Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

cutyleader

cutyleader

Üye
"S Not" uygulamasini nerden bulabilirim orjinal samsung a ait olan bide "S Health" google arastirdim bulamadim storede de yok

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Ben sana veririm onu bu Romun zipli dosyada varda zaten kurarken isaretlemen lazims health uygulaması :
s not:

uygulama linklerini buldum indirebilirsin eğer yüklenmez ise root explorer indir google playden sonra system/app klasörünün içine at teli yeniden başlat o zaman olur işte

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
Ben sana veririm onu bu Romun zipli dosyada varda zaten kurarken isaretlemen lazims health uygulaması :
s not:

uygulama linklerini buldum indirebilirsin eğer yüklenmez ise root explorer indir google playden sonra system/app klasörünün içine at teli yeniden başlat o zaman olur işte
saolun

cutyleader

cutyleader

Üye
s not:

Tesekkur ederim fakat kurulumu anlamadim install olarak mi kurucam bunuda rom gibi apk ile direk kurulmuyomu ?

theeternal

theeternal

Üye
s not:

s notun o olduguna eminmisin.D

theeternal

theeternal

Üye
ben not eklemek için color note kullanıyom googleplaystoreden ındırdım shealth ıcın saol amaama not tutmayı başaramadım :Dbiraz garip ama işe yarıyo örendim şimdi

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
s health uygulaması :
s not:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cutyleader ve theeternal
yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
program tarafımdan denendi ve çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: theeternal
akata35

akata35

Üye
beyler bu kernellerdeki fark tam olarak nedir ?

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Konu Rom Resim Görselleri Yenilenmiştir. Kendi Telefonumda S5 Tema + Şeffaf Stausbar ekleyerek yapılmıştır. Onu ekleyerek bu görünüm ortaya çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: verynice ve cutyleader
cutyleader

cutyleader

Üye
s health uygulaması :
s not:

Tesekkur calisti direk oh be cok saol playde adam akilli not defteri yok ya eyv.

theeternal

theeternal

Üye
whatsapp simgesi nası mavi oldu ve s5 weather widget yapsaydın daha güzel olurmuş :D

cutyleader

cutyleader

Üye
whatsapp simgesi nası mavi oldu ve s5 weather widget yapsaydın daha güzel olurmuş :D
Ram yemesin diye yapmiyorum ben s5 widget ya telefin fena ram harciyo clean masterla 2 de 1 temizliom

verynice

verynice

Üye
Konu Rom Resim Görselleri Yenilenmiştir. Kendi Telefonumda S5 Tema + Şeffaf Stausbar ekleyerek yapılmıştır. Onu ekleyerek bu görünüm ortaya çıkıyor
Paylaşım için teşekkürler

Xposed için önerebileceğin başka modüller var mı?

cutyleader

cutyleader

Üye
Paylaşım için teşekkürler

Xposed için önerebileceğin başka modüller var mı?

Hocam sizinde s3 mini icin onerebileceginiz farkli seyler var mi ? Nasil anlatiyim biyle degisik seyler uygulamadan tutun zip e kadar ne olursa .d farklilik ariyorum :-)

karasubasi

karasubasi

Üye
Arkadaşlar virginity 8 kullanıyorum hoşuma gittiği için de değiştirmedim gayet sitabil ve akıcı bi rom v10 un şarjı 8 e göre nasıl ve daha iyi yanları varmı tavsiye edermisiniz v10 u ??

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
V8 göre daha iyi sarj ve stabilite

----------

Arkadaşlar twitter giremeyen varsa cepten
programını indirsin çatır çatır giriyor valla

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: theeternal ve cutyleader

Üst Alt