Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bende çift tıklatma gelicek mi gelmicek mi çok merak ediyorum

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Tmobile

Tmobile

Üye
8.1 onizleme veyatta ful surumde Buraya Yazıyorum yuzde 85 ozellikler 512mb ram cihazlara gelmiycek!!!

csll

csll

Üye
lumia 625 e verdiler çift tıklama ile uyandırmayı tahminimce diğer 512 mb lı cihazlarada verirler :)

skynet

Üye
Bu black bize şubatta gelirse iyi :sinir:vur:off::@:grrr::seytan6::destere::yagmur::stres:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
luckysleven

luckysleven

Üye
Son dakika golü atıp 720 nin güncellemesine titreşim ayarı koysalar madem bu kadar beklettiler çok mu şey istemiş olurum : ) Htc 8s in gdr3 güncellemesini 8x ten çok sonra vermişti ama ekstra olarak res sorununu çözmüşlerdi mesela :dry:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
8.1 onizleme veyatta ful surumde Buraya Yazıyorum yuzde 85 ozellikler 512mb ram cihazlara gelmiycek!!!
wp8 kerneli değişmediği sürece güncelleme alırız (wp7 cihazların wp8 e geçememesi hikayesi). Ram kısıtlaması ise tamamen işgüzarlık bence. Optimize edilmesi durumunda sıkıntı olmaz.

CANGO97

CANGO97

Üye
wp8 kerneli değişmediği sürece güncelleme alırız (wp7 cihazların wp8 e geçememesi hikayesi). Ram kısıtlaması ise tamamen işgüzarlık bence. Optimize edilmesi durumunda sıkıntı olmaz.
aynen

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bi şey sorucam bende 520 yüklebilir miyim betayı ???
Evet yüklersin. Program kapatma (geri tuşuna basılı tutup x ile program kapama) ve ekran döndürme (ekranın otomatik dönmesini engelleme) kilidini elde edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
kardes sende kuyrugana geldın bş ver yapma betayı :D
Bunlardan farklı ne gelecek ki? Black fıss (512 mb cihazlar için ahım şahım şeyler geleceğini hiç sanmıyorum) , gdr3 ise sistem güncellemesi olacak.Gdr3 gelince güncelleme yapar olur biter.

Beta çoktandır yüklü bende :)

CANGO97

CANGO97

Üye
Bunlardan farklı ne gelecek ki? Black fıss (512 mb cihazlar için ahım şahım şeyler geleceğini hiç sanmıyorum) , gdr3 ise sistem güncellemesi olacak.Gdr3 gelince güncelleme yapar olur biter.

Beta çoktandır yüklü bende :)
başlıyorum şimdi :D:tşk::maxicep:AİLESİ :D

Rainesto

Rainesto

Üye
sanırsam 720 betadada yoktu çift tık

csH

csH

Üye
Bugün veya en geç salı coming soon olması lazım yoksa şubata kalacak! Ocak ayında hepsi alacak demişlerdi

Üst Alt