Karşılaştırma İphone 5S Vs Samsung Galaxy Note 3

Sponsorlu Bağlantılar

Koradam

Üye

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kardeşim 1020 daha iyi bence. Çünkü tasarımı bozmadan kamera yapmışlar. Yoksa tasarımı S4 zoom kadar bozduktan sonra adam DSLR koyar.

S4 zoom fotoğraf makinesi özellikleri olarak daha gelişmiş. Fotoğraf makinesinde lens olması daha güzel.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve Koradam
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Ben note 3 kullanıyom Kaleminin sağladığı birçok avantaj ve havası var kamerasının yavaşlatma özelliği gibi bi sürü özelliği var iphonedeki gibi ben bi kılıf aldım 3. Parti bi çok kez düştü hem kılıflı hem kılıfsız bi sorun yok ekran büyüklüğü ve oyun zevki çok iyi iphonenin ekranı büyük olsa kesinlikle onu al derdim çünkü ben alacaktım ama note 3 aldım açık kaynak old için bedava net handler fln yapıyom ihtiyaçlarımı android karşılıyor die aldım ve ekran büyüklüğü ve kalemle resim zevki için sende bunları istiyorsan note 3 al.

Türe

Türe

Üye
Kullanım alanını belirle önce. Eğer aktif bir kullanım yapmıyorsan, güncelleme daha iyi olsun istiyorsan, uygulama daha çok olsun ıstiyorsan, 4 inç sana yetecekse iPhone. Diğer herşey için Note 3.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Önce kamera kalitesi şimdi tasarım yapma bunu :D
Kardeşim yanlış birşey demedim. Demek istediğim tasarımı bozmadan kamera yapmak. Tasarım ve kamera kalitesinin ortalaması daha iyi diyorum. Anlaşılmayacak bir durum yok.

MaxipmaN

Üye
Kullanım alanını belirle önce. Eğer aktif bir kullanım yapmıyorsan, güncelleme daha iyi olsun istiyorsan, uygulama daha çok olsun ıstiyorsan, 4 inç sana yetecekse iPhone. Diğer herşey için Note 3.
net.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
LG G2 AL ;))

Yahu bazi arkadaslar note2 veya 3 kasiyo kasmiyo yazmislar imkansiz.....
İos lu olan iphone un jailbreakliler istisna kastigi nerede gorulmus ya, muhabbeti bile olmaz.kasip kasmama diye en son 4s kullandim iosda androidde s3 v s4 kullandim aralarinda daglar kadar fark var ios ile androidin,,,,,,,

Simdi LG G2 kullaniyorum d3li bise vallllllaaaahii

2,26 ghz 3000 mah batarya 2 gb ramin 1 gb hep bosta uygulamasiz ve kendine has arayuzu beni hayran birakiyor

2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben size diyorum İphone 5S veya Galaxy Note 3 Siz türlü türlü telefon çıkartıyorsunuz :D
Banane Lumia 1020 nin kamerasından .. Araştırdım daha önce telefon konusunu ve ikilemde kaldım wp kullanmak istemiyorum zaten nokia'danda bıktıgımı söyleyebilirim ne güncelleme gelir nede nokia market'te birşey bulabilirim . onun için Nokia önermeyin daha dogrusu Ya İphone yada Note 3 başka telefon önermeyin ..İphone 5S ve Samsung Galaxy Note 3 Hangisi sizce ?Oylama olsa oylama yapacam o çeşit :D

Türe

Türe

Üye
LG G2 AL ;))

İos lu olan iphone un jailbreakliler istisna kastigi nerede gorulmus ya, muhabbeti bile olmaz.kasip kasmama diye en son 4s kullandim iosda androidde s3 v s4 kullandim aralarinda daglar kadar fark var ios ile androidin,,,,,,,

2,26 ghz 3000 mah batarya 2 gb ramin 1 gb hep bosta uygulamasiz ve kendine has arayuzu beni hayran birakiyor
:ah Imkansiz mi ? :ah :ah :ah Hiç alıp uzun süre kullandin mi da bu sekilde konuşuyorsun ? Objektif olamayacaksan tezlerini dikkatli seç.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arkadaşlar ben size diyorum İphone 5S veya Galaxy Note 3 Siz türlü türlü telefon çıkartıyorsunuz :D
Banane Lumia 1020 nin kamerasından .. Araştırdım daha önce telefon konusunu ve ikilemde kaldım wp kullanmak istemiyorum zaten nokia'danda bıktıgımı söyleyebilirim ne güncelleme gelir nede nokia market'te birşey bulabilirim . onun için Nokia önermeyin daha dogrusu Ya İphone yada Note 3 başka telefon önermeyin ..İphone 5S ve Samsung Galaxy Note 3 Hangisi sizce ?Oylama olsa oylama yapacam o çeşit :D

Arayüzlerin senin için bir önemi varsa samsung ayrıca arayüzden de devamlı sikilir misin? Yani değişiklik çok olsun istermisin?? Eğer degisiklik çok olsun dersen samsung biraz geç update versede eninde sonunda veriyor samsung derim.ios genellikle şu 7.0 dan önce aynıydı.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
LG G2 AL ;))

Arkadaş sağlam olsun demiş g2 arka kapak bir kere rezalet bunu herkes farkedebilir parmak izini aşırı derecede belli ediyor. Ayrıca ikisindede gorilla glass 3 var. Fakat samsung çok daha dayanıklı modeller üretiyor.

2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi Samsung Galaxy Note 3 alsam pişman olmam dimi ? Dayanıklı yani uzun zaman kullanacagım için hani istedigim zaman geçse bile eskimeyecek tipten telefon almam çünkü uzun süre kullanacagım ... :pro2:

blacktalon

blacktalon

Üye
Bence i5s almak daha mantikli hem uzun sureli hem de saglam bi cihaz

Türe

Türe

Üye
Şimdi Samsung Galaxy Note 3 alsam pişman olmam dimi ? Dayanıklı yani uzun zaman kullanacagım için hani istedigim zaman geçse bile eskimeyecek tipten telefon almam çünkü uzun süre kullanacagım ... :pro2:
Bir kılıf alırsın tamamdır. Ben şahsen memnunum. Sadece bazen taşıma sıkıntı yapabiliyor o da cep boyutuna göre. Yapamadığım şey çok az.

blacktalon

blacktalon

Üye
Samsung o note 3 ustune 15 ara cihaz uretip ustune s serisi cikarir ve bi bakmissin cihaz eskimis sonra satmak istersin 2300e aldigin cihaz 1300-1400e duser

0MG90

0MG90

Üye
iPhone daha mantıklı ama yeni çıkacak olanın ekranı daha büyük olacak diyorlar eğer acelen yoksa yaza kadar bekle

2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
:apple:İphone alayım o zaman .. :hmmm Kafam çok karıştı ..:apple:

0MG90

0MG90

Üye
Gidip inceleme vaktin yok mu? İkisinide al eline bir bak kullan.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
smh60

smh60

Üye
Uzun süre kullanacaksan iphone al derim ben

Takipçi Satın Al

Üst Alt