Öneri Lumia 820 Alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 Alınırmı ?
Merhaba arkadaşlar sizce bu saatten sonra lumia 820 alınırmı yani nokia wicrosofta devretti işleri uygulamalar cıkacakmı yoksa n9 gibi yeni uygulamalar cıkmayacakmı ? Güncellemeleri destekliyormu ? telefonda kasma donma gibi sorublar varmı ? birde benim icin önemli olan şeylerden bir tanesi facebook twitter bunların uygulamaları stabilmi ? internet veri baglantısı nasıl ? ön kamerası kalitelimi ? wechat varmı ? sizce alınırmı

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
820 kullanıcısıyım. Telefonda çekmeme sorunu var, normalden az çekiyor sık sık net gidiyor. Arka kamera vasat. Donma yok. Facebook leş, twitter idare eder. Batarya berbat. Sakın alma derim

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Telefonda çekmeme sorunu ? Öyle bir sorun yaşamıyorum şebekeden şebekeye değişir.
Wifi ve Şebeke bağlantıda sorun yok , 920 ve 925 ile pek bir farkı yok kullananlar var ailemden.
Arka kamera konusuna gelince diğerlerine göre kotu , ha sakın gece açmayın :D
Facebook eskisine göre baya gelişti , bana yeterli geliyor.
Bildirimlerde sıkıntı yok , facebook ,whatsapp skype vs.(Bildirimler, pil tasarrufunda gelmez).
Batarya her akıllı telefonda olduğu gibi çabuk tükeniyor birde 1650 mAh olması daha da bozuyor işi.
Telefonun hızında sorun yok zaten 1gb ram ve 1,5 ghz(Çift çekirdek).

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
ikinizde zıt yorumlar yapmışsınız :/ kamerası o kadar kötümü ya ? birde ön kamerası varmı varsa iyimi ? sosyal medya benim icin cok önemli facebook twitter whatsapp gibi htc 8x nasıl o mu yoksa lumia 820 mi lumia orjinal wp8 ooldugu icin lumia cazip geliyor ama sizce ?

zirtvirt

zirtvirt

Üye
Kameraya hiç güvenme derim, fotoğraf çekimi neyse de, video çekimi berbat.
Wifi bağlantısının sürekli kesilme sorunu vardı bende, Black güncellemesiyle o sorun çözüldü.
Oyun oynarken ekran çok fena ısınıyor.
Bataryayı istersen 1 saatte bitirirsin, batarya performansı çok kötü.
Bir 820 kullanıcısı olarak paranı çöpe atma derim. O kadar para veriyorsun, yazıktır. Senin yerinde olsam ve illa Lumia alacaksam 920'den aşağı telefon almam.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Az daha koy 920- 925 al.

smltrl

Üye
Bende çekme sorunu yok. Ön kamera kötü ama arka kamera idare eder çok iyi değil ama kötü de değil. Arkadaş vasat demiş ama en sevdiğin yanı batarya performansı. Tüm gün whatsapp ile konuşmama rağmen 15 saat civarı gidiyor (3g ve konum kapalı )

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Arka kamera gündüz süperde gece kötü.Ön kamera orta düzeyde. Oyun performansı güzel.

serinaga

serinaga

Üye
L820'yi yaklaşık 1 yıldır kullanırım, pil performansı yoğun kullanımda dahi akşamı çıkartıyor (Not:Oyun oynamam, ancak face, whatsapp, internet yoğun kullanırım), arka kamera hatırı sayılır derecede iyi çekiyor, video çekimi ise son derece iyi, performans zaten tartışılmaz, sonuç olarak LUMIA serisinin en iyi cihazlarından biridir ...

• Beğen
Tepkiler: smltrl
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Zıt değil kullanıcının ihtiyacına göre değişir her şey , ve şöyle söyleyeyim telefonu her turlu eziyeti yaptım çok uygulama yükledim yinede performans düşüklüğü yaşamadım

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
arkadaş ne kadar kötülemişsiniz telefonu! bu yorumları okuyunca acaba ben başka bir telefon mu kullanıyorum dedim kendi kendime. Batarya ve gece fotoğraf çekimi haricinde ben gayet memnunum. batarya performansı iyi değil derken normal kullanımda yarım günde biteceğini söylemiyoruz. Akşamı rahat çıkarıyor. Eğer gün içinde sürekli dışarda değilseniz duruma göre şarja takarsınız. Ama sürekli dışardayım, yada sürekli yolculuk yaparım derseniz bataryası daha iyi bir telefon alın derim. genel anlamda güzel telefon. ana kamera kötü değil. yani son black güncellemesine kadar kamerada anormallik hissetmedim. dün çektiğim resimlerden bir iki tanesini bozuk çekti belkide benden kaynaklanmıştır. ön kamerası da gayet yeterli. ekranı geniş ve amoled. işlemcisi 1,5 ghz. 1 gb ram var. iki sene daha güncelleme alır bu telefon. tabi olumsuz yönde yorum yapanların söylediklerini de dikkate almak lazım. ama cihazlarda üretim hatası yada arızalardan kaynaklanan sorunlar varsa değerlendirme yaparken bunu genelleştirmemek lazım.

Tmobile

Tmobile

Üye
İhtiyaçlarınız Yukarıda Saydıklarınız Kadarsa Yeterde artar bile ama benim tavsiyem 920 almanız mutlaka oyun oynuyacaksınız bende oynamam diyordum şimdi oyun dolu telefon hafıza yetmiyor ancak 820 de çekim dışında gayet iyi bir cihaz internet facebook twitter wechat whatsapp kullanmak ise alınır ama fotoğraf çekimi maalesef gece çok iyi değil ama o kadar kötülencek kadarda değil! Bazı Arkadaşlar Çekimi Abartıyor İsterse 1020 isterse 1520 olsun genede bir Profosyonel Fotoğraf Makinası Gibi Olamayacak Maalesef...

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
820 kullanıcısıyım. Telefonda çekmeme sorunu var, normalden az çekiyor sık sık net gidiyor. Arka kamera vasat. Donma yok. Facebook leş, twitter idare eder. Batarya berbat. Sakın alma derim
hattını kestirdin mi yoksa mikro sim kart mı

serinaga

serinaga

Üye

Arkadaşlar L820 gece çekimi iyi değil olarak söylenmiş, zifiri karanlıkta bir gece çekimi buyrun ...

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus
Rainesto

Rainesto

Üye
ya bence o segmentte iyi fotograf çeken sayılı telefondan l820 oyun-uygulama çok olmasada olur diyorsan hemen al tam istedigin gibi

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kamerası iyi degil demişsiniz ama serinaga nın zifiri karanlıkta cektigi foto gayet net gözüküyor ? uygulama olarak facebook stabilmi yada tarayıcısının hızı nasıl acaba ?

ön kamera ile cekilmiş bir fotopaylaşırmısınız ? s3 kadar vardır kameraları

ekran cözünürlügü düşük gibi geldi ekran parlaklıgu ve canlılıgı nasıl acaba bir galaxy s3 kadar varmıdır ? Yani ekrabı soluk ic karartıcımı??

Son düzenleme:
kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
hattını kestirdin mi yoksa mikro sim kart mı
kestirdim hattı,Beyler bide yeni farkettim, en yuksek bağlantı hızı 4g gelmiş guncellemeden sonra. Onu 4g yapınca biraz daha iyi çekiyı gibi hissettim ama bilmiyorum psikolojikde olabilir :)

serverfun912

serverfun912

Üye
Kardeş eğer iyi bir telefon istiyorsan hiç düşünme git s3 al lumia serisinin hepsini toplasan bir s3 etmez(işletim sistemi ve özellikler) Donanım olarak Lumia harika ama işletim sistemi onu akıllı telefon olmaktan geri çekiyor.Windowsphone aldığıma pişmanım bu benim görüşüm karar senin.