Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows tuşları bendede yazıyor ama menüde herhangi bir seçenek yok
yakında bir bakmışsınız Dokun uygulamasına bir güncellemeyle tuşların titreşimini kapatma eklenmiş.

atın fava ben demiştim dersiniz.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, pirenuri, Dexter Morgan ve 3 diğerleri

skynet

Üye

luckysleven

luckysleven

Üye
yakında bir bakmışsınız Dokun uygulamasına bir güncellemeyle tuşların titreşimini kapatma eklenmiş.

atın fava ben demiştim dersiniz.

olma ihtimali bile bana yeter ama olur mu olur : ) Hos uservoice da herhangi bir kıpırdanma yok ama bilemedim destekleyin beyler 10.000 yapalım bari göze batsın : ))

erhanercan

erhanercan

Üye
Diğer klasörünü temizleyebiliyor musunuz artık ? 920 ye daha gelmedi sorma ihtiyacı duydum

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
nsu da yok mu arkadaşlar bu güncelleme?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
920 icin ne yazıyo arkadaşlar mobilimde :)

mtoyanik

mtoyanik

Üye
3. kolon özelliği gelmedi değil mi ? Bir sürpriz bekliyordum 625 için yaparlar mı acaba ?

Rainesto

Rainesto

Üye
hadi bakalım bekliyorum 920 için

Bay H

Bay H

Üye
3. kolon özelliği gelmedi değil mi ? Bir sürpriz bekliyordum 625 için yaparlar mı acaba ?
3. Kolon desteği şuan için en düşük 5" ekranlarda destek vermekte ki bu da verizon operatörüne ait Lumia Icon modeli

mtoyanik

mtoyanik

Üye
3. Kolon desteği şuan için en düşük 5" ekranlarda destek vermekte ki bu da verizon operatörüne ait Lumia Icon modeli
anlamadığım neden kısıtlıyorlar koy arkadaşım açma kapatma özelliğini isteyen 3 kullansın isteyen 2yi kullansın. Jailbreak de yalan olduğuna göre... :birak:

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Rainesto

HalfEvil333

Üye
920 ye ne zaman gelir yaw beklemekten sıkıldım artık

mesut1979

Üye
Slm,arkadaslar bütün wp 8 kullanan arkadaslara sevindirici haberim var wp 8.1 güncellemesi wp8 telefonlarinin hepsine gelecek cikis tarihi olarak da ilkbahar olarak söylüyor microsoft, hatasini kendide anlamis microsoft wp8 li telefonlarina tam 36 ay güncelleme destegi veriyor.

Link almanca:

Üst Alt