Lg 2 vs s4 kararsızlık...

Sponsorlu Bağlantılar

Zapizm

Üye
    Konu Sahibi
Lg 2 vs s4 kararsızlık...
Arkadaşlar önceşikle Merhaba ben telefon almayı düşünüyorum. Şuanda İP4 kullanıyorum 1200tl ye aldım bundan 5 ay önce ve çok pişmanım androide dönmek istiyorum. 2 cihaz arasında çok kararsız kaldım ve sizden yardım istiyorum.
Telefondan beklentilerim. Web'te çok geziyorum benim için en önemli özellik web beklentilerimi sıralıyorum.

-WEB
-GÜNCELLİK(Önümüzdeki seneler güncel olsun)
-HIZLI VE STABİL
-OYUN PERFORMANSI

Lg g2'de adreno 330 grafik işlemcisi var Oyun performansını arttıran. SnapDragon 800, 4 çekirdekli işlemcisi ve 2 GB Ram.

Samsung galaxy s4'te ise güncellik konusu iyi malumunuz Lg'nin güncelleme sıkıntısı var ama hala sürer mi pek bi fikrim yok yorumlar sizde arkadaşlar.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
galaxy s4 şarj sorunu dışında problemi yok G2 ise 2 gün normal kullanımda gidiyor performans olarak bir nebze daha önde G2. bence G2 al.

Zapizm

Üye
    Konu Sahibi
Dostum benimde aklım biraz G2'de peki ne diyosun güncellik konusunda.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
G2 direk 4.4e atlıycak malum 4.3 almadı bence G2 nin her türlü önü açık sonuçta LG nin tek amiral gemisi güncellemeyi esirgemeyecektir diye düşünüyorum. S4 ise en az 3-4 güncelleme daha alır şunu da ekleyeyim şarj çok çabuk bitiyor alacaksan 4.3e güncellemeyeceksin yoksa sıkıntı yaşarsın kitkatı beklemelesin benim kanaatim bu yönde ben S4 aldım biraz pişman oldum keşke HTC One yada G2 alsaydım diye

Zapizm

Üye
    Konu Sahibi
Benim durumum subat-Mart gibi müsait olucak sanırım o zaman kitkat gelicek ve nexux 5'ten gözlemlediğim kadarıyla güncelleme güzel. Yani kısacası o sıralarda alıcam. İnşallah memnun kalırım forumda kullananlar fikrini söylese süper olurdu.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Benim durumum subat-Mart gibi müsait olucak sanırım o zaman kitkat gelicek ve nexux 5'ten gözlemlediğim kadarıyla güncelleme güzel. Yani kısacası o sıralarda alıcam. İnşallah memnun kalırım forumda kullananlar fikrini söylese süper olurdu.

oo ozaman s4ü geçin hocam nexus5 çıkınca kimse samsungu filan dinlemez size rahat söylim nexuslar bütün güncellemeleri alır o konuda en iyisi nexus serisi nexus5 çok rahat android6 hatta 7ya kadar alır bence G2 ile Nexus5 arasında bir karar verin

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5 al rahat et.

Zapizm

Üye
    Konu Sahibi
Üstad Nexsus 5 fiyat aralığı nedir ya G2'inin tasarımı hoş.

Zapizm

Üye
    Konu Sahibi
Üstad eğer 1500'e kadar olursa tercihimi Nexus 5'ten yana kullanırım sanırım özellikleri G2'ye göre düşükmüş.

Invoke

Invoke

Üye
1500 civarı olur büyük ihtimalle
Üstad eğer 1500'e kadar olursa tercihimi Nexus 5'ten yana kullanırım sanırım özellikleri G2'ye göre düşükmüş.

Aynı çipseti kullanıyor, kamerası az daha kötü olabilir(tam bilgim yok), yalnız +stock android + güncelleme desteği var.

Zapizm

Üye
    Konu Sahibi
1500 civarı olur büyük ihtimalle

Aynı çipseti kullanıyor, kamerası az daha kötü olabilir, yalnız +stock android + güncelleme desteği var.

Üstad chipsetten ziyade ram ve işlemci mi? Ayrıca kamera benim için hiç ama hiç önemli değil 5 mhpixel bile yeterli yani kamera önemsiz.

Invoke

Invoke

Üye
2GB ram, krait 400 4 çekirdek, adreno 330 gpu = Snapdragon 800 >> G2, Nexus 5 aynı.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

donanıma bakma sen şuan android cihazlar arasında en stabil cihaz nexus serisi. hiçbirinde gram kasma donma yok ram kullanımı 500mb ı geçmiyor

Zapizm

Üye
    Konu Sahibi
Size çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Eğer 1500 civarında olursa tercihimi Nexus 5'ten yana kullanıcam alınca size herşeyini atıcam bu arada mart-Nisan arasımı çıkıcak.