Haber Galaxy S III Android 4.4 güncellemesi KitKatı alır

Sponsorlu Bağlantılar

AdemOyuklu

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S III Android 4.4 güncellemesi KitKatı alır
Biz için bazı iyi haberler var Sprint kullanıcıları. Samsung Android KitKat Galaxy S III için kaynak kodu ve şimdi Sprint onaylamıştır rulo dışarı KitKat güncelleme. Bu L710VPUCND8 güncelleme dışarı rulo gerektiğini ve bugün olsa biz tam olarak ne olduğundan emin değilseniz, tablo getiriyor bekliyoruz her zamanki KitKat artırılmış performans ve pil ömrü gibi özellikleri, tam-albüm grafik ekranı kilitli ekranda kablosuz birkaç isim yazdırma desteği.

Kafa için ayarlar menüsünde el ile kontrol güncelleme için eğer henüz haberdar olmamıştır.

Yeni bir şey bulmak güncellemeden sonra? Bize izin yok yorum olarak bildirin.

PS: Biz firmware dosyasını upload kısa sürede.

 


teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gelecek mi yani???
 

AdemOyuklu

Üye
    Konu Sahibi
Ancak Sprint Mart ayında ilan sürümünü Galaxy SIII geçiş yapacak Android 4.4.2 KitKat, herhangi bir söz yoktu belki zaman olarak ortaya çıkar. Kullanıcıların merakla bekliyordu güncelleme olmayabilir beklemek zorunda olduğu gibi, çok uzun Samsung yayımladı KitKat çekirdek kaynak kodu için Sprint Galaxy SIII (SPH-L710). Yapı numarası L710VPUDND8, KitKat ve buna ek olarak, bu güncelleştirme özelliği Linux çekirdek 3.4. Orada bir gecikme genellikle bir hafta arasında yayım tarihten itibaren çekirdek kaynak kodunun taşıyıcı başlar yayıyoruz OTA mümkündür; böylece, Sprint Galaxy SIII kullanıcıların geçiş yapmak mümkün olacak Android 4.4.2 KitKat önümüzdeki hafta. Ancak, aynı zamanda büyük olasılıkla bu özel derleme kullanılabilir olmadan önce daha fazla zaman alabilir kullanıcılara olarak görmedik yapılarında herhangi bir test firmware henüz.

Üzerinde kafa indirmek için aşağıdaki kaynak link çekirdek kaynak dosyaları.

|

sammobile den böyle bir yazı okudum demek ki s3 kitkat gelecektir.Galaxy S III için Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Amerika’da Başladı


Samsung’un 2012 yılı amiral gemi modellerinden Galaxy Note II geçtiğimiz günlerde Android 4.4 KitKat güncellemesini dağıtmaya başlamıştı. İlk olarak Fransa’da Kies ve OTA üzerinden dağıtımı gerçekleşen güncellemenin önümüzdeki günlerde farklı ülkelere de sıçraması bekleniyor.


Samsung’un 2012 yılına ait bir diğer üst sınıf akıllı telefonu Galaxy S III içinse Android 4.4 güncellemesinin dağıtımı konusunda bir belirsizlik hakimdi. Kimi haberlerde Amerika’da satışa sunulan 2GB RAM’li modelin güncellemeyi alacağı, 1GB RAM’e sahip uluslararası versiyonun ise güncelleme dışında tutulacağı iddia edildi. Samsung cephesinden yapılacak resmi bir açıklamayla konu netliğe kavuşması bekleniyor.

Bu türden haberler sürüp giderken Amerika’nın önde gelen taşıyıcılarından Sprint, Galaxy S III için Android 4.4.2 KitKat güncellemesini başlattığını resmi web sitesinden açıkladı. Bugün itibariyle kullanıcılara ulaşan güncellemenin hangi yenilikleri getirdiği belirtilmemiş ancak Galaxy Note II için dağıtılan güncellemeyi referans alırsak bazı yeniliklerden söz edebiliriz. Bunlar; pürüzsüz ve daha hızlı bir arayüz performansı, beyaz durum çubuğu simgeleri, kablosuz yazdırma desteği, kilit ekranda tam ekran albüm kapağı, kilit ekranda kamera kısayolu, NFC ödeme desteği, Samsung’un güvenlik uygulaması Knox, yatay konumda daha iyi performans sunan klavye, Hangouts’un yerleşik SMS uygulaması olarak atanabilmesi ve daha kararlı bir yazılım.

Galaxy S III’ün uluslararası versiyonuna ait bir gelişme yaşandığı takdirde sizlere aktaracağız.
 
ardacumhur

ardacumhur

Üye
İlk satırlar translate terk

Haber için teşekkürler
 
ardacumhur

ardacumhur

Üye
yabancı siteden alınma zaten kaynak da yazıyor google amcamda ancak bu kadar cevirebildi ne ediyim ki .

Edecek bir şey yok ;)

Amaç haber paylaşımı ve siz de bunu bizlerle paylaşmışsınız, Teşekkürler :good:
 
  • Beğen
Tepkiler: AdemOyuklu

ciwano0114

Üye
Nedir bu muamma. Aylardır bekliyoruz ve bir türlü doğru bir haber alamıyorum. I9300 modeli için sam mobile de bu ay alacağı yorumları var. Fakat bu yorumlar sammobile yetkililerine mi ait kullanıcılar mi yazıyor anlayamadım. Mevcut haberin altında
 
reflex

reflex

Üye
Nedir bu muamma. Aylardır bekliyoruz ve bir türlü doğru bir haber alamıyorum. I9300 modeli için sam mobile de bu ay alacağı yorumları var. Fakat bu yorumlar sammobile yetkililerine mi ait kullanıcılar mi yazıyor anlayamadım. Mevcut haberin altında
Sammobile resmi bi site değilki samsung un resmi sitesi değil her haber doğru olmaya bilir
 
  • Beğen
Tepkiler: mesut0114

MaxipmaN

Üye
Sırf discoverycilere inat bile isterim gelmesini beni de fan yaptılar ya helal olsun :)
 
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow ve B.A.R.O.N
Portagas

Portagas

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Kontrol, MaxipmaN ve The Shadow
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Gelse bile çok geç gelecektir sabır sabır dedirtcek kullananlara :D

 
  • Beğen
Tepkiler: Portagas
The SLayeR

The SLayeR

Üye
:) gecmiste kLdi o gelecege bak sen
 


Üst Alt