Duyuru Windows Phone Maxicep Uygulaması Uygulama Hakkında Önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Hocam bizide alın yahu :D ne zaman göndereceksiniz şu linkleri :D sabırsızlanıyoruz meraktan öldük :D

skynet

Üye
Biliyorum çok erken ama final sürümü ne zaman kullanıcılara sunulur ?

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Arkadaşlar tester için pm attım.Geri dönüş ne zaman olucak.Sabırsızlanıyorum :)

dakamon

dakamon

Üye
Bizde bekliyoruz ah bir gelse tapatalk içtan kurtulurum :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye

Burada Ekranı Sağa doğru sürüklediğimizde, kullanıcının duvarı görünse yani üye mesajlarının bırakıldığı yer; ekran sola doğru kaydırıldığında da o kişiyle olan konuşmalar yer alsa tadından yenmez gibi :islik

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
alt kısma gizlenebilen bi bar olsa ileri geri gibi butonların olduğu?konuya girdik okuduk geri çıkmak için falan?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bu fonksiyonu yerine getiren geri tuşu?
telefondaki back değil de bi önceki menüye dönmek için geri yada bi kaç dk önceki sayfaya ulaşabilmek adına ileri butonu olabilir gibime geliyor ilk sayfada ki 2.ci yada 3.cü resimde vardı yenilke geri ileri onun gizlenebilir olanı daha fazla yer açabilmek adına yani?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar testerlara pm gönderildi. Mağaza kayıt onayı bekleniyor. Büyük ihtimalle bugün ya da yarın öğleye kalmaz uygulamayı kullanmaya başlarlar.

test için kısıtlı sayımız olduğu için seçilemeyen arkadaşlarımızdan özür diliyorum.

Tabi bu konu üzerinden fikirlerinizi bizimle paylaşmaya devam edebilirsiniz. Her fikir bizim için çok değerli.

teşekkürler iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Nextman, Bay H ve kesasd

respection123

Üye
Uygulamayı denedim.Gözüme çarpan ufak bi eksiklik Okunmuş konuların ayırt edilmemesi (Birisi konuya cevap yazdıgında Konu başlığının Koyulaşması gibi )

kesasd

kesasd

Üye
Uygulamayı denedim.Gözüme çarpan ufak bi eksiklik Okunmuş konuların ayırt edilmemesi (Birisi konuya cevap yazdıgında Konu başlığının Koyulaşması gibi )

Konuların sağ alt köşesindeki kutucuk kırmızıysa okunmamış, gri ise okunmuş olduğunu gösteriyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bize gelmedi ya :(

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Tüh tahmin ettiğim gibi seçilmemişim :(

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şu beta testerların her yazısının altında çıkan "Windows Phone Maxicep uygulaması ile gönderildi" yazısının yazı stili ve boyutu ayarlanabiliyorsa n'olur boyutu küçük ve stili italik yapın. her seferinde yazının devamı gibi okuyorum, demek uygulama betadan çıksa heryerde o yazı abovvvv!!! dediğim gibi yazı stili küçük ve italik olsun, benim düşüncem..

csH

csH

Üye
şu beta testerların her yazısının altında çıkan "Windows Phone Maxicep uygulaması ile gönderildi" yazısının yazı stili ve boyutu ayarlanabiliyorsa n'olur boyutu küçük ve stili italik yapın. her seferinde yazının devamı gibi okuyorum, demek uygulama betadan çıksa heryerde o yazı abovvvv!!! dediğim gibi yazı stili küçük ve italik olsun, benim düşüncem..

ayarlar eklenir herhâlde yakında

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye

doğru diyorsun o yazıyı mümkün olduğunca minimalize edilmesi lazım mümkünse görünmesin dicem ama reklam şart :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hayırlı uğurlu olsun tüm üyelerimize uygulamayı kullanacam yakında WP telefonum olursa :polis: :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, bulutsuzgece, Dexter Morgan ve 2 diğerleri
carew89

carew89

Üye
ne zamana onay gelir ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

doğru diyorsun o yazıyı mümkün olduğunca minimalize edilmesi lazım mümkünse görünmesin dicem ama reklam şart :D

sesimiz duyulur herhalde :) @papakudioflu

Üst Alt