amberdir
bu güncelleme neyin nesi black degil biliyorumda
amberi yapmıştım telefon güncellemesindenamberdir
Yazıklar olsun yılların Nokia sına ve Yazılım devi Microsofta,Apple kadar olamadılar,Apple milyonlarca cihazına güncellemeyi tüm cihazlarına aynı zamanda gönderiyor,bizimkiler ise bir avuç cihaza güncelleme veremiyorlar.güncelleme verirler programlar yüklenmez veya çalışmaz.acelesi yok.baksana black anca geldi. uygulamayi kimbilir ne zaman bizim için aktif ederleronun içinde bekleriz bi 1 ay
![]()
sürümüne bakabilir misinYazıklar olsun yılların Nokia sına ve Yazılım devi Microsofta,Apple kadar olamadılar,Apple milyonlarca cihazına güncellemeyi tüm cihazlarına aynı zamanda gönderiyor,bizimkiler ise bir avuç cihaza güncelleme veremiyorlar.güncelleme verirler programlar yüklenmez veya çalışmaz.
amberi yapmıştım telefon güncellemesinden

Güncelleme bile veremiyorlar doğru düzgün.Yazıklar olsun yılların Nokia sına ve Yazılım devi Microsofta,Apple kadar olamadılar,Apple milyonlarca cihazına güncellemeyi tüm cihazlarına aynı zamanda gönderiyor,bizimkiler ise bir avuç cihaza güncelleme veremiyorlar.güncelleme verirler programlar yüklenmez veya çalışmaz.
Arkadaşım yapsanda yapmasanda program en son güncellemeyi sana gösteriyor hep. Black verilmemiş ve sana amberi gösteriyor. Hepimize öyle
yapmış olsa da nsu sistemindeki en son güncellemeyi görüp yeniden yükleme ihtiyacı hissediyor. Nsu yuda böyle sevdik biz
![]()

3051.40000.1349.003sürümüne bakabilir misin
acelesi yok.baksana black anca geldi. uygulamayi kimbilir ne zaman bizim için aktif ederleronun içinde bekleriz bi 1 ay
![]()
aynen yaayapmış olsa da nsu sistemindeki en son güncellemeyi görüp yeniden yükleme ihtiyacı hissediyor. Nsu yuda böyle sevdik biz
![]()
NSU zaten ayrı birşey. son güncelleme olsa da telde yine güncellettiriyor insana 
gdr3 previewli cihazlar güncelleniyor ama güncelleme Nokia Black in build versiyonu storyteller ve beamer yüklenemiyorhata vermeye devam ediyo,hata veren cihazlarda yükleme yapmayı başaran oldumu ?
Ben varım hemde 15 ten fazla deneme yaptım.Bu benim için bu telefonun son şansıydı.Doğru düzgün güncelleme dağıtılmıyor.İlk fırsatta değişiyorum.Muhakkak güzel bir yere gelecektir.O zaman kullanırım.İndirildi ama açılamadı (80188309) hatası alan kaç kişi var arkadaşlar, bu neden olabilir?