İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İlgisiz mesajlar Lumia Kullanıcıları Kulübü konusuna taşınmıştır.
Lütfen konu başlığının dışına çıkmamaya özen gösterelim.
İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Serhan

nenyas

Üye
Güncelleme sonrası iki gün herşey güzeldi ama sonra oyun klasöründe oyunları görmüyor ve videolarıda iki saniye çalıp klasörden atıyor çözüm nedir acep.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bakalım ne zaman sorunlar düzelicek ben de ahım şahım bir sorun yok

luckysleven

luckysleven

Üye
ben hala mobil veri kısayolunu ve ses kısma kısayolunu neden bildirim çubuğuna koymamışlar anlayabilmiş değilim : ) Bunun dışında sistem güzeldi daha da güzelleşti . Final sürümü de pastanın çileği olur

...decode...

...decode...

Üye
beyler 22 Nisan'da gelecek Xbox Music güncelleştirmesi için fikirleriniz varsa yazıp oy atabilirsiniz, şu anda benim aklıma gelen bir şey yok ama yazarsınız buraya.

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sağ kulaklıktan ses gelmeme sorunu ile ilgili birşeyler yazdım :)

dakamon

dakamon

Üye
Geliştirici değilim ama ilgim var. En ince detayına kadar düşünüp algoritmasını dökümanlamak gerekiyor. En basitinden 1- wi-fi kullanıcı wi-fi yi açtı.
2- wi-fi bağlantıları bulundu
3- wi-fi bağlantılarını gösterdi
4- wi-fi bulunamazsa vermesi gereken mesaj yazılır.
5- wi-fi de bağlanmak istediğin ağı seçtin şifre girdin şifre doğruysa bağlantı kurmasını değilse uyarı verip tekrar girilmesini söylenmesi gibi.

Yada şöyle düşün kanepede oturuyorsun susadın su içmen için yapman gereken her adımı tek tek belirtmek gerekiyor.
Ayağa kalk sürahiye doğru yürü sürahiye bak su var mı? Varsa bir bardağa doldur iç. Yoksa mutfağa git çeşmeyi aç sürahiye su doldur. Her ayrıntı olmak zorunda yani kısacası. :)

Biliyorum bunları visiul basic dersim vardı :) insanlar bilmiyor ve acımasızca eleştriyor ms yi :)

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: capkino06
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ben hala mobil veri kısayolunu ve ses kısma kısayolunu neden bildirim çubuğuna koymamışlar anlayabilmiş değilim : ) Bunun dışında sistem güzeldi daha da güzelleşti . Final sürümü de pastanın çileği olur

akıllı wifi denen şey wifiye bağlanıldığında hücresel veriyi kapatıyor tamamen ama diğer türlü wifi yokken kapatmak için uzun yol konulmuş

fraps34

Üye
Yahu bu keko ms nin yazılımcılarını zekası ters çalışıyor heralde : ))

Wifi yi açarken ayara götürüp wifi listesini göstermesi bize seçenek göstermesi mantıklıyken , tam aksine açarken değil kapatırken ayarlara götürüyor. Ulan ms birşeyide düzgün yap , açarken sormuyorsunda kapatırken ne diye ayarlara götürüyorsun ?

Birde yıl olmuş 2014 ama 4.5 inç ekrana ancak 4 tane kısayol koyabilmişler . 5 tane kısayolu anca 6 inç ekrana (1520)koymayı başarabilmişler.Ulan apple yıllarca 3.5 inç ekrana dünyaları sığdırdı ,ms ise anca 4 tane kısayolu 4.5 ekrana hatta 5 inç ekrana zor sığdırıyor.

Sonra bizde bekliyoruz gelişecek gelişecek diyee... Ms de bu vizyonsuzluk olduğu sürece 2 arpa boyu yol alamaz.

• Beğen
Tepkiler: Gopluumit ve goktas19

capkino06

Üye
Yahu bu keko ms nin yazılımcılarını zekası ters çalışıyor heralde : ))

Wifi yi açarken ayara götürüp wifi listesini göstermesi bize seçenek göstermesi mantıklıyken , tam aksine açarken değil kapatırken ayarlara götürüyor. Ulan ms birşeyide düzgün yap , açarken sormuyorsunda kapatırken ne diye ayarlara götürüyorsun ?

Birde yıl olmuş 2014 ama 4.5 inç ekrana ancak 4 tane kısayol koyabilmişler . 5 tane kısayolu anca 6 inç ekrana (1520)koymayı başarabilmişler.Ulan apple yıllarca 3.5 inç ekrana dünyaları sığdırdı ,ms ise anca 4 tane kısayolu 4.5 ekrana hatta 5 inç ekrana zor sığdırıyor.

Sonra bizde bekliyoruz gelişecek gelişecek diyee... Ms de bu vizyonsuzluk olduğu sürece 2 arpa boyu yol alamaz.

Adamların yaptığı gayet mantıklı wifiyi açtın yeni bir modeme bağlanacaksan wifi ayarlarına yönlendiriyor kapatmak istiyorsan kapatıp geri yapar çıkarsın değişen bir şey yok adamlar ince düşünmüş aslında ama androidde iosda böyle diye herkes öyle istiyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ErenMSC

capkino06

Üye
Biliyorum bunları visiul basic dersim vardı :) insanlar bilmiyor ve acımasızca eleştriyor ms yi :)

Tost Makinası ile gönderildi.

Sadece görünen kısmını biliyorlar çünkü arkada ne oyunlar dönüyor bir bilseler :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
İlginç, hatta akşam tam ss alacaktım ki ss alma tuşları değişmiş (güç+ses artırma), onu keşfedene kadar sayfa kapandı

Sorunu çözdüm masa üstü görünüm de çalışmıyor mobile aldığım zaman çalışıyor ilginç

fraps34

Üye
Adamların yaptığı gayet mantıklı wifiyi açtın yeni bir modeme bağlanacaksan wifi ayarlarına yönlendiriyor kapatmak istiyorsan kapatıp geri yapar çıkarsın değişen bir şey yok adamlar ince düşünmüş aslında ama androidde iosda böyle diye herkes öyle istiyor.

Eğer açarken modem listesini gösterip , kapatırken direkt kapatsaydı dediğinde haklı olabilirdin. Ama olay tam tersi olarak çalışıyor.

PureFood

PureFood

Üye
Eğer açarken modem listesini gösterip , kapatırken direkt kapatsaydı dediğinde haklı olabilirdin. Ama olay tam tersi olarak çalışıyor.
Aslında ikisinde de ayarlar açılmamalı. Yakında ağ varsa bilinen otomatik bağlanmalı, yoksa öyle kalmalı.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Arkadaşlar 8.1 ile birlikte klavyedeki tahminlerde sıkıntı çeken var mı ? Sanki önceden daha iyi tahmin ediyordu .

• Beğen
Tepkiler: Gopluumit

capkino06

Üye
Yoo wi-fi yi kapattığımız zaman ne zaman tekrar açmak istiyorsak onu seçebiliyoruz bunu yapabilmek için kapatırken 1 saat sonra mı 4 saat sonramı açılmasını seçmemiz gerekiyor bunu yapabilmek içinde wi-fiyi kapatırken wifi ayarlarına gitmek gerekiyor bilmem anlatabildim mi?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Örneğin önceden ''gordum'' yazınca önerilerden ''gördüm'' çıkardı. Şimdi çıkmıyor. Bu sadece biri.

Hızlı yazınca çok saçma şeyler çıkıyor :D

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Üst Alt