Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Bi yüklenmedi :@

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yalnız gözle görülür Bi hızlanma var ben beğendim güncellemeyi. menü geçişlerine seçeneklerin açılmasına falan dikkat ederseniz biraz anlarsınız farkı
aynen gözle görülür bir hızlanma var arada bir şeye tıkladıgında saniyelik bir efekt sorunu oluyordu sırf o yüzden format atıcaktım bu gün şimdi vazgeçtim bakalım sorun devam ederse atarımda şuanlık problem yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güncelle dedim bakalım :eller:

• Beğen
Tepkiler: n000k ve 4MaGuS
n000k

n000k

Üye
Yalnız gözle görülür Bi hızlanma var ben beğendim güncellemeyi. menü geçişlerine seçeneklerin açılmasına falan dikkat ederseniz biraz anlarsınız farkı
valla benim wifi problemin vardi gdr2 ile oluştu bu problem. wifi acik gözüküyor ama nete baglanamiyordu tel.bakalim duzeldimi.bu arada glance screendeki saat azicik küçülmüş geldi bana

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güncelledin mi sen Vasilis

suyunsesi

suyunsesi

Üye
3047.0000.1326.2001 ne oluyor?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hata verdi be...:sahan:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
kamuraN021

kamuraN021

Üye
battarya %100 iken güncellemeyi yaptım battarya %5 e duştu sizinde aynımı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ottoman ım sen hala yapmadın mı yav? hem guncelledim ama tele bakmaya firsat yok benim şakir le ilgilenmekten :D yani telde beslediği kedicik :D
Yok ya dışardaydım yeni geldim eve ama hata verdi :(

skynet

Üye
Black ile amber sürüm numarası aynımı ?

n000k

n000k

Üye
Yok ya dışardaydım yeni geldim eve ama hata verdi :(
Wi-Fi yi bi aç kapa bakalım ne nolcak.sende neden hata verdi acaba?? glance un saat boyutu mükemmel olmuş ya. saat daha zarif olmuş. önceden tel sessiz deyken o zili saatin üstünde gösterirdi şimdi dakikanin yaninda gözüküyor

Üst Alt