Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

karasubasi

karasubasi

Üye
Cm 11 in son durumunubdeneyen oldumu arkadaşlar ?

theeternal

theeternal

Üye
cm11 e otg destegı geldı

theeternal

theeternal

Üye
Valla gayet iyi sikinti yok allahtan size rastlamisin diyorum hala orcun bey :-)
Otg ne demek
otg işte :D telefonu mouse klavye usb bağlıyabiliyorsun :Dvs.he bu arada maclaw isim değiştirdi novafusion.pl yeni facebook sayfası falanda açtı
otg kablosuyla baglanıyor dedıklerım :Dartık tek ıhtıyacımız aosp :D

• Beğen
Tepkiler: cutyleader ve orcunyilmaz07
cutyleader

cutyleader

Üye
otg işte :D telefonu mouse klavye usb bağlıyabiliyorsun :Dvs.he bu arada maclaw isim değiştirdi novafusion.pl yeni facebook sayfası falanda açtı
otg kablosuyla baglanıyor dedıklerım :Dartık tek ıhtıyacımız aosp :D
Simdi aosp ne dicem kisaltma haci sunlari :-) acemiyik .d

ssusku

ssusku

Üye
yav arkadaşlar ben root attım telefona cwm ile rom yükleniyormuş root attığımda bu cwm oluyormu yoksa ayrı yüklememi yapacam yardım.

karasubasi

karasubasi

Üye
yav arkadaşlar ben root attım telefona cwm ile rom yükleniyormuş root attığımda bu cwm oluyormu yoksa ayrı yüklememi yapacam yardım.
Rootladıysan markete gir rom manager var onu indir programa girdiğinde root yetkisi ister verirsin orada flash cwm yazar ona tıkla cwm yi telefona flashlar sonra ses kısma+menü tuşu + power tuşu cwm açılır ve indirdiğin romu ordan bulup kurarsın özet olarak böyle

mqeen

mqeen

Üye
Çok Tşklr CWM den sorunsuz kurdum Gravity ile status barı transparan yaptm çok stabil tavsiye ederim :) :maxicep:

karasubasi

karasubasi

Üye
Çok Tşklr CWM den sorunsuz kurdum Gravity ile status barı transparan yaptm çok stabil tavsiye ederim :) :maxicep:
6 dakikadamı yaptın bunları :)Ha bide gravity tranparan falan ne onlar ? Tema falanmı ?

ssusku

ssusku

Üye
Rootladıysan markete gir rom manager var onu indir programa girdiğinde root yetkisi ister verirsin orada flash cwm yazar ona tıkla cwm yi telefona flashlar sonra ses kısma+menü tuşu + power tuşu cwm açılır ve indirdiğin romu ordan bulup kurarsın özet olarak böyle
peki sıfırlama falan var onu nasıl yapacam
tamam room manager yükledim cwm flash yaptım wipe data ve wipe cache yaptım virgint11 seçtım ok dedım oldu kuruluyor şimdi :D yavuz miraç saol ve karasubası(selçuk) sende saol olay tamam ilk defa root ve rom yaptım geri kaldırma nasıl olur onuda ögrenmem lazım :D

gacvokem

Üye
virginity 11 mi cm 11 mi

ssusku

ssusku

Üye
hava durumu widgeti yok nerden indirecem bunudosyalarım yok hava durumu yok bunlar nereden yükleniyor

karasubasi

karasubasi

Üye
tamam room manager yükledim cwm flash yaptım wipe data ve wipe cache yaptım virgint11 seçtım ok dedım oldu kuruluyor şimdi :D yavuz miraç saol ve karasubası(selçuk) sende saol olay tamam ilk defa root ve rom yaptım geri kaldırma nasıl olur onuda ögrenmem lazım :D
Root attıysan kaldırma gereği duymazsın zaten öğrenemene gerek yok bu arada ben emre :)Ha sadece garanti için kaldırıyolar rootu onun dışında root yetkisinin yararı çok ama zararı yoktur tabi sistem dosyalarını kurcalamadığın sürece ;)
virginity 11 mi cm 11 mi
Bence virginity 8 performansta şarjda 11 den iyi bence bi s5 teması koymuşlar başka artısı yok ben tekrar dönecem 8 e ama biraz zahmetli iş teli tekrar ayarla bisürü program louncher , ayarlama , düzenleme uzun iş bence virgin 8 yükle derim ....

ssusku

ssusku

Üye
Root attıysan kaldırma gereği duymazsın zaten öğrenemene gerek yok bu arada ben emre :)Ha sadece garanti için kaldırıyolar rootu onun dışında root yetkisinin yararı çok ama zararı yoktur tabi sistem dosyalarını kurcalamadığın sürece ;)
Bence virginity 8 performansta şarjda 11 den iyi bence bi s5 teması koymuşlar başka artısı yok ben tekrar dönecem 8 e ama biraz zahmetli iş teli tekrar ayarla bisürü program louncher , ayarlama , düzenleme uzun iş bence virgin 8 yükle derim ....

peki v8 e nasıl nerden dönecez nerden indirecem

karasubasi

karasubasi

Üye
E burda sayfanın başlarında var v8 wipeleri yap wipe factory reset ve cache reset yapmasanda olurda temiz kurulum olsun ... Sonra kur bence o daha iyi kendi görüşüm ...

ssusku

ssusku

Üye
E burda sayfanın başlarında var v8 wipeleri yap wipe factory reset ve cache reset yapmasanda olurda temiz kurulum olsun ... Sonra kur bence o daha iyi kendi görüşüm ...

ben orjinal rom yüklemek istiyorum geri nasıl yükleyecem

cutyleader

cutyleader

Üye
Vir
Virgunity11 de hangi launcher kullanion yukarida launcher demişsinde

karasubasi

karasubasi

Üye
Louncher 8 kullanıyorum phone 8 teması çok güzel herşeyini özelleştirebiliyosun çok louncher denedim ama en çok bu hoşuma gitti witgwt desteği falanda çok güzel klasör oluşturma , efektleri falan güzel tavsiye ederimG
ben orjinal rom yüklemek istiyorum geri nasıl yükleyecem
Googleye s3 mini unnroot yapma veya orjinale dönme yaz detaylı şekilde anlatım var orjinale hiç gönmeyi düşünmediğim için bilmiyorum odinle yükleme yapıyosun büyük ihtimal stock (orjinal ) romu bu sitede güzel anlatım var mesela ...

Üst Alt