bi an once elden cıkarıp nexus almak lazım![]()
Son iki gündür arama gelınce ses cıkıyor ama ekran 10 12 sn sonra gelıyor daha oncede gec acılıodu am abu kadar deı sorun neden olabılır?
Cm11 sadecearama ekranı geç gelme sorunu cm9 da da var (CM9 Kullanıyorm da) onda da geçerlimi bu kod ?
arama ekranı geç gelme sorunu cm9 da da var (CM9 Kullanıyorm da) onda da geçerlimi bu kod ?
Eski Sürümü kullandığımı farkettim şimdi Final sürümü yüklüyorum. Sorun da olsa yapacak bişey yok. CM11'in biraz daha geliştirilmesini bekleyeceğim. Geliştirilmeden geçmeyi düşünmüyorum. CM9 Şarj olarak'ta bence bütün romlar'dan iyi...Salih'inde dediği gibi ve kod branşından da anlaşılacağı üzere(kod cm11 branşında) maalesef hayır kod cm9 için geçerli değil sadece cm11 uçin geçerli zaten Cm takımı cm9 geliştirmesini 2 yıl önce bıraktı artık cm9'da bir sorun varsa bile(hiç cm9 kullanmadım o yüzden bilmiyorum) sorunlar artık çözülmez
Eski Sürümü kullandığımı farkettim şimdi Final sürümü yüklüyorum. Sorun da olsa yapacak bişey yok. CM11'in biraz daha geliştirilmesini bekleyeceğim. Geliştirilmeden geçmeyi düşünmüyorum. CM9 Şarj olarak'ta bence bütün romlar'dan iyi...
eger Stabilite ve sarj açısından bir rom denilseydi Cm10.1 derdim.
ama Cm11'deyim çünkü benim için sarj önemli degil.
kodu biz kendimiz ekleyemıyoruz galıba ?ekleyebılıyorsak bı tarif edın![]()
Evet androıd.mk ile manifest.xml yi editleyip kodları eklemelirin yanlısbılmıyorsamkodu biz kendimiz ekleyemıyoruz galıba ?ekleyebılıyorsak bı tarif edın![]()
Maalesef kendimiz ekleyemeyiz kod değişikliği cm depolarına eklenir ve bir sonraki rom derlemesinde(kaynaktan derleme) bu cm depoları kullanılır ve bu değişiklik roma aktarılmış olur
@sir mordred ustanın dedıgını dıkkate al sen o daha iyi bilir yanlis olmasın
ben sadece bildiklerimi söylüyorumSadece tahmin yuruttum usta ben ama soyledigin iyi oldu buyuk bir yanlistan kurtardın herkesiEstağfurullahben sadece bildiklerimi söylüyorum

evet oldukça.ama bi gün cm 11in şarji cm 9 kadar giderse ona donmemek elde deilCm9 ıdeal o zaman senın icın