Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Hagios

Hagios

Üye
Arkadaşlar ne 5 ne 10 en az 20 kere denedim fakat olmadı.Az önce bir çözüm buldum microsoft.com'da denedim fakat olmadı.Yinede paylaşayım bu yolu belki sizde işe yarar çünkü bu çözümü yazan kişi işe yaradığını söylüyor.Ayrıca bu arkadaşa cevap yazan biri daha 4 arkadaşınında bu yöntemle sorunu çözdüğünü söyleyip teşekkür etmiş.

- Telefonu baştan başlatın.
- Ayarlarda geçici dosyaları silin.
- Yüklemeyi deneyin.

paganini58

paganini58

Üye
@PureFood boş ver be güzel kardeşim sövmek değil ama nefret ettirdi harbiden, bana paramı veriyor sanki biz para veriyoruz birde sürünüyoruz. Neyse genede lanet olsun şu cihazı aldığım güne ...

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Hagios
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Beamer uygulamasını az önce fiddler ile denedim indi ve kuruldu :) Tabi açılmıyor ama yinede kuruldu :D
önceden bende kurmuştum gdr3 beta 2 iken ancak şuan blackte izin vermiyor hiç anlamadım bende normalde tam tersi olamsı lazım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar ne 5 ne 10 en az 20 kere denedim fakat olmadı.Az önce bir çözüm buldum microsoft.com'da denedim fakat olmadı.Yinede paylaşayım bu yolu belki sizde işe yarar çünkü bu çözümü yazan kişi işe yaradığını söylüyor.Ayrıca bu arkadaşa cevap yazan biri daha 4 arkadaşınında bu yöntemle sorunu çözdüğünü söyleyip teşekkür etmiş.

- Yüklemeyi deneyin.
Bende gördüm denedim ama işe yaramadı. :no:

paganini58

paganini58

Üye

- Yüklemeyi deneyin.

Hemen deneyelim tekrar dönüt veririz ...

Rainesto

Rainesto

Üye
isviçre felan fılan olmuyor yabancı sitelerdede yok en iyisi yatıp uyumak

n000k

n000k

Üye
Bir çözüm buldum şu an deniyorum olursa paylaşırım.

hadi dostum umarım olur.çok sevinirim çözümü bulursan @ottoman kardeşim için.kusura bakmayın beyler ottoman dostum en sabırlımız olarak bekledi =) o yüzden bu güncellemeyi hakediyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
önceden bende kurmuştum gdr3 beta 2 iken ancak şuan blackte izin vermiyor hiç anlamadım bende normalde tam tersi olamsı lazım
Bende ise beamer kuruluydu zaten bu güncellemeden sonrada çalıştı sorunsuz olarak,bende sorunlu olanlar Play To ve Nokia storyteller.Play to 2.29 sürüm yüklüydü o çalışmıyor,3.0 sürümü ise indirmeye izin vermiyor tıpkı storytellerde olduğu gibi

R3DDeviL

Üye
920 turkcell romlu cihazıma şuan güncellemeyi indiriyorum sorunsuz güncellenir işallah

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hakem::sahan2:

Hagios

Hagios

Üye
hadi dostum umarım olur.çok sevinirim çözümü bulursan @ottoman kardeşim için.kusura bakmayın beyler ottoman dostum en sabırlımız olarak bekledi =) o yüzden bu güncellemeyi hakediyor.
Bulduğum çözümü konuya yazdım üstte bakabilirsiniz.Fakat bende işe yaramadığını belirttim.İşe yarıyor diyende var yaramıyor diyende.Denemekte fayda var.

PureFood

PureFood

Üye
Nokia Beamer'i kuramıyorum :( izin vermiyor.

paganini58

paganini58

Üye
Microsoft sorunun farkındayız demiş şuraya yazı bırakın gibi bir ibare kullanmış arkadaşlar...

Hagios

Hagios

Üye
Microsoft sorunun farkındayız demiş şuraya yazı bırakın gibi bir ibare kullanmış arkadaşlar...

Orayıda takip ediyorum henüz bir şey yok.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
paganini58

paganini58

Üye
Biraz önce güncllemeyi buluyordu şimdi onu bile bulmuyor kontrol edemiyoruz dedi hata verdi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia 820 sahipleri de cihazlarını hazırlasınlar. Her an OTA şimşekleri Lumia 820'lere çakabilir.

Üst Alt