Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberNokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)
Tüh, Hata vermeye devam ediyor. Sıfırlayıp denemek lazım.
pirenuri
Üye
Arkadaşlar ben güncellemeyi yaptım herkese genel bilgi veriyim.
Güncelleme yaparken hiç kasmadım. Başta şebekedeydim baktım wifi istiyor wifiya geçtim. %77 iken başladım güncellemeye 20 dk surdu ve %65 de bitti. 10 GB boş alan vardı hafızamda. Developer yüklüydü başta. Global Ramli cihaz. Kullanımda fark hissedilir derecede var. Ufak kasmalar falan giderilmiş. 4G seçeneği gelmiş ama daha denemedim. Diğer x ile kapatma falan biliyorsunuz zaten. Multitasking ekranındaki simgeleri biraz düzeltmişler onu fark ettim. Geçişler gerçekten daha iyi olmuş. Genel olarak beğendim güncellemeyi. Geç de gelse gönlümü almayı başardı Nokia. Umarım herkes de sorunsuz halleder.
Wi-Fi yi bi aç kapa bakalım ne nolcak.sende neden hata verdi acaba?? glance un saat boyutu mükemmel olmuş ya. saat daha zarif olmuş. önceden tel sessiz deyken o zili saatin üstünde gösterirdi şimdi dakikanin yaninda gözüküyor
Türkcell test aşamasına geçmişti, kesin bir tarih yok ama.
Rainesto
Üye
bölgeyi isveç yapıp deneyim bide abd olmuyor isveç niye bilmiyorum
suyunsesi
Üye
Bir kez daha güncelleme başlattım. Ancak muhtemelen aynı hatayı verecek. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Telde yüklü birşeyin bir ayarın buna sebep olmuş olması olasıl
Sıfırlama derken, reseti kastetmiyorsun değilmi, yani telin ilk kurulum haline sıfırlanmasını diyorsun.
metrix355
Üye
Nokia beamer inmiyor arkadaşlar birde güncelleme bittikten sonra yukarıda lumia black hoşgeldiniz bildirimi geldi küçük ama güzel bir ayrıntı olmuş bence
Nokia beamer inmiyor arkadaşlar birde güncelleme bittikten sonra yukarıda lumia black hoşgeldiniz bildirimi geldi küçük ama güzel bir ayrıntı olmuş bence
2015 te başlıyor hocam 4G, bu arada yine söyleyeyim preview uygulamasıyla yükleniyor Black fakat build sürümü geliyor storyteller ve beamer yüklenemiyor build oluşum günü 10.12.2013 olarak görünüyor