Tavsiye Lumia 920 Ekran Titremesine Oy Kullanın. (VİDEO EKLENDİ.)

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Ekran Titremesine Oy Kullanın. (VİDEO EKLENDİ.)

Telefonumda GDR2 (Lumia Amber) güncellemesini yaptıktan sonra telefonumun ekranı titremeye başladı ve bu titremeyi video ile söyledim .Bu sorun çok kafama takıldı ve telefonumun yazılımını Nokia Care Suite ile flash atarak yükledim ve telefon açıldı bir baktımki titreme sorunu yok bir iki gün öyle kullandım.Sonra Çift Tıkla Telefonu Uyandır Seçeneğine tıkladım ve bir saat telefonu öyle bir köşeye bıraktım ve tekrar geldiğimde ekranı çift tıkla uyandırdım ve baktım ki yine titreme sorunu başlamış.Bu sorun meğerse ÇİFT TIKLA UYANDIR SEÇENEĞİNE tıkladıktan sonra oluyor.Bu Sorunu böyle giderdim eğer sizde de varsa bu basamakları uygulayınız:
1.)Çift tıkla uyandır seçeneğini kapatın.
2.)Telefonunuzun ekranını kilitleyin.
3.)5 dakika sonra telefonu tuş kilidinden açın ve telefonu kpatın.
4.)5 dakika sonra telefonu açın ve bir daha böyle bir titreme sorunu olmayacaktır.Bizzat Kendim denedim.
NOT: BU HATA SADECE LUMİA 920 CİHAZLARINDA MEVCUTTUR.BU ANLATIM SADECE LUMİA 920 İÇİN GEÇERLİDİR.

VİDEO:

Son düzenleme:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Lumia 920 Screen Flicker
My phone GDR2 ( Lumia Amber ) for updates after my phone screen began to tremble and shake with the video said . This problem is very stuck in my head and my phone software Nokia Care Suite with flash throwing 've installed and the phone opened one looked the flicker problem yok.sonr Double Click Phone Up Option on Click and one hour phone it in a corner and I left and came back when I screen double click I woke up and looked flickering problem Turns out dOUBLE CLICK WAKE-UP OPTIONS after clicking on it is getting the problem goes like this if you did not you will too if any of these steps apply :
1 ) Double -click option to turn off the wake .
2 ) Lock your phone's screen .
3 ) After 5 minutes, the phone keypad lock open and close the phone .
4 ) After 5 minutes, turn the phone on .
NOTE: THIS DEVICE ERROR ONLY in Lumia 920 There exists ONLY VALID FOR EXPRESSION .
I have found the solution to flank , but I want to correct this error

Telefonumda GDR2 (Lumia Amber) güncellemesini yaptıktan sonra telefonumun ekranı titremeye başladı ve bu titremeyi video ile söyledim .Bu sorun çok kafama takıldı ve telefonumun yazılımını Nokia Care Suite ile flash atarak yükledim ve telefon açıldı bir baktımki titreme sorunu yok bir iki gün öyle kullandım.Sonra Çift Tıkla Telefonu Uyandır Seçeneğine tıkladım ve bir saat telefonu öyle bir köşeye bıraktım ve tekrar geldiğimde ekranı çift tıkla uyandırdım ve baktım ki yine titreme sorunu başlamış.Bu sorun meğerse ÇİFT TIKLA UYANDIR SEÇENEĞİNE tıkladıktan sonra oluyor.Bu Sorunu böyle giderdim eğer sizde de varsa bu basamakları uygulayınız:
1.)Çift tıkla uyandır seçeneğini kapatın.
2.)Telefonunuzun ekranını kilitleyin.
3.)5 dakika sonra telefonu tuş kilidinden açın ve telefonu kpatın.
4.)5 dakika sonra telefonu açın ve bir daha böyle bir titreme sorunu olmayacaktır.Bizzat Kendim denedim.
NOT: BU HATA SADECE LUMİA 920 CİHAZLARINDA MEVCUTTUR.BU ANLATIM SADECE LUMİA 920 İÇİN GEÇERLİDİR.

Sanırım Türkçe yazıp Google Translate'den ingilizceye çevirmişsin.
Çoğunlukla, bozuk ve yanlış anlamalara sebebiyet verecek cümleler bütünü olmuş :hmmm

Ayrıca bu öneriden ziyade sorun bildirimi olmuş.
Bence bunu oylamaya sunmak yerine daha düzgün bir ingilizce ile farklı kanallardan iletmeyi deneyin.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
örnek yazabilir misin

erhanercan

erhanercan

Üye
titremeyle hiç karşılaşmadım garip bir sorun

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
YkPkY

YkPkY

Üye
bendede oluyordu.
onun asıl nedeni sağ alt köşede kendi kendine tıklama sorunu yaşadığı için.çünkü oyun oynarken denk geldiği ibareye sürekli tıklıyor du.şimdlik daha olmuyor.denemem için siz gün oyununu oynamam lazım

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
bendede oluyordu.
onun asıl nedeni sağ alt köşede kendi kendine tıklama sorunu yaşadığı için.çünkü oyun oynarken denk geldiği ibareye sürekli tıklıyor du.şimdlik daha olmuyor.denemem için siz gün oyununu oynamam lazım
oyunun ismi ne ve nasıl geçti

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bende de ekran titriyor menüye girer girmez

YkPkY

YkPkY

Üye
six-gun oyunu.
henüz oynamadığım için deneme şansım olmadı.
özellikle şarja takılı oynuyordum.
dikkat çekerim.ekranda yeni değişmişti servisteyani bu güncellemede denemedim

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
(VİDEO EKLENDİ.)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bende de oluyor ama sorun bence ışıkla alakalı cihaz birden yüksek ışığa maruz kalırsa titreme başlıyor. kendiliğinden düzeliyor. ilk aldığım günden beri var

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
bende de oluyor ama sorun bence ışıkla alakalı cihaz birden yüksek ışığa maruz kalırsa titreme başlıyor. kendiliğinden düzeliyor. ilk aldığım günden beri var
Kardeş aynı video yu aynı ortamda lumia 620 içinde çektim onda böyle bir sorun yok.Biraz sonra onu da yayınlarım.
Eğer sende çift tık özelliği açık ise onu kapat telefonu yeniden başlat o özelliği açmazsan düzelir.

Bay H

Bay H

Üye
Bu olay daha çok donanımsal bir sorun gibi gözükmekte. Belli bir işlevi açtığınızda ortaya çıkıyorsa servise vermenizde fayda olabilir

respection123

Üye
Donanımsal sorun war .s

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Bu olay daha çok donanımsal bir sorun gibi gözükmekte. Belli bir işlevi açtığınızda ortaya çıkıyorsa servise vermenizde fayda olabilir
Aynı sorun var mı sizde çift tık açtığımda oluyor.Bir noktaya basılı tutunca oluyor.Her zaman oluyor.Çift tıklatma özelliğini kpatıp teleofnu yeniden açtığımda düzeliyor.Çift tık özelliğni açtığımda yani.

Bay H

Bay H

Üye
Aynı sorun var mı sizde çift tık açtığımda oluyor.Bir noktaya basılı tutunca oluyor.Her zaman oluyor.Çift tıklatma özelliğini kpatıp teleofnu yeniden açtığımda düzeliyor.Çift tık özelliğni açtığımda yani.
Çift tıklama ile uyandırma özelliği geldiğinde beri aktif cihazımda ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım şuana kadar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Çift tıklama ile uyandırma özelliği geldiğinde beri aktif cihazımda ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım şuana kadar
Benimki gibi ekranda o görüntüdeki gibi nesneyi kenara götürün ve parmağınızı basıl tutun böyle bir şey olması lazım.Çünkü teknıosa ve electro wolrd teki baktığımda lumia 920 lerdede aynı sorun var.kronik

4MaGuS

4MaGuS

Üye
o titreme değil o her lumia cihazda var ben 520 de denedim oda öyle o ana ekrana sabitleme yapmaya çalışıyor yani doğal bir şey siz bunu niye bu kadar taktınız daha önceden 2 konu falan açılmıştı bununla ilgilide

Bay H

Bay H

Üye
Benimki gibi ekranda o görüntüdeki gibi nesneyi kenara götürün ve parmağınızı basıl tutun böyle bir şey olması lazım.Çünkü teknıosa ve electro wolrd teki baktığımda lumia 920 lerdede aynı sorun var.kronik
Böyle bir problem gözlemlemiş olsam sizce size önerdiğim gibi servis yolunu çoktan tutmuş olamaz mıydım?

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
o titreme değil o her lumia cihazda var ben 520 de denedim oda öyle o ana ekrana sabitleme yapmaya çalışıyor yani doğal bir şey siz bunu niye bu kadar taktınız daha önceden 2 konu falan açılmıştı bununla ilgilide
ama bazı kişilerde yok.

Üst Alt