Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
wpcentraldede aynı hatayı alanlar var çözüm yok

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Tüh, Hata vermeye devam ediyor. Sıfırlayıp denemek lazım.

pirenuri

pirenuri

Üye
Arkadaşlar ben güncellemeyi yaptım herkese genel bilgi veriyim.
Güncelleme yaparken hiç kasmadım. Başta şebekedeydim baktım wifi istiyor wifiya geçtim. %77 iken başladım güncellemeye 20 dk surdu ve %65 de bitti. 10 GB boş alan vardı hafızamda. Developer yüklüydü başta. Global Ramli cihaz. Kullanımda fark hissedilir derecede var. Ufak kasmalar falan giderilmiş. 4G seçeneği gelmiş ama daha denemedim. Diğer x ile kapatma falan biliyorsunuz zaten. Multitasking ekranındaki simgeleri biraz düzeltmişler onu fark ettim. Geçişler gerçekten daha iyi olmuş. Genel olarak beğendim güncellemeyi. Geç de gelse gönlümü almayı başardı Nokia. Umarım herkes de sorunsuz halleder.

• Beğen
Tepkiler: metrix355
kamuraN021

kamuraN021

Üye
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sıfırlama yoluna giden var mı aranızda. Ben başlayacağım ama çarklar sabaha kadar sürebilir diye endişeliyim :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Wi-Fi yi bi aç kapa bakalım ne nolcak.sende neden hata verdi acaba?? glance un saat boyutu mükemmel olmuş ya. saat daha zarif olmuş. önceden tel sessiz deyken o zili saatin üstünde gösterirdi şimdi dakikanin yaninda gözüküyor
:bilmm tekrar deniyorum şimdi

n000k

n000k

Üye
inanmıyorum ama sanirsam wifi problemin çözüldü :D brz daha test edeyim bakalım. inanın önceden Wi-Fi yi aç kapa yapmaktan gına gelmişti.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

skynet

Üye
Bu 4G olayı bize de gelir mi ? :)

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Rainesto

Rainesto

Üye
bölgeyi isveç yapıp deneyim bide abd olmuyor isveç niye bilmiyorum :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bir kez daha güncelleme başlattım. Ancak muhtemelen aynı hatayı verecek. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Telde yüklü birşeyin bir ayarın buna sebep olmuş olması olasıl
ben sıfırladım olmadı iki kere düşünün
Sıfırlama derken, reseti kastetmiyorsun değilmi, yani telin ilk kurulum haline sıfırlanmasını diyorsun.

metrix355

metrix355

Üye
Nokia beamer inmiyor arkadaşlar birde güncelleme bittikten sonra yukarıda lumia black hoşgeldiniz bildirimi geldi küçük ama güzel bir ayrıntı olmuş bence

Rainesto

Rainesto

Üye
Nokia beamer inmiyor arkadaşlar birde güncelleme bittikten sonra yukarıda lumia black hoşgeldiniz bildirimi geldi küçük ama güzel bir ayrıntı olmuş bence
1520 incelemesinde görmüştüm bencede

• Beğen
Tepkiler: metrix355
Esendağlı

Esendağlı

Üye
isveç de çalışıyormu ki
Çalışmadı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
olmadı :no:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende de olmadı. Bir kez daha denedim. Denemek boşuna arkadaşlar. Başka bir sebep var.

beats

beats

Üye
Türkcell test aşamasına geçmişti, kesin bir tarih yok ama.
2015 te başlıyor hocam 4G, bu arada yine söyleyeyim preview uygulamasıyla yükleniyor Black fakat build sürümü geliyor storyteller ve beamer yüklenemiyor build oluşum günü 10.12.2013 olarak görünüyor

• Beğen

Üst Alt