Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye

bu güncelleme neyin nesi black degil biliyorumda

Esendağlı

Esendağlı

Üye
acelesi yok.baksana black anca geldi. uygulamayi kimbilir ne zaman bizim için aktif ederler :D onun içinde bekleriz bi 1 ay :D
Yazıklar olsun yılların Nokia sına ve Yazılım devi Microsofta,Apple kadar olamadılar,Apple milyonlarca cihazına güncellemeyi tüm cihazlarına aynı zamanda gönderiyor,bizimkiler ise bir avuç cihaza güncelleme veremiyorlar.güncelleme verirler programlar yüklenmez veya çalışmaz.

• Beğen
Tepkiler: Hagios, n000k ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Yazıklar olsun yılların Nokia sına ve Yazılım devi Microsofta,Apple kadar olamadılar,Apple milyonlarca cihazına güncellemeyi tüm cihazlarına aynı zamanda gönderiyor,bizimkiler ise bir avuç cihaza güncelleme veremiyorlar.güncelleme verirler programlar yüklenmez veya çalışmaz.
sürümüne bakabilir misin

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım yapsanda yapmasanda program en son güncellemeyi sana gösteriyor hep. Black verilmemiş ve sana amberi gösteriyor. Hepimize öyle

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
  • Beğen
Tepkiler: n000k
Hagios

Hagios

Üye
Güncelleme bile veremiyorlar doğru düzgün.

ArMaGeDdOn_87

Üye
hata vermeye devam ediyo,hata veren cihazlarda yükleme yapmayı başaran oldumu ?

enessrsy

enessrsy

Üye
acelesi yok.baksana black anca geldi. uygulamayi kimbilir ne zaman bizim için aktif ederler :D onun içinde bekleriz bi 1 ay :D

yüklenecekse problem yok beklemeye alıştık da, yüklenemeyecekse o kötü bir durum

n000k

n000k

Üye
yapmış olsa da nsu sistemindeki en son güncellemeyi görüp yeniden yükleme ihtiyacı hissediyor. Nsu yuda böyle sevdik biz

:)
aynen yaa :D NSU zaten ayrı birşey. son güncelleme olsa da telde yine güncellettiriyor insana :D

Rainesto

Rainesto

Üye
arkadaşlar bu nsudan garanti dışı olup olmadıgına bakabiliyor muyuz

suyunsesi

suyunsesi

Üye
İndirildi ama açılamadı (80188309) hatası alan kaç kişi var arkadaşlar, bu neden olabilir?

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Hagios
beats

beats

Üye
Hagios

Hagios

Üye
İndirildi ama açılamadı (80188309) hatası alan kaç kişi var arkadaşlar, bu neden olabilir?
Ben varım hemde 15 ten fazla deneme yaptım.Bu benim için bu telefonun son şansıydı.Doğru düzgün güncelleme dağıtılmıyor.İlk fırsatta değişiyorum.Muhakkak güzel bir yere gelecektir.O zaman kullanırım.

• Beğen
Tepkiler: n000k
Rainesto

Rainesto

Üye
920de ekstralar+bilgiden sürüme bakmak istiyorumda bu 3047.000.1326.10144 yazıyor güncel mi ( black hariç )

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Bu hatanın birçok nedeni olabilir. Modem kaynaklı olmuştur o anlık kopma olduğu için eksik dosya indirmiştir dosya formatı bozuk inmiştir. NE bilim yada güncelleme bozuktur. Sistem den kaynaklı olabilir. En son çare bekleyemeyen arkadaşlar telefonu sıfırlayıp tekrar denesinler.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
5 kez denedim. Şimdi sıfırlarsam çarklar yarına ancak çözlür. :D ben bir saat daha bekleyip ara ara denemeye devam edicem. Benim modem yada nette sorun yok. Bakalım ne zaman yüklemeye karar verecek, yüklemezse yarın gündüz sıfırlama yolunu seçerim artık.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

Üst Alt