Koradam
Üye
Önce kamera kalitesi şimdi tasarım yapma bunuKardeşim 1020 daha iyi bence. Çünkü tasarımı bozmadan kamera yapmışlar. Yoksa tasarımı S4 zoom kadar bozduktan sonra adam DSLR koyar.

Önce kamera kalitesi şimdi tasarım yapma bunuKardeşim 1020 daha iyi bence. Çünkü tasarımı bozmadan kamera yapmışlar. Yoksa tasarımı S4 zoom kadar bozduktan sonra adam DSLR koyar.

Kardeşim 1020 daha iyi bence. Çünkü tasarımı bozmadan kamera yapmışlar. Yoksa tasarımı S4 zoom kadar bozduktan sonra adam DSLR koyar.
Kardeşim yanlış birşey demedim. Demek istediğim tasarımı bozmadan kamera yapmak. Tasarım ve kamera kalitesinin ortalaması daha iyi diyorum. Anlaşılmayacak bir durum yok.Önce kamera kalitesi şimdi tasarım yapma bunu![]()
net.Kullanım alanını belirle önce. Eğer aktif bir kullanım yapmıyorsan, güncelleme daha iyi olsun istiyorsan, uygulama daha çok olsun ıstiyorsan, 4 inç sana yetecekse iPhone. Diğer herşey için Note 3.

LG G2 AL)
Yahu bazi arkadaslar note2 veya 3 kasiyo kasmiyo yazmislar imkansiz.....
İos lu olan iphone un jailbreakliler istisna kastigi nerede gorulmus ya, muhabbeti bile olmaz.kasip kasmama diye en son 4s kullandim iosda androidde s3 v s4 kullandim aralarinda daglar kadar fark var ios ile androidin,,,,,,,
Simdi LG G2 kullaniyorum d3li bise vallllllaaaahii
2,26 ghz 3000 mah batarya 2 gb ramin 1 gb hep bosta uygulamasiz ve kendine has arayuzu beni hayran birakiyor
Imkansiz mi ?
Hiç alıp uzun süre kullandin mi da bu sekilde konuşuyorsun ? Objektif olamayacaksan tezlerini dikkatli seç.Arkadaşlar ben size diyorum İphone 5S veya Galaxy Note 3 Siz türlü türlü telefon çıkartıyorsunuz
Banane Lumia 1020 nin kamerasından .. Araştırdım daha önce telefon konusunu ve ikilemde kaldım wp kullanmak istemiyorum zaten nokia'danda bıktıgımı söyleyebilirim ne güncelleme gelir nede nokia market'te birşey bulabilirim . onun için Nokia önermeyin daha dogrusu Ya İphone yada Note 3 başka telefon önermeyin ..İphone 5S ve Samsung Galaxy Note 3 Hangisi sizce ?Oylama olsa oylama yapacam o çeşit![]()
LG G2 AL)
Yahu bazi arkadaslar note2 veya 3 kasiyo kasmiyo yazmislar imkansiz.....
İos lu olan iphone un jailbreakliler istisna kastigi nerede gorulmus ya, muhabbeti bile olmaz.kasip kasmama diye en son 4s kullandim iosda androidde s3 v s4 kullandim aralarinda daglar kadar fark var ios ile androidin,,,,,,,
Simdi LG G2 kullaniyorum d3li bise vallllllaaaahii
2,26 ghz 3000 mah batarya 2 gb ramin 1 gb hep bosta uygulamasiz ve kendine has arayuzu beni hayran birakiyor
Bir kılıf alırsın tamamdır. Ben şahsen memnunum. Sadece bazen taşıma sıkıntı yapabiliyor o da cep boyutuna göre. Yapamadığım şey çok az.Şimdi Samsung Galaxy Note 3 alsam pişman olmam dimi ? Dayanıklı yani uzun zaman kullanacagım için hani istedigim zaman geçse bile eskimeyecek tipten telefon almam çünkü uzun süre kullanacagım ...![]()
İphone alayım o zaman ..
Kafam çok karıştı ..
![]()