Haber Galaxy S III Android 4.4 güncellemesi KitKatı alır

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
Aynen :) Çalışmayan sistem uyg. 4.3 ten portlarlar zaten ;)
Hala inanamıyorum samsung gibi bir firma nasıl bu hatayı yapar ilginç androidden soğumaya başladım google çıkarttığı son uygulama kamera uygulaması sadece 4.4'de çalışıyor o bile önceki android sürümlerine önem vermiyor :)

PriZm

PriZm

Üye
Ya o resime gerçekten inanıyormusunuz? S3 o listede yazan işlemlerin hepsini takır takır çalıştırabilecek kapasitede.Dahası eminimki testlerde çalıştırmıştır.Ama Samsung paragöz olduğundan güncelleme vermek istemeyecektir.Aynı UYDURMA S1 de de yapıldı.Yemezler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dede, mesut0114 ve The Shadow
blackcat67

blackcat67

Üye
Ya o resime gerçekten inanıyormusunuz? S3 o listede yazan işlemlerin hepsini takır takır çalıştırabilecek kapasitede.Dahası eminimki testlerde çalıştırmıştır.Ama Samsung paragöz olduğundan güncelleme vermek istemeyecektir.Aynısı UYDURMA S1 de de yapıldı.Yemezler.
vermeyeceklermiş resmi açıklama yapılmış samsung türkiyede verilmeyecek dedi valla ağızlarını burunlarını dağıtasım var o derece öfkeliyim hiçbir elektronik eşyasını evime sokmam.

• Beğen
Tepkiler: mesut0114 ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Ya o resime gerçekten inanıyormusunuz? S3 o listede yazan işlemlerin hepsini takır takır çalıştırabilecek kapasitede.Dahası eminimki testlerde çalıştırmıştır.Ama Samsung paragöz olduğundan güncelleme vermek istemeyecektir.Aynısı UYDURMA S1 de de yapıldı.Yemezler.
Sen eskiden S kullanıyordun galiba kuyruk acın var gibi :ehe
vermeyeceklermiş resmi açıklama yapılmış samsung türkiyede verilmeyecek dedi valla ağızlarını burunlarını dağıtasım var o derece öfkeliyim hiçbir elektronik eşyasını evime sokmam.
Allahtan bizim evde benim telefon haricinde başka samsung cihaz yok :ehe

blackcat67

blackcat67

Üye
Sen eskiden S kullanıyordun galiba kuyruk acın var gibi :ehe

Allahtan bizim evde benim telefon haricinde başka samsung cihaz yok :ehe

S serisini başlangıcından belliydi ne olacağı sen gidip niye alıyon s3 kafa yokki bende yani şu haliyle bıraktılar ya hala inanamıyorum koskoca firma utanmadan yalan konuşuyor

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

ciwano0114

Üye
Arkadaşlar bence s5 için s3 e güncelleme vermezler bunlar. . Daha fazla kâr için s3 û düşünmezler . . .

Ben bir ara galaxy beam aldım. Tel 2.3.6 ile çıkmıştı hala ona güncelleme yok. Yeni tel çıktıkça bunlar bizi görmüyor artık

• Beğen
Tepkiler: Dede
The Shadow

The Shadow

Üye
S serisini başlangıcından belliydi ne olacağı sen gidip niye alıyon s3 kafa yokki bende yani şu haliyle bıraktılar ya hala inanamıyorum koskoca firma utanmadan yalan konuşuyor
Şu an kendim için bende böyle düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
blackcat67

blackcat67

Üye
donanım haberde -forumber- kitkatı s3e portladı ne paylaşıyor nede söylüyor nasıl yaptığını işte bunun gibileri eğer onu bir bulursam yedi sülalesi gelse elimden alamaz.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
donanım haberde -forumber- kitkatı s3e portladı ne paylaşıyor nede söylüyor nasıl yaptığını işte bunun gibileri eğer onu bir bulursam yedi sülalesi gelse elimden alamaz.
Portladigini nasil ogrendin peki o zaman ?

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Note serisi de farksiz. Note 2 nin kitkattan sonrasini goreceginden supheliyim. iOS'a gecicem Nexus dusundum yazilim haric baska kalitesi yok onunda

• Beğen
Tepkiler: Dede

ciwano0114

Üye
Ios ta tv kumandası gibi bişey. Ve dışarıya kapalı bencil bir marka

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Kontrol ve mesut0114

ciwano0114

Üye
Yazılım için iyi ama biraz küçük sanki.

PriZm

PriZm

Üye
Konu iPhone değil yalnız.

• Beğen
Tepkiler: Dede, mesut0114 ve Kontrol
Kontrol

Kontrol

Üye
Bekleyip neyin ne olduğunu hep beraber göreceğiz. Samsung desteğini çekerse, şahsen bir daha samsung almam / aldırmam ;)

• Beğen
Tepkiler: mesut0114

ciwano0114

Üye
Abi daha neyi bekliyoruz. Her yerde aynı haber. Kabul etmeliyiz güncelleme vermiyor bize

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Kontrol
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Geçen 1 arkadaş görmüş amcanın birinde 45 yaşındaymış S3 kikat var diyor bildirim panel beyazdı demişti ama oda gördüğünü söylüyor tabi 45 yaşında adam rom yapmışmıdır bilinmez.

ciwano0114

Üye
Geçen 1 arkadaş görmüş amcanın birinde 45 yaşındaymış S3 kikat var diyor bildirim panel beyazdı demişti ama oda gördüğünü söylüyor tabi 45 yaşında adam rom yapmışmıdır bilinmez.

Abi biz nette aramadık yer bırakmadık yok. 45 yaşında ki amca nerden bulsun:)

ciwano0114

Üye
Abi bu gezegen de yok, s3 için kitkat.:) başka gezegen den gelmişse artık:)

Üst Alt