim.

Konuya gelirsek, her şeye maydanoz olduğum yok. Tam 7 tane telefon konun var. 15 Şubat'tan beri telefon alacağım deyip konu kirliliğine yol açıyorsun ve telefon aldığın falan yok. Seni omet ile karıştırdığım yok. Sadece 1 kere seni omet sandım sen de durumu izah ettin konu kapandı orda sorun yok. İstediğim konuya da cevap yazarım. Sürekli aynı konuyu açmana tepkisiz kalacak değilim. Biz o kadar söylüyoruz şunu al, bunu al vs. diye fakat sen anlamamakta ısrarcısın ve tekrar tekrar konu açıyorsun. Her şeye karşı çıktığım falan yok.

Ayrıca diğer arkadaşlara teşekkür edip bana teşekkür etmemen hiçte zoruma gitmedi. Bilmeni istedim.

İyi forumlar...

Invoke

Invoke

Üye
Yemin ederim şaşırmadım. :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
bir konu daha açman dileği ile

0MG90

0MG90

Üye