Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
güncelleme kuruldu yedekleme yaptı ve yeniden başlatma gerekli yazısı çıktı önceden böyle birşey yoktu buda yeni galiba

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Esendağlı

Esendağlı

Üye
5 kez denedim. Şimdi sıfırlarsam çarklar yarına ancak çözlür. :D ben bir saat daha bekleyip ara ara denemeye devam edicem. Benim modem yada nette sorun yok. Bakalım ne zaman yüklemeye karar verecek, yüklemezse yarın gündüz sıfırlama yolunu seçerim artık.
Çokmu oyun ve uygulama yüklü,bende en fazla 15 dakikayı anca buluyor sıfırlama.yaklaşık 40 adet civarı uygulama yüklüdür bende.

metrix355

metrix355

Üye
Çarklar Dönüyor bakalım ne kadar sürecek ;)

bj_kmurat

Üye
Build Creation Date: 10.12.2013 yazıyor.
ve benim sürüm de 3051.40000.1349.0003
bizdeki niye farklı ki?
şimdi developeri devre dışı bıraktım tekrar güncelleme kontrolü yaptım bişey bulmadı.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Çokmu oyun ve uygulama yüklü,bende en fazla 15 dakikayı anca buluyor sıfırlama.yaklaşık 40 adet civarı uygulama yüklüdür bende.
benim kadar uygulama kullanna yoktur bende 2dk önce biti uzun sürdü biraz ama

ArMaGeDdOn_87

Üye
gdr3 previewli cihazlar güncelleniyor ama güncelleme Nokia Black in build versiyonu storyteller ve beamer yüklenemiyor
o da zamanla olur :) bi black güncellemesini başarıyla yüklesem :D
Ben varım hemde 15 ten fazla deneme yaptım.Bu benim için bu telefonun son şansıydı.Doğru düzgün güncelleme dağıtılmıyor.İlk fırsatta değişiyorum.Muhakkak güzel bir yere gelecektir.O zaman kullanırım.
benim de 12-13 . denemem şimdi tekrar deniyorum yine olmazsa cihazı sıfırlayıp öyle denicem

n000k

n000k

Üye
40 mı :D öne canım. birşey yüklü değil sende abi :cool: birde benim teli görsen.bir zamanların ünlü ümraniye çöplüğü halt etsin yanında :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Rainesto

Rainesto

Üye
3. denemem yükleniyor :biggrin:

Edit : :birak: 80188309 :sahan2:

• Beğen
Tepkiler: Hagios
n000k

n000k

Üye
benim kadar uygulama kullanna yoktur bende 2dk önce biti uzun sürdü biraz ama
diyorsun.ben 40 dakikadır verileri aktarmasini bekliyorum daha %78 de.benim tel daha çöplük demekki :cool:

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
kamuraN021

kamuraN021

Üye
arkadaşlar yükleme başarılı sadece 15 dakika sürdü

metrix355

metrix355

Üye
11dk da çarklar bitti telefon açıldı hayret :) almost done kısmındayız bakalım :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
playto çalıştırmak isteyenler black ten sonra bölge abd yapın öyle deneyin nokia play to kurun diyor ismi değişmiş bu arada deneme yaptım sorunsuz çalışıyor kendi vidyoları yavaştı biraz onda sanki biraz hızlanma var gibi ama yine arada bekletiyor diğerlerinde sorun yok

YkPkY

YkPkY

Üye
çok heyecanla bekliyordum valla süper oldu.
çok mutluyum.yaşasın okulumuz.hayatım değişti.
:gun1::haha:

• Beğen
Tepkiler: beats
pirenuri

pirenuri

Üye
Yalnız gözle görülür Bi hızlanma var ben beğendim güncellemeyi. menü geçişlerine seçeneklerin açılmasına falan dikkat ederseniz biraz anlarsınız farkı

efege

Üye
playto çalıştırmak isteyenler black ten sonra bölge abd yapın öyle deneyin nokia play to kurun diyor ismi değişmiş bu arada deneme yaptım sorunsuz çalışıyor kendi vidyoları yavaştı biraz onda sanki biraz hızlanma var gibi ama yine arada bekletiyor diğerlerinde sorun yok

Hangi cihazda denediniz?

n000k

n000k

Üye
tamamdir yeniden başlatma istedi :D

Üst Alt