Karşılaştırma İphone 5S Vs Samsung Galaxy Note 3

Sponsorlu Bağlantılar

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Iphone 5s in 5 den hiçbir artısı yok 64 bit işlemcisi var ama şuan 64 biti destekliycek program veya oyun yok note3 de baya fazla özellik var ikisinide kullandım ikiside güzel telefon ama 5s in 5 den bi farkı yok bence note 3
Donanım olarak farkın olmaması cihazlar arasında dark olmadığı anlamına gelmiyor. Oyunlardaki FPS farklarına bakabilirsin.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
İphone Aldınmı Bi kere O telefon kolay kolay eskimez hem moda olarak hemde fiyat
İphone 4 görüyoruz kaç senelik cihaz ios 7.1 ile taş gibi çalışıyor.
Fanlık Olarak Düşünmeyin ben iphone 5S kullanıyorum oyunlarda en ufak bi tık yok
Kamerasıylada Çok güzel çekimler yaptım
Fiyatına pahalı diyorlar
tabiki durum maddiyat meselesi
ama telefon hakediyor

smh60

smh60

Üye
Uzun süre kullanacaksın sanırım iphone 5s tavsiye ederim o zaman. Apple hala 4'e destek veriyor düsün artık

Invoke

Invoke

Üye
Büyük ekran istiyorsan Note 3, küçük istiyorsan 5S.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 te 1 gr 1 zerre kadar kasma yaşamadım. Kamera 13 mp 2.1 mp ön kamerada fazla söze gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
MrExpert

MrExpert

Üye
Iphone 5s in 5 den hiçbir artısı yok 64 bit işlemcisi var ama şuan 64 biti destekliycek program veya oyun yok note3 de baya fazla özellik var ikisinide kullandım ikiside güzel telefon ama 5s in 5 den bi farkı yok bence note 3

64bit e çoğu önemli uygulama güncellenip uyum sağladı bile zaten en başından beri sistemin kendi uygulamaları optimize edilmişti.

2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
Uzun süreli kullanacagım bir telefon düşünüyorum :D

Emre

Üye
nokia xl bekle derim android x

0MG90

0MG90

Üye
Donanım olarak yetersiz daha Nokia X serisi dediğim gibi ben olsam 5s alırım hem iOS stabilliği hemde kalite. Çok uzun süre gider bu telefon sana.

Koradam

Üye
Yeni ios ile beraber ios hacklenemez hale geldi yani telefona 2bin vereceksin sonra uygulamalara para vereceksin düşün :) Ama note 3 aldın diyelim eşsiz özellikli S pen var.Samsung kamera teknolojisinde zaten iyi.Diyelim samsung desteği kesti sorun değil bir sürü rom var ;)

0MG90

0MG90

Üye
Neden para verelim .ipa diye birşey var. Madem bilmiyorsunuz yazmayın birşey yahu.

• Beğen
Tepkiler: smh60

Emre

Üye
Yeni ios ile beraber ios hacklenemez hale geldi yani telefona 2bin vereceksin sonra uygulamalara para vereceksin düşün :) Ama note 3 aldın diyelim eşsiz özellikli S pen var.Samsung kamera teknolojisinde zaten iyi.Diyelim samsung desteği kesti sorun değil bir sürü rom var ;)
kamerada nokia iyi lumia 1020
games apps konusunda ios android

0MG90

0MG90

Üye
Kamera ile iş bitmiyor Wp daha yeni gelişmesi lazım. Android veya iOS bu arkadaşa kalmış birşey.

yusuf1998x

Üye
arkadaşım sen hızlı bir sistem ve sürekli güncelleme desteği istiyorsan iphone 5s al. Note 3 ünde sistemi hızlı ama ios daha hızlıdır. Oyun oynuyucaksan note 3 al iphone la uğraşamazsın jail break falan sıkıntı onlar.

0MG90

0MG90

Üye
Note2 hala destek alıyor ama malum Android e güncellemeler geç geliyor. iPhone alırsa anında yükler.

yusuf1998x

Üye
ios çok hızlı sistem diyorlarda OMG90nında dediği gibi note 2 hala güncelleme alıyo ve telefonda tık kasma yok note 3 düşünün birde :)

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Note 3'te merak ettigim bir konu var bu note3 te saat varmış
  • -O saat kutunun içinde mi ayrımı satılıyor ?
  • -Pil türü nedir şarjlımı pilli mi ?
  • -Nasıl iletişime geçiliyor Bluetothlu mu yoksa kendine ait çip mi var ?
  • -Telefondan en uzak mesafesi nedir ?
Kafamda gene deli sorular :D
Note 3 ün şarj olma süresi 2 3 saat sürüyor . face instagram oyunlar müzik filan şarja takmadan 6 ile 9 saat arası kullanabiliyorum

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Klasik MP oyunu o :) Samsung Galaxy S4zoom ile karşılaştırması var.Lumia 1020 nin kamerası iyi değil.
Kardeşim 1020 daha iyi bence. Çünkü tasarımı bozmadan kamera yapmışlar. Yoksa tasarımı S4 zoom kadar bozduktan sonra adam DSLR koyar.

• Beğen
Tepkiler: bebe_ruhi

MaxipmaN

Üye
abi pili şarj etcen nasıl yani şarjlı mı duracell tak bitince at :blink:

Takipçi Satın Al

Üst Alt