Haber Lumia929'un Videosu Ve Fotoğraf Örneği

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
peki sadece istediğimiz birini seçemiyormuyuz peki o resimde 5 mp ve 16 mp birlikte gösterilmiş ozaman ikisini birlikte seçip öle çekmiş gibi yani 21 mp ye tekabül etmiş oluyor ya :ehe

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Elbette kişilerin beğenileri farklıdır.
Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun. :10numara:

Ama büyüklük konusunda ben de Özgür'e katılıyorum.
WPCentral'den Daniel Rubinho o gün (22 Ekim'de) etkinlikteydi.
Tanıtım sırasında cihazı eline aldı, çok beğendi ama bununla etrafta dolaşmaya utanırım dedi :)

Her boyuttaki telefonun bir meraklısı var elbette.
Ama Lumia 1520 bahçıvanlara ve rapçilere hitap ediyor sanki :)

Normal pantolon giyenler için 5 inçten sonra sıkıntı başlıyor.
1 yıl Galaxy Note kullanmış biri olarak bacanak da olan Galaxy Mega bile bana tuhaf gelmediyse bu cihaz başım gözüm üstüne :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Global versiyon Ocak ayında en geç Türkiye gelse başka hiçbir şey istemem :D

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
Akhtoher

Akhtoher

Üye
O değilde Lumia 1020 ye yazık oldu bunlar yüzünden satamadı herkes bekliyor 1520 ve saz arkadaşlarını :)

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
O değilde Lumia 1020 ye yazık oldu bunlar yüzünden satamadı herkes bekliyor 1520 ve saz arkadaşlarını :)
Aynen öyle. 808 de Symbian diye satılmamıştı. Nokia 41 MP işinden zarar ediyor. :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Çare Lumiada :sukur:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Nokiacı geldim nokiacı gideceğim nokiadan başka hiçbir telefonuda ellemeyecem inşallah :ehe

Murat Alper

Murat Alper

Üye
14 yaşımdan bu yana nokia kullanıyorum başka telefon modeli elime geçmedi hiç nalet olsun içimdeki nokia sevgisine :kop2:

• Beğen
Tepkiler: AlicanL920
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
O zaman 1520 iplenmezdi herhalde çünkü 1020 de Gorilla glass 3 ekranda var süper olurdu
1520'yi alacak olanlar belli zaten büyük ekran sevenler alırdı yine, 1020 de satmış olurdu :)Aslında 1020'nin satışını, 929'un globali daha çok etkiler :)

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
0MG90

0MG90

Üye
Bunun da özellikleri çok iyi millet hangisini almak isteyecek şimdi? :D

muzaffer7866

Üye
Bende bugün 920 aldım. Hata mı yaptım?

Üst Alt