Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberNokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)
son şansını verdim microsofta ya vericek ya ömür boyu ne pc si evimde olucak ne telefonu
Dexter Morgan
Üye
Vay arkadaş ne blackmiş ya harbi insanın sinirlerini zorluyorlar sanki tüm özellikleri vereceklerse bekletiyorlar!
Rainesto
Üye
Lumia Black update Waiting for approval
n000k
Üye
ayıp resmen yaa. hala bütün lumia lar black güncellemesini alamadı. kalkmislar 8.1 den bahsediyolar. ben beklemiyorum 8.1 i nisanda.eylül-ekim i bulur bence gelmesi.hani su kiytirik black i versin tüm telefonlarinada insan brz rahatlasin..
Aybin.Kilic
Üye
Daha güncelleme ile işim olmaz. 8.1 on izleme sürümü çıksın kurarım artık telefona. Geliştirici hesabı almak farz oldu
CANGO97
Üye
evet arkadaşlar sağlam bir kaynaktan haber aldım hiç gelmeyecek miş
evet arkadaşlar sağlam bir kaynaktan haber aldım hiç gelmeyecekmiş
Dexter Morgan
Üye
eğer blackte böyle yapıyorlarsa demek ki 8.1 eylül-ekim civarı gelir
csll
Üye
Arkadaşlar bu kadar merakla beklemeyin güncellemeyi hayal kırıklığına uğrayacaksınız kayda değer bi değişiklik yok cihazda(Ekran döndürme kilidi ve uygulamayı çarpı ile kapatma hariç)
Arkadaşlar bu kadar merakla beklemeyin güncellemeyi hayal kırıklığına uğrayacaksınız kayda değer bi değişiklik yok cihazda(Ekran döndürme kilidi ve uygulamayı çarpı ile kapatma hariç)
Biz gdr3 on izleme ile o özellikleri kullanmaktayız. Şimdi 8.1 ön izleme bekliyoruz. Gdr3 ü ve Black güncellemesini Nokia tepe tepe kullansın artık. Via in #Microsoft , out #Nokia