US sürümüdür ve 45 yaş çok yaşlı değilmiş temasek 43 yaşında sanırım rom derliyor adamGeçen 1 arkadaş görmüş amcanın birinde 45 yaşındaymış S3 kikat var diyor bildirim panel beyazdı demişti ama oda gördüğünü söylüyor tabi 45 yaşında adam rom yapmışmıdır bilinmez.

OhaUS sürümüdür ve 45 yaş çok yaşlı değilmiş temasek 43 yaşında sanırım rom derliyor adam![]()
Temasek 43 yasinda mi 
EvetOhaTemasek 43 yasinda mi
![]()
Performans olarak önerebileceğim en iyi ROM ArchiDroid v2 EXPERIMENTAL4.3 den fenalık geldi resmentemasek v79 çıktı kamera sorunlu diyorlar ? geçeyim mi önerir misiniz ?
şu ekranı büyütselerde geçsek dimi ?Kararliyim ben yazin iOS'a geciyorum bir daha asla kullanmam Samsung.
Sorma birader. Bi de su gereksiz kisitlamalari kaldirsa. Gerci ona ayar cekilirşu ekranı büyütselerde geçsek dimi ?

9305e gelecek?Sorma birader. Bi de su gereksiz kisitlamalari kaldirsa. Gerci ona ayar cekilir![]()
Derdim kitkat degil. Telefon cok agir oyunla stock player ayni anda calismiyor soz konusu ram sikintisiymis. Kullanilan ram cogu zaman 1gbden asagi dusmuyor. Cok lagli bi arayüzü var S5'den portlamislar bi tane gecisleri hizli ama ufak tefek sorunlari var.9305e gelecek?
ŞAnslısın lte model var sende cpu performansı falan nasıl ? antutu testi atarmısın ss ?Derdim kitkat degil. Telefon cok agir oyunla stock player ayni anda calismiyor soz konusu ram sikintisiymis. Kullanilan ram cogu zaman 1gbden asagi dusmuyor. Cok lagli bi arayüzü var S5'den portlamislar bi tane gecisleri hizli ama ufak tefek sorunlari var.
I9300'u pek kurcalama sansim olmadi aradaki tek farkin ram ve 4g destegi olduğunu dusunuyorumTamamdir puani olctugumde pek farkli cikmamisti atarim
![]()

I9300'u pek kurcalama sansim olmadi aradaki tek farkin ram ve 4g destegi olduğunu dusunuyorumTamamdir puani olctugumde pek farkli cikmamisti atarim
![]()