respection123
Üye
Mesela bende yokama bazı kişilerde yok.

Mesela bende yokama bazı kişilerde yok.

onlar tam anlamamıştır normalde ana menüde mesela en aşağı veya en yukarı çıktığında bir yerden sorna sıkışıyor ve doğal olarak orda sabit durmaması gerekiyor yazılımsal olarak kendini açmaya çalışıyor ancak siin eliniz olduğu için açılmıyor bu çok normal bilmiyorum ben o kadar takmıyorum buna bence bunun yerine asıl gelmesi gereken özelliklere takarsanız veya mesela bende arada ekran kilidini açtığımda ekran açılmış gibi oluyor ancak açılmıyor tekrar kitleyip açtığımda geliyor buna benzer veya daha farklı sorunlar çözülmesi daha önemli bence titremesi sorun değilama bazı kişilerde yok.
illaki bir medya mağazasına gidip tüm caihazlarada deneyip vidyomu çekmek gerekiyor benim denediğim 1020 falanda vardı mağazada öyle hatırlıyorum yanlış olmasında tekrar deneme yaparım bir ara hafta sonu ancaMesela bende yok![]()
kapatınca düzeliyor uyandırmayı ve teli kapa aç duzelirdenedim uyandırmayı açınca yine başlıyor titremeye
denedim şimdi kapatınca baya azalıyor ama çok nadir de olsa yapıyor yinekapatınca düzeliyor uyandırmayı ve teli kapa aç duzelir
ama çift tkı kapatınca düzeliyor o bütün şeyler işin garavi bu zaten. Lumşa 920 perde sorun mevcut.onlar tam anlamamıştır normalde ana menüde mesela en aşağı veya en yukarı çıktığında bir yerden sorna sıkışıyor ve doğal olarak orda sabit durmaması gerekiyor yazılımsal olarak kendini açmaya çalışıyor ancak siin eliniz olduğu için açılmıyor bu çok normal bilmiyorum ben o kadar takmıyorum buna bence bunun yerine asıl gelmesi gereken özelliklere takarsanız veya mesela bende arada ekran kilidini açtığımda ekran açılmış gibi oluyor ancak açılmıyor tekrar kitleyip açtığımda geliyor buna benzer veya daha farklı sorunlar çözülmesi daha önemli bence titremesi sorun değil
teli kapatıp açtın mıdenedim şimdi kapatınca baya azalıyor ama çok nadir de olsa yapıyor yine
evet yaptım şimdi normalde zaten geri tuşuna basılı tutunca arka plan uygulamalar kısmında arşıır titreme var ben onu fark etmemiştim yeni fark ettim kapalıyken geri kısmında da neredeyse hiç titreme yok gibi aslında bunu bir de lg lerde denemek lazım onlarda artık nası lalıya bilirsek bilmiyorumda onlarda çift tık uyandırma ve kapama varya belki anlarız ordanama çift tkı kapatınca düzeliyor o bütün şeyler işin garavi bu zaten. Lumşa 920 perde sorun mevcut.
teli kapatıp açtın mı
illaki bir medya mağazasına gidip tüm caihazlarada deneyip vidyomu çekmek gerekiyor benim denediğim 1020 falanda vardı mağazada öyle hatırlıyorum yanlış olmasında tekrar deneme yaparım bir ara hafta sonu anca

ekranı tam kenarı çekmiyeceksin biraz boşluk birakacsksın tam çekince bendede sorun olmuyor tam ekranın dibine gitmesin nesne.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
çift dokunuşla uyandırma açık mı sizde eğer açık ve böyleyse bizde sorun var demektir birde arkadaşın dediği gibi ana menüde full çekince bizde de olmuyor yarım yapıcaksın geri tuşu kısmında da yarım yapman gerekiyor öyle belli oluyorMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende ki titreme olayı sizinkinden farklı zannedersem o da var ama bende ki şöyle ışık yanıp söner gibiKardeş aynı video yu aynı ortamda lumia 620 içinde çektim onda böyle bir sorun yok.Biraz sonra onu da yayınlarım.
Eğer sende çift tık özelliği açık ise onu kapat telefonu yeniden başlat o özelliği açmazsan düzelir.
her yerdeyken oluyor ve bir,noktada sabit kalmıyor ekran ne yapsam titriyorBenim anlamadığım nokta şu; bu titremenin günlük kullanıma ne etkisi var
İnternete girerken, arama yaparken, mesaj yazarken, uygulama kullanırken, oyun oynarken ne gibi zararı var?