Galaxy S3 Mini i8190 |4.1.2| ChessDroid v6 |S5 Keyfi ;)| |SIII Mini |

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
apk olarak kurun

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
Root browseri açtım. Siyah ekran geldi. Öylece kaldı. Telefonu kapatıp tekrar açmak zorunda kaldım.
Beklemede kal onu kullanma o zaman ben v2.1 vercem otaya o zaman siliniyor. Xploreti kurduktan sonra ayarlardan root yetkisi vermen lazim kaldirabilmen icin.

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
OTAyı açın ve güncelleyin :) ChessDroid v2.1
Otadan yüklerken install demeden önce wipeleri iptal edin. wipe yapmadan yükleyiniz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: verynice
verynice

verynice

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ibrahimyuksel

hasanbaglan1981

Üye
Bildirim çubuğu iyi durumda değil abi bildirimler görünmüyor arayan msj atan olduğunda

verynice

verynice

Üye
Kilit ekranı sahip bilgisine girince, siyah ekran geldi. Telefonu kapatıp tekrar açmak zorunda kaldım.

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
Yapımda emeği geçen herkese teşekkürler dün yükledim bugün güncelleme geldi gerçekten çok güzel ve kullanışlı fakat supersu kurulumunda hata veriyor bilginiz olsun

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye

verynice

verynice

Üye
V 2.0 a dönünce düzeldi bilginize.

hasanbaglan1981

Üye
Nasıl döndün v2 ye

hasanbaglan1981

Üye
Sil Baştan yaptin yani

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
Bildirim çubuğu iyi durumda değil abi bildirimler görünmüyor arayan msj atan olduğunda
Bildirim çubuğu soldan , kısayollar paneli sağdan çıkıyor. değişim butonunu sildim yerine ayarlar ve son uygulamalar butonunu koydum.

hasanbaglan1981

Üye
Oha valla bunu soylemesen arar dururdum eyvallah Sağol

meymenetli

Üye
arkadaşlar ota desteği linki kırılmışş.. bende hem oto destek ve kernel zipini kendi siteme yukledim. hiç beklemeden direk tek tıkla hızlıca indirebilirsiniz. benimde faydam olur hem..

arkadaşlar romuda bu şekilde yükleyebilirim isterseniz..

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ota desteği linki kırılmışş.. bende hem oto destek ve kernel zipini kendi siteme yukledim. hiç beklemeden direk tek tıkla hızlıca indirebilirsiniz. benimde faydam olur hem..

arkadaşlar romuda bu şekilde yükleyebilirim isterseniz..
Teşekkürler konuya bunları ekledim :)

AndroidReyiz

Üye
ibrahim abi ya bence sagdan cekme olmamis sadece normal olsa yani direk cekince de soldaki gibi olsun o orjinale benziyo