alt kısma gizlenebilen bi bar olsa ileri geri gibi butonların olduğu?konuya girdik okuduk geri çıkmak için falan?
2 Gün önce E-Mail vermiştim Test için ama.. ?Bu fonksiyonu yerine getiren geri tuşu?
telefondaki back değil de bi önceki menüye dönmek için geri yada bi kaç dk önceki sayfaya ulaşabilmek adına ileri butonu olabilir gibime geliyor ilk sayfada ki 2.ci yada 3.cü resimde vardı yenilke geri ileri onun gizlenebilir olanı daha fazla yer açabilmek adına yani?Bu fonksiyonu yerine getiren geri tuşu?
Uygulamayı denedim.Gözüme çarpan ufak bi eksiklik Okunmuş konuların ayırt edilmemesi (Birisi konuya cevap yazdıgında Konu başlığının Koyulaşması gibi )
Tamam farketmemişimKonuların sağ alt köşesindeki kutucuk kırmızıysa okunmamış, gri ise okunmuş olduğunu gösteriyor.

şu beta testerların her yazısının altında çıkan "Windows Phone Maxicep uygulaması ile gönderildi" yazısının yazı stili ve boyutu ayarlanabiliyorsa n'olur boyutu küçük ve stili italik yapın. her seferinde yazının devamı gibi okuyorum, demek uygulama betadan çıksa heryerde o yazı abovvvv!!! dediğim gibi yazı stili küçük ve italik olsun, benim düşüncem..
şu beta testerların her yazısının altında çıkan "Windows Phone Maxicep uygulaması ile gönderildi" yazısının yazı stili ve boyutu ayarlanabiliyorsa n'olur boyutu küçük ve stili italik yapın. her seferinde yazının devamı gibi okuyorum, demek uygulama betadan çıksa heryerde o yazı abovvvv!!! dediğim gibi yazı stili küçük ve italik olsun, benim düşüncem..

sesimiz duyulur herhaldedoğru diyorsun o yazıyı mümkün olduğunca minimalize edilmesi lazım mümkünse görünmesin dicem ama reklam şart
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
@papakudioflu