blackcemre
Üye
Çift Tıkla Uyandıma Lumia 920 Deki Bug Ve Bu Hatanın Çözümü Içeride!!!!
Telefonumda GDR2 (Lumia Amber) güncellemesini yaptıktan sonra telefonumun ekranı titremeye başladı ve bu titremeyi videoda yeteri kadar anlatmaya çalıştım.Bu sorun çok kafama takıldı ve telefonumun yazılımını Nokia Care Suite ile flash atarak yükledim ve telefon açıldı bir baktımki tireme sorunu yok bir iki gün öyle kullandım.Sonra Çift Tıkla Telefonu Uyandır Seçeneğine tıkladım ve bir saat telefonu öyle bir köşeye bıraktım ve tekrar geldiğimde ekranı çift tıkla uyandırdım ve baktımki yine tireme sorunu başlamış.Bu sorun meğerse ÇİFT TIKLA UYANDIR SEÇENEĞİNE tıkladıktan sonra oluyor.Bu Sorunu böyle giderdim eğer sizde de varsa bu basamakları uygulayınız:
1.)Çift tıkla uyandır seçeneğini kapatın.
2.)Telefonunuzun ekranını kilitleyin.
3.)5 dakika sonra telefonu tuş kilidinden açın ve telefonu kpatın.
4.)5 dakika sonra telefonu açın ve bir daha böyle bir titreme sorunu olmayacaktır.Bizzat Kendim denedim.
NOT: BU HATA SADECE LUMİA 920 CİHAZLARINDA MEVCUTTUR.BU ANLATIM SADECE LUMİA 920 İÇİN GEÇERLİDİR.
VİDEOLAR:
1.)Çift tıkla uyandır seçeneğini kapatın.
2.)Telefonunuzun ekranını kilitleyin.
3.)5 dakika sonra telefonu tuş kilidinden açın ve telefonu kpatın.
4.)5 dakika sonra telefonu açın ve bir daha böyle bir titreme sorunu olmayacaktır.Bizzat Kendim denedim.
NOT: BU HATA SADECE LUMİA 920 CİHAZLARINDA MEVCUTTUR.BU ANLATIM SADECE LUMİA 920 İÇİN GEÇERLİDİR.
VİDEOLAR:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son düzenleme: