Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle dediğim gibi status 7 ve benzeri hatalar eski cwm sürümlerinden kaynaklıdır Bu yüzden @Antinomi cwm'ini güncelle
stackbyte
Üye
nasıl bayağı hata giderilmiş mi ?
bayfeat
Üye
CM ile senkronize SEKRONİZE NOLUYOR ARKADAŞLAR BEN ANLAYAMADIM ONU YA
emrah166
Üye
Saydam durum cubugu var mi ve oyun perf nasill?
Antinomi
Üye
İlgi için teşekkürler yükseltmeyi deneyeceğim6.0.1.0 mış bunu nasıl güncelliyeceğim onu bilmiyorum ne yazık ki. Bu konuda link varsa gönderirseniz sevinirim.
Bysalih41
Üye
Benim actigim konulardan birinden indirebilirrsin son surumu
Antinomi
Üye
O linklere ulaştım teşekkürler. Lakin güncellemeyi yapma yöntemini gösteren bir link var mı? onu öğrenmek isterim.
sagol ustam bu telefon bilgilerini nerden öğreniyorsun yazıyorum google acmaya pek yardımcı olmuyor bana hocam birde bu rom için hangi gapsı kurayım önerin varmı varsa link atarmısın
sagol ustam bu telefon bilgilerini nerden öğreniyorsun yazıyorum google acmaya pek yardımcı olmuyor bana hocam birde bu rom için hangi gapsı kurayım önerin varmı varsa link atarmısın
ingilizcem iyi bu yüzden xda'da başka yabancı android forumlarındaki yazıları anlayabiliyorum(ingilizce gerçekten her şeyde mühim bir dil o yüzden herkesin öğrenmesini tavsiye ederim) gapps'ın farklı olması önemli değil(gapps sadece google uygulamalarıdır o kadar) ama eğer "google now" launcher kullanmak istiyorsan pa gapps kullan
Dostum bu romu indiriyorum 7.kb falan cikiyor yani hemen iniyor + indirdiğim bu 7 kb lik rom dosyasıda yüklenmiiyo . acaba benmi yalnış bişi yapıyorum ?