Cyanogen Mod İçin Samsung Klavye ?

Sponsorlu Bağlantılar

Akatsuki

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogen Mod İçin Samsung Klavye ?
Merhaba arkadaşlar. Galaxy SIII telefonuma Cyanogenmod 11 yükledim gayet hızlı ve stabil. Fakat cihazın klavyesi benim için en önemli şey diyebilirim. Cyanogenmod'un yani Android'in orjinal klavyesi hiç hoşuma gitmedi. Özellikle kelime tahmini olmaması üzücü. Diğer klavye uygulamalarını indirdim denedim fakat hiçbiri bana Samsung'un klavye uygulamasındaki rahatlığı vermiyor. CM11'e nasıl orjinal Samsung Klavyeyi yüklerim ? Böyle bir işlem mümkün mü eğer mümkünse birisi anlatabilir mi ? Teşekkürler, iyi forumlar.

0MG90

0MG90

Üye
İnternetten bulabilirsen system/app a atabilirsin
Xda ya bir bak derimVeya rom un yedeğini aldıysan backup ile oradan bulup atabilirsin system/app dosyasına

The Shadow

The Shadow

Üye
İnternetten bulabilirsen system/app a atabilirsin
Xda ya bir bak derimVeya rom un yedeğini aldıysan backup ile oradan bulup atabilirsin system/app dosyasına
Android sürümleri farklı büyük ihtimalle çalışmaz. Bence alternatiflerini aramaya başlasan daha iyi olur.

basatoguz

basatoguz

Üye
Ben de var ama nasıl yüklerim bilmiyorum, nereden buldum onu da hatırlamıyorum ama her rom değiştirdiğimde orjinal samsung klavye flashlıyorum. Flash dosyası touchwiz hava durumu ve klavyeden oluşuyor yükledikten sonra touchwiz ve hava durumunu siliyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Ben de var ama nasıl yüklerim bilmiyorum, nereden buldum onu da hatırlamıyorum ama her rom değiştirdiğimde orjinal samsung klavye flashlıyorum. Flash dosyası touchwiz hava durumu ve klavyeden oluşuyor yükledikten sonra touchwiz ve hava durumunu siliyorum.

cwmden flashlıyor olabilir misin acaba? =P

Akatsuki

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi

Dosyaları bana gönderebilir misiniz hocam ? Yükleyip deneyeyim. Yüklemeyi başarabilirsem nasıl olduğunu buraya da yazarım. CM kullanmak istiyorum ama bir klavye yüzünden içim rahat değil :)

basatoguz

basatoguz

Üye
Dosyayı nasıl göndereceğim bilmiyorum

Akatsuki

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
Dosyayı nasıl göndereceğim bilmiyorum

Dosyaları tek bir klasör yapıp sonra o klasörü rar arşivi yaptıktan sonra zippyshare.com sitesinden yükleyip yükleme bittikten sonra çıkan adresi gönderebilirseniz sevinirim hocam :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Iki sene önce Galaxy Gio da CM7 Samsung klavye calistirmistik ama surumler farklı olduğu için S3 uymaz muhtemelen,

Invoke

Invoke

Üye
cm7 çok eski dediğin gibi uymaz muhtemelen. Farklı bir alternatifte ben sunayım(Xperia Klavye, kullanışlı olduğu için öneriyorum, kurduktan sonra Ayarlar>Dil ve giriş>Xperia Klavye seçeneklerden bir kaç mblık Türkçe dil paketi indirirseniz çok daha güzel olur.):

JB ve KK 'ta çalıştı ben de Xperialar dışında Galaxy S2 CM10.1de denemiştim.
Tavsiye - Xperia ZUltra Klavye [JB][KK] 6.1.A.0.4

mcnpl4

mcnpl4

Üye
[mod][app][themes][cm10,cm10.1]samsung Galaxy S4,note 3,s3 Launcher,accuweater Widgets,locksreen,app
gozum rahatsiz konuyu tam okumadan yaziyorum yanlisim olursa kusura bakmayin.
klavye olarak sony klavyesi marketten indirmek istersen touchpal veya swiftkey oneririm bence samsung klavyesinden daha hizli yazmaya imkan veriyor bu ikisi ama samsung klavyesinde pano var keske cm icin de olsa. verdigim linktekini denemis olabilirim tam hatirlamiyorum bi yerden denemistim ama duz klavyeydi pano felan yoktu yanlis hatirlamiyorsam. belki kelime tahmini bile yoktur sadece pano var mi diye bakip silmistim

• Beğen
Tepkiler: Dede
basatoguz

basatoguz

Üye
Yarın dediğiniz gibi yuklemeye çalışacağım

Akatsuki

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkür ederim kontrol ediyorum verdiğiniz adresleri :)

@basatoguz Bekliyorum hocam teşekkür ederim

andezitt

andezitt

Üye
Hocam klavye işini hallettin mi acaba?

KayraBey

KayraBey

Üye
TouchPal yükle bak keyfine.

• Beğen
Tepkiler: andezitt

Üst Alt