Tavsiye Lumia 930 Denim den ilk izlenimlerim

Sponsorlu Bağlantılar

bayon

Üye
    Konu Sahibi
Ülke ve dili değiştirip denediniz mi ?
Merak ettim şimdi :) bende mi kursam ?
Evet denedim muhteşem bir özellik telefon elimde olmadan bile kullanabiliyorum tabi ingilizcem olduğu için bana kolay geliyor her komutu yaptırabiliyorum:) ekran kapalıyken bile

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Evet denedim muhteşem bir özellik telefon elimde olmadan bile kullanabiliyorum tabi ingilizcem olduğu için bana kolay geliyor her komutu yaptırabiliyorum:) ekran kapalıyken bile
Cortana mı yapıyor işlevleri ? Ekran açık olduğu zamanlarda ve telefon kapalıyken uyandırabiliyor musunuz?

Kısaca hey cortana! Komutu mu gelmiş ?

zaakaan

zaakaan

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

bayon

Üye
    Konu Sahibi
Cortana mı yapıyor işlevleri ? Ekran açık olduğu zamanlarda ve telefon kapalıyken uyandırabiliyor musunuz?

Kısaca hey cortana! Komutu mu gelmiş ?

aynen hey cortana komutu biraz abarttım sanırım heycanla:) herşeyi derken bi çok şeyi :)

emrelives2

Üye
lumia 930 a windows 10 ne zaman gelir acaba? bilgisi olan var mı

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
6) Ekran görüntüsü alabilir miyiz? Galiba bu 1520'de de var.
9) Artık mağazadan inen şeyler bir şekilde yedekleniyor olabilir (?). Bunu çok kişiden duymaya başladım.

whatsapp yedekleri hafıza kartında, yedekleniyor diye biliyorum. telefona format attıktan sonra sd card'daki whatsapp klasöründen geliyor

bayon

Üye
    Konu Sahibi
whatsapp yedekleri hafıza kartında, yedekleniyor diye biliyorum. telefona format attıktan sonra sd card'daki whatsapp klasöründen geliyor
lumia 930 da hafıza kartı yok ondan bahsetmiştim ben

Üst Alt