Galaxy A3 Android Lollipop güncellemesi Türkiye kullanıcıları için sunulmaya başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy A3 Android Lollipop güncellemesi Türkiye kullanıcıları için sunulmaya başladı
Ülkemizde kullanılan Samsung modellerinden Galaxy A3, Android Lollipop güncellemesine kavuşmaya başladı.


Bundan 6 ay öncesinde ilk olarak Rusya’da Android 5.0.2 Lollipop güncellemesine kavuşan Samsung Galaxy A3 telefonu için beklenen güncelleme Türkiye kullanıcıları içinde sunuldu.



Her bütçeye ve her zevke uygun modeller sunmaya devam eden teknolojinin dev ismi Samsung, geniş ürün yelpazesinde bulunan daha önce sunduğu modelleri için güncelleme yayınlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz yılın sonuna doğru sunulan ve Galaxy A5 ile yeni Galaxy A serisinin ilk üyeleri olarak karşımıza çıkan Galaxy A3, Android 5.0.2 Lollipop güncellemesine kavuşan modeller arasındaki yerini aldı. Android 4.4.4 KitKat mobil işletim sistemi ile duyurulan, Mart ayında Rusya’da Android 5.0.2 Lollipop güncellemesini alan Galaxy A3 akıllı telefon altı ay sonra Türkiye kullanıcıları için Android 5.0.2 Lollipop güncellemesi almaya başladı.

Oldukça gecikmeli olarak gelen Android 5.0.2 Lollipop güncellemesinin Galaxy A3 akıllı telefona getirdiği yeniliklere baktığımızda; Material Design geliştirmeleri, güvenlik odaklı düzeltmeler, yeni TouchWiz arayüzü, batarya performansında artış ve RAM kullanımında iyileştirmeler göze çarpıyor. Samsung Galaxy A3 akıllı telefonun teknik özelliklerini bir hatırlayacak olursak;

4.5 inç büyüklüğünde 540 x 960 piksel dokunmatik ekran, 1.5GB sistem belleği, 16GB dahili veri kapasitesi, 8 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, 1.2GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili 64-bit Qualcomm Snapdragon 410 yonga seti gibi özelliklere sahip.


Sony, Xperia için Android 6.0 AOSP kaynak kodlarını yayınladı - MaxiCep
 


MaxipmaN

Üye
e5 e versenize ilk önce, samsun'da sıradan bir gün
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
crazycan

crazycan

Üye
Samsung Galaxy A3 kullanıyorum ve hala Android 4.4.4 Kitkat kullanıyorum, nerede bu lollipop 5.0 bilen var mı?
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi

dreamhacker

Üye
Az önce Galaxy A5' e lollipop güncellemesi geldi bilginize...
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt