ek kolonda geleydi iyiydi Hayırlı olsnşuan yüklemiş bulunuyorum arkadaşlar (X) ile kapatma gelmiş gerisi boş benim için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonunuza bu uygulamayıgöz atma (glance) ekranındaki gece modundaki renkler tanıtım videosunda gösterildiği kadar hoş durmuyo yalnız şu dosya gibi kutucuk açma olayı nasıl oluyo onu çözebilmiş değilim bilen birisi varsa yardım etsin![]()
tuş kılı ıcın ucret aldılar mı625 in ekranı ne LCD mi 620 nin ki neydi sanki ekrandan dolayı vermemişlerdi 620ye 625le aynıysa ekran belki gelir zaten gelmezse benim tel tuş kilidi tuşundan dolayı servis yolunda olacak 2 3 haftaya iyice zor basılmaya başladı yine
beyler bu nokiayla nasıl iletişime geçebiliriz bir site vardı fikrini paylaşıyordun oy falanda veriliyordu oraya yazsak 3. kolonu tüm lumialarda görmek istiyoruz diye
Hocam eğer bu önceden gdr3ün betası gibi paylaşılan programcılara özel çıkan güncellemeyi yaparken internet kesimine ugradıysa güncelleme bu sorunu alabilirsiniz o dediğiniz.Benim başıma gelmişti.Tam hatayı hatırlamıyorum ama sorunları şunları hiç bir program açılmıyor(silip yükledikten sonra açılıyor ancak) böyle sorun varsa dediğim gibi bir sorundan kaynaklı sizin dediğiniz bunun çözümü Microsoft'un güncelleme vermesini bekleyeceksiniz yani oto güncellemeyiŞaka gibi ya black geldi güncelleyemiyorum abaca prewiew developer yapmıstım ondan olabilir mi
hayır ama 13 günde geldituş kılı ıcın ucret aldılar mı
13 gün boyunca yapmakla uğraşmamışlardır. Cihazın sırası ancak gelmiştir.hayır ama 13 günde geldi
Gelmedi çünkü aldığımdan beri varbana black le 4G sizede geldimiASA

2015 de kullanırsınbana black le 4G sizede geldimiASA

Sen wp8.1 güncellemesi sandın sanırım kardeşimayarlara hızlı ulaşım, zil ve medya ses seviyesi, uygulamaları sd karta depolama, dosya yöneticisi gibi eksiklikler giderilmiş mi?dosya yöneticisi gelmiş mi?
Bunda yok öyle şeyler
Nokia'nın öyle taraklarda bezi olmaz

Hocam biraz acele etmiyor musunuzayarlara hızlı ulaşım, zil ve medya ses seviyesi, uygulamaları sd karta depolama, dosya yöneticisi gibi eksiklikler giderilmiş mi?dosya yöneticisi gelmiş mi?
onlar w.p 8.1 ile geleceksende askerden dönünce yaparsın920ye bu gece geleydi iyiydi. yarın usta birliğine teslim olacam.. artık başka bahara kaldı güncellemeler... :/
anca zaten black gelir sen dönene kadar başkada güncelleme çıkmaz bu hızda
fazla bişey kaçırmazsın yani aynen ama 2 haftada geliyor kargo işin içine girdiği zaman13 gün boyunca yapmakla uğraşmamışlardır. Cihazın sırası ancak gelmiştir.