Valla gayet iyi sikinti yok allahtan size rastlamisin diyorum hala orcun bey :-)memnun musun son durumlardan
Otg ne demekcm11 e otg destegı geldı
otg işteValla gayet iyi sikinti yok allahtan size rastlamisin diyorum hala orcun bey :-)
Otg ne demek
telefonu mouse klavye usb bağlıyabiliyorsun
vs.he bu arada maclaw isim değiştirdi novafusion.pl yeni facebook sayfası falanda açtı
artık tek ıhtıyacımız aosp 
Simdi aosp ne dicem kisaltma haci sunlari :-) acemiyik .dotg iştetelefonu mouse klavye usb bağlıyabiliyorsun
vs.he bu arada maclaw isim değiştirdi novafusion.pl yeni facebook sayfası falanda açtı
otg kablosuyla baglanıyor dedıklerımartık tek ıhtıyacımız aosp
![]()
Rootladıysan markete gir rom manager var onu indir programa girdiğinde root yetkisi ister verirsin orada flash cwm yazar ona tıkla cwm yi telefona flashlar sonra ses kısma+menü tuşu + power tuşu cwm açılır ve indirdiğin romu ordan bulup kurarsın özet olarak böyleyav arkadaşlar ben root attım telefona cwm ile rom yükleniyormuş root attığımda bu cwm oluyormu yoksa ayrı yüklememi yapacam yardım.
6 dakikadamı yaptın bunlarıÇok Tşklr CWM den sorunsuz kurdum Gravity ile status barı transparan yaptm çok stabil tavsiye ederim![]()
![]()
Ha bide gravity tranparan falan ne onlar ? Tema falanmı ?peki sıfırlama falan var onu nasıl yapacamRootladıysan markete gir rom manager var onu indir programa girdiğinde root yetkisi ister verirsin orada flash cwm yazar ona tıkla cwm yi telefona flashlar sonra ses kısma+menü tuşu + power tuşu cwm açılır ve indirdiğin romu ordan bulup kurarsın özet olarak böyle
tamam room manager yükledim cwm flash yaptım wipe data ve wipe cache yaptım virgint11 seçtım ok dedım oldu kuruluyor şimdipeki sıfırlama falan var onu nasıl yapacam
yavuz miraç saol ve karasubası(selçuk) sende saol olay tamam ilk defa root ve rom yaptım geri kaldırma nasıl olur onuda ögrenmem lazım 
Virginity11virginity 11 mi cm 11 mi
Root attıysan kaldırma gereği duymazsın zaten öğrenemene gerek yok bu arada ben emrepeki sıfırlama falan var onu nasıl yapacam
tamam room manager yükledim cwm flash yaptım wipe data ve wipe cache yaptım virgint11 seçtım ok dedım oldu kuruluyor şimdiyavuz miraç saol ve karasubası(selçuk) sende saol olay tamam ilk defa root ve rom yaptım geri kaldırma nasıl olur onuda ögrenmem lazım
![]()
Ha sadece garanti için kaldırıyolar rootu onun dışında root yetkisinin yararı çok ama zararı yoktur tabi sistem dosyalarını kurcalamadığın sürece Bence virginity 8 performansta şarjda 11 den iyi bence bi s5 teması koymuşlar başka artısı yok ben tekrar dönecem 8 e ama biraz zahmetli iş teli tekrar ayarla bisürü program louncher , ayarlama , düzenleme uzun iş bence virgin 8 yükle derim ....virginity 11 mi cm 11 mi
Root attıysan kaldırma gereği duymazsın zaten öğrenemene gerek yok bu arada ben emreHa sadece garanti için kaldırıyolar rootu onun dışında root yetkisinin yararı çok ama zararı yoktur tabi sistem dosyalarını kurcalamadığın sürece
Bence virginity 8 performansta şarjda 11 den iyi bence bi s5 teması koymuşlar başka artısı yok ben tekrar dönecem 8 e ama biraz zahmetli iş teli tekrar ayarla bisürü program louncher , ayarlama , düzenleme uzun iş bence virgin 8 yükle derim ....
E burda sayfanın başlarında var v8 wipeleri yap wipe factory reset ve cache reset yapmasanda olurda temiz kurulum olsun ... Sonra kur bence o daha iyi kendi görüşüm ...
Virgunity11 de hangi launcher kullanion yukarida launcher demişsindeE burda sayfanın başlarında var v8 wipeleri yap wipe factory reset ve cache reset yapmasanda olurda temiz kurulum olsun ... Sonra kur bence o daha iyi kendi görüşüm ...
Googleye s3 mini unnroot yapma veya orjinale dönme yaz detaylı şekilde anlatım var orjinale hiç gönmeyi düşünmediğim için bilmiyorum odinle yükleme yapıyosun büyük ihtimal stock (orjinal ) romuben orjinal rom yüklemek istiyorum geri nasıl yükleyecem
telefonun uzerınde oynıyabılıyosun işteSimdi aosp ne dicem kisaltma haci sunlari :-) acemiyik .d