İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ms son 11yıldır ( 2003) mobil işletim sistemi yapıyor . android ve ios yokken ms bu piyasadaydı. Bu kadar tecrübeli olupta bu kadar amatör iş çıkartan firma zor bulunur.

8 yıl Windows mobile olarak destek veripte sonra alt yapıyı tamamen değiştirmeside güzel.

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

lumia6200

Üye
arkadaslar internetten online izlenilen videoları nasıl tam ekran izleriz ayrıca sayfalarda gezerken tıkladıgım bişeyi yeni sekmede acıyor ne yapmam lazım lumia blacki arar oldum iyice

samcom

samcom

Üye
Ekranı yansıtmayı kullanabilen var mı kablosuz veya usb ile ben denedim nasıl uapıldığını çozemedim yardımcı olurmusunuz

TurboCall

TurboCall

Üye
Yan Yatır.

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Arkadaşlar bu daha beta sürümü finali var Beta bile çok başarılı ( bütün yorumu Swype ile yazdım :D )

Dementor61

Üye
elle
Vodafone mobil veri sorunu yaşayanlar erişim noktasını elle girsin duzeliyo şimdilik

fax ile gönderildi.
elle girsek bile açıp kapatınca yada erişim noktasına girince ayar siliniyor

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Beğenmiyorsanız eğer sürümü geri çekin OTA geleceği tarihte yükleyin o zaman o ellerinizi karalamak için yorun...

Şahsen benim çok hoşuma gitti bu ÖN İZLEME sürümü.Herşey eksiksiz çalışıyor bende takır takır.Cortana ile seviyeli arkadaşlığımıda kurdum benden iyisi yok :)

984657

Üye
ben 925 kullanıyorum aramalarda karşının sesini alamıyorum böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu acaba

efo81man

efo81man

Üye
Ekranı yansıtmayı kullanabilen var mı kablosuz veya usb ile ben denedim nasıl uapıldığını çozemedim yardımcı olurmusunuz

kardeşim bende denedim ama olmuyo özellikle usb ile nasıl yapıcagımı bilmiyorum açıkcası

samcom

samcom

Üye
Arkadaşlar adminler yeni konuda açtım burayada yazdım ama açıklamalı bir yorum olursa bilmeyenler içinde iyi olur yardımcı olunuz..

fraps34

Üye
Rar. Dosyasını indirmek istedim bu dosyayı desteklemiyoruz indiremeyiz hatası verdi. Ben sizin yapacağınız işin ...

Ms bu kafayla hayatta androide rakip olamaz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar adminler yeni konuda açtım burayada yazdım ama açıklamalı bir yorum olursa bilmeyenler içinde iyi olur yardımcı olunuz..

Belki kablosu aracılığıyla olabilir. :hmmm

samcom

samcom

Üye
Belkide

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Yalnız televizyonunuzun MHL desteği bulunması gerekir.

Örneğin bizde şu TV var.

Teknik Spesifikasyonlar kısmında Bağlantı özelliklerine bakarsan.
MHL -------- Var diye yazıyor.
MHL kablom olsaydı akşam denerdim :kıskıs:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Saat 13 şarj %100 saat 16 % 70 içiyor namussuz eskiden daha iyi gidiyor du umarım düzelir

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Hiç bir bildirim gelmiyor neden acaba

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yabancidiziizle deki herhangi bişey tam ekran izlenmiyor ayar oldum

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Üst Alt