Haber Galaxy S III Android 4.4 güncellemesi KitKatı alır

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
(ALAMADI)

Invoke

Invoke

Üye
Kısmet. :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
xmustx

xmustx

Üye
:birak:

• Beğen
Tepkiler: Portagas
The Shadow

The Shadow

Üye
:gun1: Samsung

• Beğen
Tepkiler: Portagas ve xmustx
TheMadness

TheMadness

Üye
Geçen 1 arkadaş görmüş amcanın birinde 45 yaşındaymış S3 kikat var diyor bildirim panel beyazdı demişti ama oda gördüğünü söylüyor tabi 45 yaşında adam rom yapmışmıdır bilinmez.
US sürümüdür ve 45 yaş çok yaşlı değilmiş temasek 43 yaşında sanırım rom derliyor adam :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Kontrol

Kontrol

Üye
4.3 den fenalık geldi resmen :D temasek v79 çıktı kamera sorunlu diyorlar ? geçeyim mi önerir misiniz ?

TheMadness

TheMadness

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Kontrol
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Kararliyim ben yazin iOS'a geciyorum bir daha asla kullanmam Samsung.

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@ ve Kontrol
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Derdim kitkat degil. Telefon cok agir oyunla stock player ayni anda calismiyor soz konusu ram sikintisiymis. Kullanilan ram cogu zaman 1gbden asagi dusmuyor. Cok lagli bi arayüzü var S5'den portlamislar bi tane gecisleri hizli ama ufak tefek sorunlari var.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
blackcat67

blackcat67

Üye
Derdim kitkat degil. Telefon cok agir oyunla stock player ayni anda calismiyor soz konusu ram sikintisiymis. Kullanilan ram cogu zaman 1gbden asagi dusmuyor. Cok lagli bi arayüzü var S5'den portlamislar bi tane gecisleri hizli ama ufak tefek sorunlari var.
ŞAnslısın lte model var sende cpu performansı falan nasıl ? antutu testi atarmısın ss ?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
I9300'u pek kurcalama sansim olmadi aradaki tek farkin ram ve 4g destegi olduğunu dusunuyorum :) Tamamdir puani olctugumde pek farkli cikmamisti atarim :)

blackcat67

blackcat67

Üye
I9300'u pek kurcalama sansim olmadi aradaki tek farkin ram ve 4g destegi olduğunu dusunuyorum :) Tamamdir puani olctugumde pek farkli cikmamisti atarim :)

Fark yoksa nasıl 3g versiyonunda kitkat düşük performans verdi anlamıyorum samsung yalan konuştuğu için öbür dünyada hesap vericek bize :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Kontrol

Kontrol

Üye

arada fark yok ya 2 gb ama aynı oyunu oynuyoruz sıkıntı aynı yani bende 1 gb ram var onda 2 touchwiz nedeniyle böyle galiba acaba cm denesek sorun gider mi :D

Kontrol

Kontrol

Üye
-Clash of Clans-
Bu sadece oyun açıkken ram miktarı;

bu da ekran görüntüsünü çekerken o sırada oyun kapandı bi daha çektim :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye

Üst Alt