[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Ben donanımsal olarak neler çalışmadığı hakkında bilgi verilsin demek istemiştim . sen takıldın hangi uygulamaların çalışmadığına. bi rom yüklüyoruz atıyorum ön kamera çalışmıyor. ekran da titreme var . wifi de sorun var. bunun gibi şeylerden bahsetmiştim ben.
Donanimsal bir hata olamaz @sir mordred usta hakli bu konuda wifi ve kameranin calismamasi kernel ile alakalidir yada uygulama duzeltmek isterim

sir mordred

sir mordred

Üye
Ben donanımsal olarak neler çalışmadığı hakkında bilgi verilsin demek istemiştim . sen takıldın hangi uygulamaların çalışmadığına. bi rom yüklüyoruz atıyorum ön kamera çalışmıyor. ekran da titreme var . wifi de sorun var. bunun gibi şeylerden bahsetmiştim ben.

Arconun şuana kadar çıkardıği hiçbir romda donanimsal olarak sorun yok tüm romları da tüm donanimlar(gps,wifi,bt vb.) gayet iyi çalışıyor bu sebepten Rom konularında çalışmayan donanim listesi gibi bi liste yok

onwake

onwake

Üye
Donanimsal bir hata olamaz @sir mordred usta hakli bu konuda wifi ve kameranin calismamasi kernel ile alakalidir yada uygulama duzeltmek isterim
ben wifi ve kamerayı örnek olsun diye verdim. başıma geldiği için söylüyorum. uzatmıyayım diyorum nekadar seviyorsunuz cevap yazmayı be kardesm :)

bi fikir yazayım dedim sorun oldu :)

sir mordred

sir mordred

Üye
ben wifi ve kamerayı örnek olsun diye verdim. başıma geldiği için söylüyorum. uzatmıyayım diyorum nekadar seviyorsunuz cevap yazmayı be kardesm :)

bi fikir yazayım dedim sorun oldu :)

Ne güzel tartışıyoruz işte :) sorun falanda olmadı bundan emin olabilirsin Ne de olsa herkes istediğin fikri söylemekte özgür

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
onwake

onwake

Üye
arkadaslar cm9 rc6 kullanıyordum gayet iyi rc9 yükledim acayip bi sekilde ısınma yaptı. nedendir acaba ? sorunsuz yükledim.(cwm)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kernel alakali

tarık_07

Üye
arkadaslar cm9 rc6 kullanıyordum gayet iyi rc9 yükledim acayip bi sekilde ısınma yaptı. nedendir acaba ? sorunsuz yükledim.(cwm)
Neden final yüklemiyosun? Hursky rev10 ile süper oluyo. Cm 10.1 beta3 yükledim any birds go oynanmıyo. Ama cm9'da hiç kasma olmadan rahat oynuyorum. Tavsiye ederim. Hem şarj, hem performans, hem de 0 hatasız.

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
sir mordred

sir mordred

Üye
Neden final yüklemiyosun? Hursky rev10 ile süper oluyo. Cm 10.1 beta3 yükledim any birds go oynanmıyo. Ama cm9'da hiç kasma olmadan rahat oynuyorum. Tavsiye ederim. Hem şarj, hem performans, hem de 0 hatasız.

angry bird go'nun cm10.1'de default ayarlarla oynanamaması ram azlığından kaynaklı ama doğru ayarlarla hem cm10.1'de hemde cm11'de angry birds go rahatlıkla oynanabilir ve cm9'un cm10.1 ve cm11'i sadece ve sadece şarj performansı açısından geçer çünkü cm9+tweak+script+oc + bilmem ne vs vs..=6500-6700 antutu cm11+hiçbir tweak script bilmem ne yok=6800-7000 antutu oc ile 8000-8500 antutu skoru...

• Beğen
Tepkiler: themotto, hasaneness ve bayfeat

scope_123

Üye
Kernel yok, tweaks yok, ayar oynama yok. cm11 antutu da 7100 aldım.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
onwake

onwake

Üye
@sir mordred " Hursky rev10 " dediğiniz nedir ?

themotto

themotto

Üye
angry bird go'nun cm10.1'de default ayarlarla oynanamaması ram azlığından kaynaklı ama doğru ayarlarla hem cm10.1'de hemde cm11'de angry birds go rahatlıkla oynanabilir ve cm9'un cm10.1 ve cm11'i sadece ve sadece şarj performansı açısından geçer çünkü cm9+tweak+script+oc + bilmem ne vs vs..=6500-6700 antutu cm11+hiçbir tweak script bilmem ne yok=6800-7000 antutu oc ile 8000-8500 antutu skoru...
Kesinlikle katılıyorum cm11 FTW :)
Kernel yok, tweaks yok, ayar oynama yok. cm11 antutu da 7100 aldım.
Benimki de aynı özelliklerde ama 6900 civarında çıkıyor.

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
En çok hangi Kernel iyi sizce? Benle Roma geleni kullanıyorum, hiç denemedim başka Kernel kurmayı.

themotto

themotto

Üye
hurtsky'ın kernelini beğeniyorum. Ama romla gelen normal standart cm11 kernelini kullanıyorum. Çok bilimsel bir yaklaşım değilbelki ama rom ile standart kernelini birlikte götürmeyi seviyorum :)
Ama performans vs. etkisi oluyor mu dersen hurtsky'nin kernelinni tavsiye ederim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: melodileriyakar
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
hurtsky'ın kernelini beğeniyorum. Ama romla gelen normal standart cm11 kernelini kullanıyorum. Çok bilimsel bir yaklaşım değilbelki ama rom ile standart kernelini birlikte götürmeyi seviyorum :)
Ama performans ve etkisi oluyor mu dersen hurtsky'ni tavsiye ederim

Kerneli nasıl flashlıyoruz hocam? Romun içindeki dosyayı değiştirerek mi ve değilse eğer direkt cwm den flashşanıyosa romu tekrar mı kurmak gerek?

themotto

themotto

Üye
Hayır rom kurmana gerek yok tekrar. Recovery modunda aç telefonunu, sonra wipe catche, wipe dalvik catche yap. Sonra kernel'i flashla. Şimdi reboot yap. burda normal yüklemeden farklı olarak. Telefon açıldıktan sonra bir uygulama vs açmadan tekrar yeniden başlat. Sonra normal kullan.

not:Yeniden başlattan kastım, telefondan değil. komple kapat tekrar aç

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: melodileriyakar

scope_123

Üye
cm11 de kendi gözlemlerime göre custom kernel önermiyorum cm kernel bence daha iyi. hangi kernelin hangi versiyonunu yüklediysem hemen kasılmalar oldu telefonda.

themotto

themotto

Üye
Ya aslında hurtsky'ın son kernelinde performans vs güzel. Ama bende standart cm11 kerneli kullanıyorum şahsen gayet memnunum.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Cm11 ile gelen kernel o roma gore duzenlendigi icin daha stabildir her acidan ama hurtsk vb kernellerde perf acisindan cm11 e gore daha iyidir fakat farkli kernel kurdugunuzda tlf nun bazi ozellikkerinden hata alma olasiliginiz yuksektir ozellikle kamera video gibi
cm11 de kendi gözlemlerime göre custom kernel önermiyorum cm kernel bence daha iyi. hangi kernelin hangi versiyonunu yüklediysem hemen kasılmalar oldu telefonda.
Kesinlikle

Üst Alt