Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
Cevap için sağol kardeş arka plan uygulamalarını sınırladım . Rom sanırım uygulamaları uyutmuyo direk arka planda çalıştırmaya devam ediyor ... Ha birde bataryanon 96 dan 99 a gelmesi yarım saat sürdü ve hala 100 olmadı batary dosyasını sildim root explorerle ve şimdi kalibrasyon programı indirdim yardımcı olabilirmisiniz çok geç dolmaya başladı
vallahi bilemedim ama işe hiç yaramıyorsa kalibirasyon yapıp deneyin bataryayı tamamen bitiriyo falan adımları var onları yap sıfırdan hiç açmadan şarj etcen falan hiç olmassa format

verynice

verynice

Üye
Arkadaşlar v11 in v10 dan ne farkı var?
v11 i tavsiye eder misiniz?

• Beğen
Tepkiler: theeternal
verynice

verynice

Üye
SağolunArkadaşlar batarya kalibrasyonu nedir, nasıl yapılır? Telefona faydası zararları nelerdir? Riskleri var mı?

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
  • Beğen
Tepkiler: verynice
cutyleader

cutyleader

Üye
Dostlarım V11 yükleyimmi şimdi bi sıkıntısı varmı yorumları okudum içime sinmedi ram filan kasıo diyolar :)

• Beğen
best1905

best1905

Üye
Kasma yok ama ram i biraz fazla tuketiyor gibi geldi banadaTelefon ve rehbere geç girme sorununa çözüm buldum marketten exdialer+s4 teması yukleyin normale göre daha hızlı giriyor

verynice

verynice

Üye
V11 yükledim bi problem yok şu an.Virginity rom kullandıktan beri kilit ekranında sahip bilgisi gözükmüyor. Bi çözümü var mı acaba ?

karasubasi

karasubasi

Üye
A
Dostlarım V11 yükleyimmi şimdi bi sıkıntısı varmı yorumları okudum içime sinmedi ram filan kasıo diyolar :)
Arkaplan işlemlerini sınırlarsan fazla kullanmıyo ramı ... Ben v8 kullanıyodum hiç bi farkı yok bana göre sadece tema güzel şarjda değişme yok gibi geldi bana performanstada öyle ... Ya zaten stock romlar genelde aynıdır fazla bi oynama olmuyor ...

• Beğen
Tepkiler: cutyleader

süwari

Üye
hangi kernel i tavsiye edersiniz .. virginity kernel stock kernel lere göre nasıl

• Beğen
cutyleader

cutyleader

Üye
Beyler v11 yuklucem sindide v10 daki yuklu programlarin silinmemesi icin ne yapmam lazim ?Telde suan kurulu olanlar silinmesin istiyofum

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
Beyler v11 yuklucem sindide v10 daki yuklu programlarin silinmemesi icin ne yapmam lazim ?Telde suan kurulu olanlar silinmesin istiyofum
wipeleri yapma bide kurarken sılınsınmı yazıyo onu hayır yap ama stabilite artamsı icin sil

verynice

verynice

Üye
Titanium backup programını kullan.Hem programları hem de verilerini kurtarırsın.

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Sizinki siliniyomu hicbir seye dokunmadan kuruluma devam ediyorum cm yi kurar gibi boylelikle hicbir uygulamam silinmiyor

• Beğen
Tepkiler: cutyleader
cutyleader

cutyleader

Üye
Sizinki siliniyomu hicbir seye dokunmadan kuruluma devam ediyorum cm yi kurar gibi boylelikle hicbir uygulamam silinmiyor
Iste programlar cakisir hata alirmiyim die ustune kurmayi denemedim hep wipe cache yaptim o yuzden sorayim dedim

Üst Alt