Nereye kadar..diren 512 mbli cihazlar
Yav o değilde bizim cihazlar neden hala onay bekliyor 
yani anlam veremiyorum bu farklılığa (uygulama anlamında)diren 512 mbli cihazlar
yani anlam veremiyorum bu farklılığa (uygulama anlamında)
modern combat 4'ü akıcı oynayabiliyoruz. subway'i facebook girmezsek gayet akıcı. temple run 2 nadir de olsa takılıyor ama gerçi oyun zaten bozuk. temple run oz ve brave zaten akıcı oynanıyor.
diyeceğim o ki neden bunları 512 ramli cihazlardan eksik tutuyorlar anlamıyorum. Hani oyundan çıktıktan sonra telefonun takılması ısınması vs de olmuyor bende.
aynen modern combat 4 de kasma bile yokyani anlam veremiyorum bu farklılığa (uygulama anlamında)
modern combat 4'ü akıcı oynayabiliyoruz. subway'i facebook girmezsek gayet akıcı. temple run 2 nadir de olsa takılıyor ama gerçi oyun zaten bozuk. temple run oz ve brave zaten akıcı oynanıyor.
diyeceğim o ki neden bunları 512 ramli cihazlardan eksik tutuyorlar anlamıyorum. Hani oyundan çıktıktan sonra telefonun takılması ısınması vs de olmuyor bende.
aynen 625 de 512 mb ram var genede verdiler pfNereye kadar..Yav o değilde bizim cihazlar neden hala onay bekliyor
![]()
valla satış stratejisini okulda öğretiyorlar bize, bu yapılanlar pek akıllıca gelmiyor bana . uzun vadede olumsuz geri dönüş olur bence.Bu oyunu oynayabilen cihazları al diye olabilir. Satış stratejisi.
valla satış stratejisini okulda öğretiyorlar bize, bu yapılanlar pek akıllıca gelmiyor bana . uzun vadede olumsuz geri dönüş olur bence.
herkes hava atıyor lumia 520 yok en çok satan yok en çok pazar payını alan cihaz diye, ama 512 ram olduğu için bazı şeylerden mahrum kalıyor.
bende ilk başlarda kasmıyor. sonra biraz kasmaya başlayınca menüye dönüp tekrar giriyorum eski akıcılığına dönüyor. ama tabii ki save yapamadıktan sonra bir işe yaramıyortr2 sizdede aşırı kasmıyor mu, unlock yapan 512 MB sahibi kişiler ?
625'e glance gelme ihtimali var mı hala?
aynen başta iyi sonra kasıyortr2 sizdede aşırı kasmıyor mu, unlock yapan 512 MB sahibi kişiler ?
beyler 720 ye çift tık olayı geliyor dimi ?
bilmiyoruz inşallah gelir hem 720ye hem 620ye hem de 520ye
Güncelleme yaptıktan sonra telefonum odada, markette vb. kapalı mekanlarda çekmemeye başladı. Sadece açık alanlarda 1 diş çekiyor. Telefon yaklaşık 1 metreden yerede düştü. Sizce bu problem güncellemedenmi kaynaklanmıştır düşmeden mi?
Bir şey sorcam glance secren de batarya göstermesi için bir şey yapmamaız gerekiyormu