Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
diren 512 mbli cihazlar

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, ademoz05, Heimdalll ve 1 kişi daha

ademoz05

ademoz05

Üye
diren 512 mbli cihazlar
yani anlam veremiyorum bu farklılığa (uygulama anlamında)
modern combat 4'ü akıcı oynayabiliyoruz. subway'i facebook girmezsek gayet akıcı. temple run 2 nadir de olsa takılıyor ama gerçi oyun zaten bozuk. temple run oz ve brave zaten akıcı oynanıyor.
diyeceğim o ki neden bunları 512 ramli cihazlardan eksik tutuyorlar anlamıyorum. Hani oyundan çıktıktan sonra telefonun takılması ısınması vs de olmuyor bende.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
modern combat 4'ü akıcı oynayabiliyoruz. subway'i facebook girmezsek gayet akıcı. temple run 2 nadir de olsa takılıyor ama gerçi oyun zaten bozuk. temple run oz ve brave zaten akıcı oynanıyor.
diyeceğim o ki neden bunları 512 ramli cihazlardan eksik tutuyorlar anlamıyorum. Hani oyundan çıktıktan sonra telefonun takılması ısınması vs de olmuyor bende.

Bu oyunu oynayabilen cihazları al diye olabilir. Satış stratejisi.

Rainesto

Rainesto

Üye
aynen modern combat 4 de kasma bile yok
Nereye kadar.. :eheYav o değilde bizim cihazlar neden hala onay bekliyor :hmmm
aynen 625 de 512 mb ram var genede verdiler pf

ademoz05

ademoz05

Üye
Bu oyunu oynayabilen cihazları al diye olabilir. Satış stratejisi.
valla satış stratejisini okulda öğretiyorlar bize, bu yapılanlar pek akıllıca gelmiyor bana . uzun vadede olumsuz geri dönüş olur bence.
herkes hava atıyor lumia 520 yok en çok satan yok en çok pazar payını alan cihaz diye, ama 512 ram olduğu için bazı şeylerden mahrum kalıyor.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
valla satış stratejisini okulda öğretiyorlar bize, bu yapılanlar pek akıllıca gelmiyor bana . uzun vadede olumsuz geri dönüş olur bence.
herkes hava atıyor lumia 520 yok en çok satan yok en çok pazar payını alan cihaz diye, ama 512 ram olduğu için bazı şeylerden mahrum kalıyor.

En çok satılan lumia modeli 520 olabilir fakat en iyi olduğu için mi yoksa en ucuz olduğu için mi? Bu önemli. Ayrıca Bu kullanıcısı çok olan oyunlar bence de 512 mb cihazlara gelmeli.

• Beğen
Tepkiler: ademoz05
Heimdalll

Heimdalll

Üye
tr2 sizdede aşırı kasmıyor mu, unlock yapan 512 MB sahibi kişiler ?

ademoz05

ademoz05

Üye
tr2 sizdede aşırı kasmıyor mu, unlock yapan 512 MB sahibi kişiler ?
bende ilk başlarda kasmıyor. sonra biraz kasmaya başlayınca menüye dönüp tekrar giriyorum eski akıcılığına dönüyor. ama tabii ki save yapamadıktan sonra bir işe yaramıyor

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler 720 ye çift tık olayı geliyor dimi ?

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bi subwayi oynuyorum başka oynayacak oyun yok, modern combat sıkıyor bir süre sonra

alo123

Üye
Güncelleme yaptıktan sonra telefonum odada, markette vb. kapalı mekanlarda çekmemeye başladı. Sadece açık alanlarda 1 diş çekiyor. Telefon yaklaşık 1 metreden yerede düştü. Sizce bu problem güncellemedenmi kaynaklanmıştır düşmeden mi?

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Bir şey sorcam glance secren de batarya göstermesi için bir şey yapmamaız gerekiyormu

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Güncelleme yaptıktan sonra telefonum odada, markette vb. kapalı mekanlarda çekmemeye başladı. Sadece açık alanlarda 1 diş çekiyor. Telefon yaklaşık 1 metreden yerede düştü. Sizce bu problem güncellemedenmi kaynaklanmıştır düşmeden mi?

Tabiki düşme ile ilgili bir sorun. Güncellemede sorun yok.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bir şey sorcam glance secren de batarya göstermesi için bir şey yapmamaız gerekiyormu

Gözükmüyorsa kilit ekranında gözükecekler arasına insideri ekle o zaman gözükür.

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya ben sanki videolarda falan görmüştüm saatin üzerinde çıkıyordu. Şarja takınca çıkıyor ama normal olarakta çıkacağını sanıyordum. Çıkmıyorsa insider yüklemem. Bi kere başım yandı o program dan.

Üst Alt