[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Suan cm10.1 kullaniyorum cm9a artik geri donmem diye dusunyorum artik zamani gecti. Kitkat in cikan surum ile en guncel art ile uyumlu olan dosyalarin linkini verebilecek olan var mi? Ve kitkat a gecmemi onerir misiniz ? Sarj acisindan cok fark yoksa yuklemeyi dusunecegim.
Biraz daha beklemeni tavsiye ederim hocam. Şarj halen büyük sorun ve stabil değil biraz daha bekle 1-2 aya kalmaz sürekli böyle güncellerse arco stabilleşir ondan sonra kurarsın.Bide yorumları takip et.

scope_123

Üye
[quotnovaTR14, post: 6760789, member: 2405946"]Biraz daha beklemeni tavsiye ederim hocam. Şarj halen büyük sorun ve stabil değil biraz daha bekle 1-2 aya kalmaz sürekli böyle güncellerse arco stabilleşir ondan sonra kurarsın.Bide yorumları takip et.[/quote]
Sarj olayi tam da tahmin ettigim gibi. Neyse zamanla o da iyi olacaktir bekleyelim gorelim.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
[quotnovaTR14, post: 6760789, member: 2405946"]Biraz daha beklemeni tavsiye ederim hocam. Şarj halen büyük sorun ve stabil değil biraz daha bekle 1-2 aya kalmaz sürekli böyle güncellerse arco stabilleşir ondan sonra kurarsın.Bide yorumları takip et.
Sarj olayi tam da tahmin ettigim gibi. Neyse zamanla o da iyi olacaktir bekleyelim gorelim.[/quote]
Unbeluevable rom un son surumu var sitede zamaninda yuklemistim bu gun yine yuklrdim cok iyi tavsiye ederim stabil ve touchwiz de mevcut

scope_123

Üye
Sarj olayi tam da tahmin ettigim gibi. Neyse zamanla o da iyi olacaktir bekleyelim gorelim.
Unbeluevable rom un son surumu var sitede zamaninda yuklemistim bu gun yine yuklrdim cok iyi tavsiye ederim stabil ve touchwiz de mevcut[/quote]
Evet bende yukledim kernel yuklemedim bu sefer bakalim sarj acisindan bi fark olucak mi performansacisindan hicbir fark yok.rom gayet guzel

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Bende ROM yapmayı düşünüyorum ama bilmiyorum halen düşünme aşamasındayım yaparsam zaten HALO saydam çubuk touchwiz vs dolu şey eklicem ama uğraşmaya değermi

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Bende ROM yapmayı düşünüyorum ama bilmiyorum halen düşünme aşamasındayım yaparsam zaten HALO saydam çubuk touchwiz vs dolu şey eklicem ama uğraşmaya değermi
Yap zor degil ama zaman isteyen bir olay

scope_123

Üye
NovaTR14' Alıntı:
Valla yaparsan super olur touchwiz rom piyasada w ye yok denecek kadar az varolanlarda devami yapilmiyor guzel is olur ve devamini getirirsen..

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Yap zor degil ama zaman isteyen bir olay
Zor değil tamam hocam ona laf yok ama internetten bunun kaynak dosyaları filan var onları indirmek 1 gün alıyor zaten ama biraz daha araştırma yapayım ROM yapımına başlayabilirim.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Zor değil tamam hocam ona laf yok ama internetten bunun kaynak dosyaları filan var onları indirmek 1 gün alıyor zaten ama biraz daha araştırma yapayım ROM yapımına başlayabilirim.
Degerli ustatlar var onlardan yardim alabilirsin

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Yaparsam zaten CM10.1 yapıcam. Şu Windows 8.1 in yanına Ubuntu kurunca bi gıcıklık oluyordu onu çözebilirsem başlarım.

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Ama açılırken seçim ekranı geliyor 10 sn sonra ubuntuya direk geçiş yapıyo o benim sinirime dokunuyo onu çözmem lazım.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
genco15

genco15

Üye
Bi dosya vardi onu editlemen lazim g ile basliyordu bi arat bulursun windows 8 o listede kacinci siradaysa onu yazinca Windows secili oluyordu ben backtrack i kurdum oyle yaptim

sir mordred

sir mordred

Üye
Ama açılırken seçim ekranı geliyor 10 sn sonra ubuntuya direk geçiş yapıyo o benim sinirime dokunuyo onu çözmem lazım.

virtualbox ile win8 içinde ubuntu kurabilirsin ama ben sana şunu sorayim kaynaktan derlemekte eminmisin? Çünkü bilgisayar olarak yeterli donanım yoksa bu iş gerçekten çok uzun sürebilir misal şöyle eğer bu işte ilk isen gerekli cyanogenmod repolarının ve android sdk'ların inmesi 1 gün daha sonra 15 dakika cyanogenmod kaynaklarıyla senkronizasyon daha sonra 4 saat romun derlenmesi 5 dakika yaptığız değişikliklerin github reponuza pushing commit halinde eklenmesi 5 dk yaptığınız romu kendi cihazınızda deneme 15 dakika romu serverlara upload falan filan ben romlarımı derlemeden önce biostan işlemcimi overclock yaparak 4 saatlik rom derleme süresini azda olsa kısaltıyordum ama bu işler gerçekten çok uzun sürüyor(heleki yeterli ingilizcen yoksa github'ı nasıl kullanacağını çok zor öğrenirsin ve rom derlerken aldığın ilk error'da ne yapacağını bilemezsin) yani umudunu kırmak istemem ama bu işler gerçekten kolay değil

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
NovaTR14

NovaTR14

Üye
virtualbox ile win8 içinde ubuntu kurabilirsin ama ben sana şunu sorayim kaynaktan derlemekte eminmisin? Çünkü bilgisayar olarak yeterli donanım yoksa bu iş gerçekten çok uzun sürebilir misal şöyle eğer bu işte ilk isen gerekli cyanogenmod repolarının ve android sdk'ların inmesi 1 gün daha sonra 15 dakika cyanogenmod kaynaklarıyla senkronizasyon daha sonra 4 saat romun derlenmesi 5 dakika yaptığız değişikliklerin github reponuza pushing commit halinde eklenmesi 5 dk yaptığınız romu kendi cihazınızda deneme 15 dakika romu serverlara upload falan filan ben romlarımı derlemeden önce biostan işlemcimi overclock yaparak 4 saatlik rom derleme süresini azda olsa kısaltıyordum ama bu işler gerçekten çok uzun sürüyor(heleki yeterli ingilizcen yoksa github'ı nasıl kullanacağını çok zor öğrenirsin ve rom derlerken aldığın ilk error'da ne yapacağını bilemezsin) yani umudunu kırmak istemem ama bu işler gerçekten kolay değil
Yeterli donanım var ona bir lafım yok ama gerçekten çok sıkıcı bir süreci var sabır ister birazda ve bende yeterli sabır yok. Dediğiniz gibi gerçekten uzun bir süreç var. O yüzden düşünüyorum.

aJHier

aJHier

Üye

Dikkat ettigim kadarıyla Bu konularda bayagı bilgilisiniz, üstelik ingilizcenizinde iyi oldugunu düşünüyorum.
Rom derlemeyi düşünmediniz mi hiç. ?
mesela cm11'e ?

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
Dikkat ettigim kadarıyla Bu konularda bayagı bilgilisiniz, üstelik ingilizcenizinde iyi oldugunu düşünüyorum.
Rom derlemeyi düşünmediniz mi hiç. ?
mesela cm11'e ?

rom derlemek için daha 40 fırın ekmek yemem lazım :D(kaynaktan rom derleme işinde biraz bilgiliyimde doğruyu söylemeliyim bu iş beni aşar) ama 1-2 haftaya kalmaz kernel derlemeyi planlıyorum ilk olarak cm10.1 için olacak daha sonra cm11 içinde çıkarıcam inşallahönceden birkaç kere kaynaktan rom derleme işim olduda başarılı olabildiğim 4 denemeden biri o yüzden biraz daha bilgilenmem lazım bu konularda

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: aJHier
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Sen bildigin halde konusuyorsun hocam bir de buil prop ve luncher degistirip kendini gelistirici sayaanlar var onlara ne demeli herkes gelistirici olmus sen ve bende kullanici olalim bari ne yapalim

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve ozakin70
ozakin70

ozakin70

Üye
Sen bildigin halde konusuyorsun hocam bir de buil prop ve luncher degistirip kendini gelistirici sayaanlar var onlara ne demeli herkes gelistirici olmus sen ve bende kullanici olalim bari ne yapalim

Cok guzel soyledin ama bunlari yapamayanlarda var ben ikisinede gelistirici diyorum bunu usta cirak diye ayirabilirsin kimseyi kirmadan sonucta herkez acikis ekrani degistirerek basliyor bu islere;)

• Beğen
Tepkiler: Mücteba ve hasaneness

Üst Alt