Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberNokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)
Sponsorlu Bağlantılar
Heimdalll
Üye
bende çift tıklatma gelicek mi gelmicek mi çok merak ediyorum
lumia 625 e verdiler çift tıklama ile uyandırmayı tahminimce diğer 512 mb lı cihazlarada verirler
skynet
Üye
Bu black bize şubatta gelirse iyi
luckysleven
Üye
Son dakika golü atıp 720 nin güncellemesine titreşim ayarı koysalar madem bu kadar beklettiler çok mu şey istemiş olurum : ) Htc 8s in gdr3 güncellemesini 8x ten çok sonra vermişti ama ekstra olarak res sorununu çözmüşlerdi mesela
wp8 kerneli değişmediği sürece güncelleme alırız (wp7 cihazların wp8 e geçememesi hikayesi). Ram kısıtlaması ise tamamen işgüzarlık bence. Optimize edilmesi durumunda sıkıntı olmaz.
wp8 kerneli değişmediği sürece güncelleme alırız (wp7 cihazların wp8 e geçememesi hikayesi). Ram kısıtlaması ise tamamen işgüzarlık bence. Optimize edilmesi durumunda sıkıntı olmaz.
Evet yüklersin. Program kapatma (geri tuşuna basılı tutup x ile program kapama) ve ekran döndürme (ekranın otomatik dönmesini engelleme) kilidini elde edebilirsiniz.
Bunlardan farklı ne gelecek ki? Black fıss (512 mb cihazlar için ahım şahım şeyler geleceğini hiç sanmıyorum) , gdr3 ise sistem güncellemesi olacak.Gdr3 gelince güncelleme yapar olur biter.
Bunlardan farklı ne gelecek ki? Black fıss (512 mb cihazlar için ahım şahım şeyler geleceğini hiç sanmıyorum) , gdr3 ise sistem güncellemesi olacak.Gdr3 gelince güncelleme yapar olur biter.