Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Neyse sabah denerim artık. :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
İngilizcesi olan arkadaşlar, bakabilirler mi? Bu indirildi ama açılamadı hatasından yurt dışında da var mı ve hatayla ilgili bir gelişme var mı?

Hagios

Hagios

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

HalfEvil333

Üye
En çok merak ettiğim şey şu facebook a tarayıcıdan girince yine resimler yarım çıkacak mıydı ... Evet hala yarım...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yatıp uyuyalım vaz geçtim ben.

n000k

n000k

Üye
eveeet Black güncellemesiyle wifi problemim çözülmüş arkadaşlar :) ne mutlu bana.hata veren arkadaşlar neden hata alıyor bilmiyorum ama bence telefonları bir mühlet kapayıp ve ayrıca modemleri bir mühlet kapatıp dinlendirip tekrar deneyin derim.bir fikir sadece benimki

• Beğen
n000k

n000k

Üye
çok hızlanmış telefon.ve ayrıca menüde olsun ana ekranda olsun ,çok hafifte olsa takıla takıla kayıyordu.şimdi bakıyorum hiç bir takılma yok.yalnız bu güncellemeyi yapmak bende fena şarj yemiş.bağlığım şarja tak diye gözlerini sulandırmaya başladı =D

skynet

Üye
Offff bize de gelirmi acep bu güncelleme :salincak:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Heimdalll

ArMaGeDdOn_87

Üye
hatalara çözüm var mı arkadaşlar ??

Hagios

Hagios

Üye
Bir çözüm buldum şu an deniyorum olursa paylaşırım.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve erhanercan
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Nokia beamer inmiyor arkadaşlar birde güncelleme bittikten sonra yukarıda lumia black hoşgeldiniz bildirimi geldi küçük ama güzel bir ayrıntı olmuş bence
bende denedim inmiyor diflerde yaptım bölge abd olmasına rahmen yok yakında belki bir güncellenme yayınlarlar bellimi olur pogram için

PureFood

PureFood

Üye
Tek seferde yükledim arkadaşlar. :naughty: Şarj 100'dü işlem bitti, 74e indi. İyi ki 40'ta iken yapmamışım sakata gelirdim belki de. Çarkların altındaki çubuk takıldı bir ara sonra birden açıldı kendi kendine.

• Beğen
paganini58

paganini58

Üye
80188309 lanet olsun arkadaş ...

5-6 kere denedim...

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

skynet

Üye
bende denedim inmiyor diflerde yaptım bölge abd olmasına rahmen yok yakında belki bir güncellenme yayınlarlar bellimi olur pogram için

Beamer uygulamasını az önce fiddler ile denedim indi ve kuruldu :) Tabi açılmıyor ama yinede kuruldu :D

• Beğen
Tepkiler: beats
PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar sorun size özel değil. Bekleyin yarın yapın Nokia'ya sövmeye gerek yok.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bir kez daha güncelleme başlattım. Ancak muhtemelen aynı hatayı verecek. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Telde yüklü birşeyin bir ayarın buna sebep olmuş olması olasıl

Sıfırlama derken, reseti kastetmiyorsun değilmi, yani telin ilk kurulum haline sıfırlanmasını diyorsun.
evet sıfırlama derken ilk günki haline getirdim bir dünya uygulama vardı onlarıda yeniden yükledik boşuna uğraştım vakit kaybı zil sesi tuş sesi kutucuklar eski düzene getirmem zaman alıyor

Üst Alt