Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

cutyleader

cutyleader

Üye
V8 göre daha iyi sarj ve stabilite
Hocam ben kerneli ana2 deikde virginty v4 yapsam ne gibi sorunlarla karsilasirim ne eksigim okyr ana2 den ayrica ekstradan neler gelir boş bi zamanin oldugunda kisaca ozetlersen sevinirim..

----------

Arkadaşlar twitter giremeyen varsa cepten
programını indirsin çatır çatır giriyor valla
Hocam ben ana2 degilde virginity kernel v4 u yapsam ne gibi sorunlarla karsilasirim yada ekstardan hangi ozellikler eklenir kisa bi ozetlermisibBide aklima takilan bi soru var bu s3 mini lere nokia lumia lardaki windows romunu atabilir miyiz ? Goren duyan var mi boyle bisey olur mu ?

cavci7

Üye
virginity v11 de yayınlanmış bu arada.Denersem sonuçları yazarım arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: verynice ve theeternal
theeternal

theeternal

Üye
virginity v11 de yayınlanmış bu arada.Denersem sonuçları yazarım arkadaşlar.

saoluns5 olmuş tel :D

gacvokem

Üye
kuralım bakalım

theeternal

theeternal

Üye
ben kurdumda ana ban sürümü anb1 cıkmadı

suprensi

suprensi

Üye
linkmi kırıldı inmiyor

gacvokem

Üye
kuruyorum bakalım baya secenek eklenmiş gibi s4-s5 :)v11 room süper:)) tam aradığım :maxicep:v11 ile devam:))süper akıcı lag olayı falan kesinlikle yokyapan yabancıda olsa bir teşekkür edelim

Son düzenleme:
theeternal

theeternal

Üye
s5 over the horizon bile eklemiş herif :D
ama kurarken kernelde amb1 varmıydı sizin

best1905

best1905

Üye
rom amb1 değil hala ana2 ı8190n versiyonun amb1 romu varmış onun bazı dosyalarını eklemiş yani hala ana2 amb1 gelmedi normal s3 miniye

• Beğen
Tepkiler: theeternal

gacvokem

Üye
s5 over the horizon bile eklemiş herif :D
ama kurarken kernelde amb1 varmıydı sizin
aynen:bira:room iyide üzerine over clock için i8190_MODS__Pack_v1_By_seky0405.zip kurunca ust bar eski haline dönüyor siyah oluyor

cutyleader

cutyleader

Üye
Ya simdi o kadar kurdugum uygulamalar gidicekmi uygulamalari silmeden kuramiomuyuz sunu ya suan zaten s5 theme var ama.v10 benimki sadece ekstra 10 mb dosya ile s5 oldu

best1905

best1905

Üye
rom güzel olmuş statusbarı şeffaf etmeye çalışıcam

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Ekran kilidi ingilizce galiba?

theeternal

theeternal

Üye
bende niye öyle bir ekran kilidi yok :Dbende niye öyle bir ekran kilidi yok :D

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
ekran kilidi öyle değil k zaten o kendi yüklemiş orjinal sitede görsellere baktığım zaman s4 locker yüklü gözüküyorkonu başlığı, linki, sürüm notları güncellenmiştir (new)

• Beğen
karasubasi

karasubasi

Üye
Arkadaşlar virgün v11 i kurdum ama bi sorun var gibi ram 660 lara kadar çıkabiliyor bazrn bu da kasıntı yapıyor hafif sizdede böylemi

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
Arkadaşlar virgün v11 i kurdum ama bi sorun var gibi ram 660 lara kadar çıkabiliyor bazrn bu da kasıntı yapıyor hafif sizdede böylemi
greenify kullan uygulamaları uyutkısayolunu al ekrana tuş kilidini kapatırken bi kere bas uyutsun uygulamaları :D

karasubasi

karasubasi

Üye
greenify kullan uygulamaları uyutkısayolunu al ekrana tuş kilidini kapatırken bi kere bas uyutsun uygulamaları :D
Cevap için sağol kardeş arka plan uygulamalarını sınırladım . Rom sanırım uygulamaları uyutmuyo direk arka planda çalıştırmaya devam ediyor ... Ha birde bataryanon 96 dan 99 a gelmesi yarım saat sürdü ve hala 100 olmadı batary dosyasını sildim root explorerle ve şimdi kalibrasyon programı indirdim yardımcı olabilirmisiniz çok geç dolmaya başladı

• Beğen

Üst Alt