Haala G2 ile nexus 5 arasındayım.
alıp kullancam diyosun o zaman lg g2 alcaksın birsürü eğlenceli zevkli özelliği var benim gibi telefonu ,telefon olarak kullanacaksan LG G2 almanı tavsiye ediyorum.
lg g2 vs nexus 5 farkları olarak
lg g2 'de
+ Quickwindow kılıf ile uyku modu ekranında birsrü özelliği kontrol edilebiliyor. müzik çalar- hava durumu - saat- alarm
illa orjinali almanada gerek yok birebir çakması 35 tl ve orjinalinden sağlam

+LG G2 ile birçok kumanda edilebilecek cihazı kumanda edebiliyosun TV-uydu alıcı-dvd-klima vs. yaklaşık 2-3 metreye kadar çekiyor.
+kamerası nexus5 ten iyidir emin olablirsin.
+tasarım olarak da lg g2 önde, çerçeve kenarları incecik. ses açma - tuş kilidi tuşlarını arkaya almış emin ol tuşların yanda olmasından bin kat daha iyi.
+knock on özelliği ile tuş kilidine gerek kalmadan 2 kere ekrana tıklayınca tuş kilidi açılıyor bu genelde 2 kere tıklamada açılıyor bazen açmıyor onda da bi 2 kere daha basıoyn elin alıştıgından anlamıyorsun bile. birde bu şarzı da en az seviyede harcıyor çünkü bunu demesem bazıları program ile android cihaza da bu özellik yüklenebiliyor diyecekti
bilmiyorum her androidde varmı ama lg g2 de yüz tanıma ile kilit açılıyor ve o laptoplardaki gibi 2 saatte tanımama olayı yok mesela ben kendime ayarladım tuş kilidini öyle açıyor 1 Saniyede tanıyıp açıyor çok iyi çalışıyor ... .
kesinlikle lg g2 . g2 almaman için bi neden verceksek hafıza artırılamıyor ve malzeme kalitesi tatmin etmedi. en azından sony gibi değil . kolay gelsin