Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Vay arkadaş ne blackmiş ya harbi insanın sinirlerini zorluyorlar sanki tüm özellikleri vereceklerse bekletiyorlar!

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, n000k, Heimdalll ve 1 kişi daha
Rainesto

Rainesto

Üye
Lumia Black update Waiting for approval

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
n000k

n000k

Üye
ayıp resmen yaa. hala bütün lumia lar black güncellemesini alamadı. kalkmislar 8.1 den bahsediyolar. ben beklemiyorum 8.1 i nisanda.eylül-ekim i bulur bence gelmesi.hani su kiytirik black i versin tüm telefonlarinada insan brz rahatlasin..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Daha güncelleme ile işim olmaz. 8.1 on izleme sürümü çıksın kurarım artık telefona. Geliştirici hesabı almak farz oldu :)

CANGO97

CANGO97

Üye
evet arkadaşlar sağlam bir kaynaktan haber aldım hiç gelmeyecek miş
evet arkadaşlar sağlam bir kaynaktan haber aldım Windows 8.1 den sonraki hafta gelicekmiş :sirit:
evet arkadaşlar sağlam bir kaynaktan haber aldım hiç gelmeyecekmiş :D :D :D :D :D :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
eğer blackte böyle yapıyorlarsa demek ki 8.1 eylül-ekim civarı gelir

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
csll

csll

Üye
Arkadaşlar bu kadar merakla beklemeyin güncellemeyi hayal kırıklığına uğrayacaksınız kayda değer bi değişiklik yok cihazda(Ekran döndürme kilidi ve uygulamayı çarpı ile kapatma hariç)

Not: Lumia 625 kullanıcısıyım :D

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik
csH

csH

Üye
Arkadaşlar bu kadar merakla beklemeyin güncellemeyi hayal kırıklığına uğrayacaksınız kayda değer bi değişiklik yok cihazda(Ekran döndürme kilidi ve uygulamayı çarpı ile kapatma hariç)

gdr3 betayı 3 aydır kullanıyorum zaten pek beklentim yok sadece çift tıkla uyandırmayı bekliyorum umarım gelir

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll ve skynet
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Biz gdr3 on izleme ile o özellikleri kullanmaktayız. Şimdi 8.1 ön izleme bekliyoruz. Gdr3 ü ve Black güncellemesini Nokia tepe tepe kullansın artık. Via in #Microsoft , out #Nokia

Üst Alt