Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Slm,arkadaslar bütün wp 8 kullanan arkadaslara sevindirici haberim var wp 8.1 güncellemesi wp8 telefonlarinin hepsine gelecek cikis tarihi olarak da ilkbahar olarak söylüyor microsoft, hatasini kendide anlamis microsoft wp8 li telefonlarina tam 36 ay güncelleme destegi veriyor.

Link almanca:

Bunları bilmeyen kimse yok saten.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bunu şeye benzettim arkadaşlar. Hani çok uzak bir mesafede sıkışırız, lavabo ararız. Tutarız tutarız dayanırız da tam wc yi bulduğumuzda içeri girerken korkunç bastırır ya :zong: Çok zor dayanırız. İşte bu, sen aylarca dayan dayan, tam dağıtım başlasın 2 gün dayanama. :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
anlamadığım neden kısıtlıyorlar koy arkadaşım açma kapatma özelliğini isteyen 3 kullansın isteyen 2yi kullansın. Jailbreak de yalan olduğuna göre... :birak:
lumia 625'e büyük ihtimalle çift tıkla uyanma özelliği gelecek.

ArMaGeDdOn_87

Üye
920 için bugün güncelleme verilir belki :) bekliyoruz :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
520 ile 620'ye gelme ihtimali var mı ?

onlarla ilgili bir bilgi yok malesef. Vietnamda Lumia 625'ler GDR3+Black yüklü olarak satılmaya başlandı ve çift tıkla uyandırma var cihazlarda.

pissed26

pissed26

Üye
925e güncellemeyi yükleyen arkadaşlar varmı acaba

csH

csH

Üye
onlarla ilgili bir bilgi yok malesef. Vietnamda Lumia 625'ler GDR3+Black yüklü olarak satılmaya başlandı ve çift tıkla uyandırma var cihazlarda.
625 in ekranı ne LCD mi 620 nin ki neydi sanki ekrandan dolayı vermemişlerdi 620ye 625le aynıysa ekran belki gelir zaten gelmezse benim tel tuş kilidi tuşundan dolayı servis yolunda olacak 2 3 haftaya iyice zor basılmaya başladı yine

pissed26

pissed26

Üye

hadi bakalım ne çıkacak

PureFood

PureFood

Üye
ben güncellemeleri kontrol ettim kontrol edemiyoruz diyor. Çok bekletmeseler bari

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
CocoDai

CocoDai

Üye
Yardımcı olurmusunuz herşeyi denedim teli yeniden baslattım wifi ye reset attım fakat 80072ee2 Hatası alıyorum lutfn yardım

pissed26

pissed26

Üye
kardeşim sorununla ilgili bi bilgim yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yardımcı olurmusunuz herşeyi denedim teli yeniden baslattım wifi ye reset attım fakat 80072ee2 Hatası alıyorum lutfn yardım

Ayarlar/Eposta+Hesaplardan Microsoft hesabına ait şifreyi yanlış girerek onayla ve daha sonra şifreyi doğru olarak kaydedip deneyebilir misin?

skynet

Üye
1020 ve 925'in romları,NSU'dan da indirilebiliyor mu ?

CocoDai

CocoDai

Üye
Şaka gibi ya black geldi güncelleyemiyorum abaca prewiew developer yapmıstım ondan olabilir mi

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar bu sürüm numarası zaten amberde olanla aynı değilmi ben hiç bişey anlamadım

Rainesto

Rainesto

Üye
920 ye şimdilik birşey yok

skynet

Üye
Aynen sürüm numaralarının farklı olması gerekmiyor mu :allalla:

Üst Alt