[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

genco15

genco15

Üye
Son iki gündür arama gelınce ses cıkıyor ama ekran 10 12 sn sonra gelıyor daha oncede gec acılıodu am abu kadar deı sorun neden olabılır?

sir mordred

sir mordred

Üye
bi an once elden cıkarıp nexus almak lazım :s

Kesinlikle bende nexus taraftarıyım(bir sonraki telefonum ya nexus 4 yada nexus 5 olacak) nedenmi çünkü custom rom sorunu yok ve google yeni android versiyonlu orijinal stock romları ilk bu telefonlarına çıkarıyor ve custom rom sorunu yok örneğin bizim cihazdan daha yaşlı olan nexus s hala official cm11 rom alıyor (2010 da çıkan nexus s'in 4 yaşında olmasına rağmen)
Son iki gündür arama gelınce ses cıkıyor ama ekran 10 12 sn sonra gelıyor daha oncede gec acılıodu am abu kadar deı sorun neden olabılır?

Bu cihazdan kaynaklı bir hata değil cm takımının çözeceği bir hataydı ve cm takımı çözdü işte bu kod değişikliğiyle bu sorun çözüldü yani bir sonraki sürümde otomatikman çözülmüş olacak

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
onwake

onwake

Üye
arama ekranı geç gelme sorunu cm9 da da var (CM9 Kullanıyorm da) onda da geçerlimi bu kod ?

sir mordred

sir mordred

Üye
arama ekranı geç gelme sorunu cm9 da da var (CM9 Kullanıyorm da) onda da geçerlimi bu kod ?

Salih'inde dediği gibi ve kod branşından da anlaşılacağı üzere(kod cm11 branşında) maalesef hayır kod cm9 için geçerli değil sadece cm11 uçin geçerli zaten Cm takımı cm9 geliştirmesini 2 yıl önce bıraktı artık cm9'da bir sorun varsa bile(hiç cm9 kullanmadım o yüzden bilmiyorum) sorunlar artık çözülmez

onwake

onwake

Üye
Salih'inde dediği gibi ve kod branşından da anlaşılacağı üzere(kod cm11 branşında) maalesef hayır kod cm9 için geçerli değil sadece cm11 uçin geçerli zaten Cm takımı cm9 geliştirmesini 2 yıl önce bıraktı artık cm9'da bir sorun varsa bile(hiç cm9 kullanmadım o yüzden bilmiyorum) sorunlar artık çözülmez
Eski Sürümü kullandığımı farkettim şimdi Final sürümü yüklüyorum. Sorun da olsa yapacak bişey yok. CM11'in biraz daha geliştirilmesini bekleyeceğim. Geliştirilmeden geçmeyi düşünmüyorum. CM9 Şarj olarak'ta bence bütün romlar'dan iyi...

sir mordred

sir mordred

Üye
Eski Sürümü kullandığımı farkettim şimdi Final sürümü yüklüyorum. Sorun da olsa yapacak bişey yok. CM11'in biraz daha geliştirilmesini bekleyeceğim. Geliştirilmeden geçmeyi düşünmüyorum. CM9 Şarj olarak'ta bence bütün romlar'dan iyi...

Sadece ve sadece şarj yönünden iyi...

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve aJHier
aJHier

aJHier

Üye
eger Stabilite ve sarj açısından bir rom denilseydi Cm10.1 derdim.
ama Cm11'deyim çünkü benim için sarj önemli degil.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
onwake

onwake

Üye
Benim için şarj çok önemli. Tüm gün hatta olabilecekse iki gün bile hiç şarja takmadan dayanabilmesi gerekiyor. görselliğe önem veriyorum . Fazla oyun oynamıyorum. internete de işim düşünce giriyorum. facebook'a canm sıkılınca giriyorum. Ve işyerinde oldukça fazla arama yapıyorum. buyüzden şarj çok önemli. tabi ki bu benim düşüncem. herkes aynı şekilde kullanmayabilir.

• Beğen
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Cm9 ıdeal o zaman senın icın

• Beğen
Tepkiler: aJHier
genco15

genco15

Üye
kodu biz kendimiz ekleyemıyoruz galıba ?ekleyebılıyorsak bı tarif edın :D

sir mordred

sir mordred

Üye
kodu biz kendimiz ekleyemıyoruz galıba ?ekleyebılıyorsak bı tarif edın :D

Maalesef kendimiz ekleyemeyiz kod değişikliği cm depolarına eklenir ve bir sonraki rom derlemesinde(kaynaktan derleme) bu cm depoları kullanılır ve bu değişiklik roma aktarılmış olur

sir mordred

sir mordred

Üye
Maalesef kendimiz ekleyemeyiz kod değişikliği cm depolarına eklenir ve bir sonraki rom derlemesinde(kaynaktan derleme) bu cm depoları kullanılır ve bu değişiklik roma aktarılmış olur

Kaynaktan bahsettiğimiz şeyde işte bu cm depolarıdır

Bysalih41

Bysalih41

Üye
@sir mordred ustanın dedıgını dıkkate al sen o daha iyi bilir yanlis olmasın

• Beğen
stackbyte

stackbyte

Üye
valla cm9 bırakılmayacak bu gidişle cm11 den pek umudum yok açıkçası arkadaşlar önceden belirttiğim gibi edit yapacak geliştiriciler bile kalmadı artık wonder'a arco da çok yoğun yeni telefonları onun üzerine verdiler wonder'a yeni sürüm zor çıkar bence kimse boşuna heveslenmesin gerçekten çıkacak olsa şimdiye çıkardı 3 ay gibi bir zaman oldu hemen hemen arco yoğunluğundan dolayı wonder'a vakit ayıramıyor telefon zaten kalktı piyasadan kimse umut bağlamasın bence hata tespit ediyoruz fakat sadece bir geliştiricimiz var o da malum arco olduğundan vakitte bulamadığından kalacağız böyle boş yere ümitlenmeye gerek yok diye düşünüyorum inşallah ben yanılırım çıkar ama zaman çok uzadı bu kadar zaman arco hiç bekletmedi bizi bence en iyi sürüm Cm9 şu anda her ne kadar Cm11 desekte alınan hatalar nedeni ile yarı yolda bırakmayacak tek sürüm Cm9 olarak gözüküyor.

Üst Alt