Telefon Tavsiyesi G2-z1-nexus 5-lumia 1520 hangisini almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Merhaba arkadaşlar dediginiz gibi gittim bimekse g2 yi aldim elime isinamadim note 3 te ayni sekilde ben de şöyle bir karara vardim htc one in yeni versiyonunu yada yeni lumialara bakicam iphone da kucucuk o ne ya oyle

Invoke

Invoke

Üye
Merhaba arkadaşlar dediginiz gibi gittim bimekse g2 yi aldim elime isinamadim note 3 te ayni sekilde ben de şöyle bir karara vardim htc one in yeni versiyonunu yada yeni lumialara bakicam iphone da kucucuk o ne ya oyle

Bekle bakalım o zaman M8'i :pro:

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Yoktu z vardı onun da sarji yoktu g2 yi aldim cift tiklama hizli tepki vermiyor en alttaki kısayollar gec geliyor ayrica htc one in kamerasi daha başarılı geldi bana

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Yoktu z vardı onun da sarji yoktu g2 yi aldim cift tiklama hizli tepki vermiyor en alttaki kısayollar gec geliyor ayrica htc one in kamerasi daha başarılı geldi bana
Note 3 u aldim kulagima götürdüm kardeşim beni göremedi :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Haala G2 ile nexus 5 arasındayım.

alıp kullancam diyosun o zaman lg g2 alcaksın birsürü eğlenceli zevkli özelliği var benim gibi telefonu ,telefon olarak kullanacaksan LG G2 almanı tavsiye ediyorum.

lg g2 vs nexus 5 farkları olarak

lg g2 'de
+ Quickwindow kılıf ile uyku modu ekranında birsrü özelliği kontrol edilebiliyor. müzik çalar- hava durumu - saat- alarm
illa orjinali almanada gerek yok birebir çakması 35 tl ve orjinalinden sağlam :biggrin:
+LG G2 ile birçok kumanda edilebilecek cihazı kumanda edebiliyosun TV-uydu alıcı-dvd-klima vs. yaklaşık 2-3 metreye kadar çekiyor.
+kamerası nexus5 ten iyidir emin olablirsin.
+tasarım olarak da lg g2 önde, çerçeve kenarları incecik. ses açma - tuş kilidi tuşlarını arkaya almış emin ol tuşların yanda olmasından bin kat daha iyi.
+knock on özelliği ile tuş kilidine gerek kalmadan 2 kere ekrana tıklayınca tuş kilidi açılıyor bu genelde 2 kere tıklamada açılıyor bazen açmıyor onda da bi 2 kere daha basıoyn elin alıştıgından anlamıyorsun bile. birde bu şarzı da en az seviyede harcıyor çünkü bunu demesem bazıları program ile android cihaza da bu özellik yüklenebiliyor diyecekti :)

bilmiyorum her androidde varmı ama lg g2 de yüz tanıma ile kilit açılıyor ve o laptoplardaki gibi 2 saatte tanımama olayı yok mesela ben kendime ayarladım tuş kilidini öyle açıyor 1 Saniyede tanıyıp açıyor çok iyi çalışıyor ... .

kesinlikle lg g2 . g2 almaman için bi neden verceksek hafıza artırılamıyor ve malzeme kalitesi tatmin etmedi. en azından sony gibi değil . kolay gelsin

enver_techno

enver_techno

Üye
Sağlamlık ve performans istiyorsan Xperia Z1 ;)

kingleng123

Üye
Hangi telefonu almaya karar verdin?

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
LG g2

kingleng123

Üye
Aldin mi peki? Almadiysan şu videolari izlemeni tavsiye ederim.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
düşürmemeye dikkat ederim o sıkıntı değil zaten koruyucu kaplar falan

PureFood

PureFood

Üye
yav ben olsam z1 benim de kafamı karıştırırdı. manyak güzel tasarımı var :D ama nexus 5 çok farklı cihaz aga, google sağ olsun. hepsinin artısı eksisi var.. 1520yi de es geçme, gümbür gümbür geliyor.

kingleng123

Üye
Düşürmemeye dikkat ederim diyosun ama hersey keske oyle kolay olsaydi. Z1 acikcasi benimde kafami karistirirdi ama teknosada ki 2199 tl olan fiyati gorunce şok oldum baya bi fazla geldi bana

• Beğen
Tepkiler: enver_techno
enver_techno

enver_techno

Üye
Ama o fiyatı hakediyor bence ;)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bende 1520 diyorum

kingleng123

Üye
Ona hic suphe yokta yinede fiyati fazla bana gore ona vericegim fiyata giderim not 3 alirim

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ona hic suphe yokta yinede fiyati fazla bana gore ona vericegim fiyata giderim not 3 alirim
Bu cevap bana miydi? Ayrica bence note 3 u secmeme nedenim 1 ay sonra rom aramak istemiyorum herkesle ayni olmak istemiyorum bu yüzden 1520 ayrıca 1520 note 3 un Türkiye versiyonunu tokatlar